Равносметка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Re: Равносметка!

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 12 май 2011 08:35

Нямаше ли една такава песена на Уест Хям. Chelsea who ever you may be you aint got no history Chelsea, Lampard is fat, Joe Cole is queer, You ain't gonna win fuckk all this year...

Както и да е... кво толкова се палите по тез челси не мога да разбера :mrgreen: :mrgreen:
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2011 09:53

Най-сериозните причини за проваления сезон са слабата форма на Лампард и Есиен. Но лично за мен най-голяма вина носи Анчелоти с неналагането на младите футболисти. На практика цял сезон играхме с 14-15 души, които изнасяха тежестта на мачовете и с оглед на възрастта им, в един момент не издържаха физически. Стана дума за мача със Съндърланд-та ние играхме с 4 бека в отбрана, а Джефри Брума стоя на пейката-нормално беше да загубим. А когато дойде Торес, той реши да променя работеща от години тактика, само и само да играят двамата с Дрогба-при положение, че нито един от тях не е играл с равностоен партньор в атака от години. Прекалено много се разчиташе на Лампард и Дрогба да решават мачовете, но това не беше техният сезон, вече са на години. Въпреки всичко, в този отбор има много класа, въпросът е да се вземат точните попълнения, най-вече в халфовата линия и поне един защитник, както и да се дава шанс на младите. Видя се какво може Стъридж в Болтън,Брума и Ван Анхолт също трябва да имат минути този сезон. Макекран задължително трябва да играе или да бъде даден под наем-ако търка пейката само ще му се спре развитието, а той е не по-малко талантлив от Уилшър например. А ако дойде и чичо Гус да смени Анчелоти, ще съм много доволен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 12 май 2011 10:11

Всеки си има право на мнение... Конкретно за Лампард, понеже няколко души споменаха, че бил в слаба форма. Да, Франки не направи най-добрият си сезон, но след операцията му бе трудно да навлезе в ритъм. При всички положения от статистиките, които гледам - пак тича най-много, пак има най-много на брой точни пасове от всички халфове, пак вкарва голове. Просто като цяло халфовата линия пострада, след като той бе контузен. В началото уж нямаше проблеми - Есиен бе във форма, Малуда, дори Рамиреш изнесе няколко добри мача, но в един момент, всички халфове зациклиха без него. То затова и беше тази серия от не знам си колко мача без победа.

@беконо - избрах гола на Луиз срещу Юнайтед за номер 1, като аз си го определям за most thrilling goal of the season. Красив, важен, вълнуващ :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2011 10:24

Keyser Soze написа:Всеки си има право на мнение... Конкретно за Лампард, понеже няколко души споменаха, че бил в слаба форма. Да, Франки не направи най-добрият си сезон, но след операцията му бе трудно да навлезе в ритъм. При всички положения от статистиките, които гледам - пак тича най-много, пак има най-много на брой точни пасове от всички халфове, пак вкарва голове. Просто като цяло халфовата линия пострада, след като той бе контузен. В началото уж нямаше проблеми - Есиен бе във форма, Малуда, дори Рамиреш изнесе няколко добри мача, но в един момент, всички халфове зациклиха без него. То затова и беше тази серия от не знам си колко мача без победа.

@беконо - избрах гола на Луиз срещу Юнайтед за номер 1, като аз си го определям за most thrilling goal of the season. Красив, важен, вълнуващ :)

По-скоро е обратното според мен-слабата форма на хората около него след като се излекува от контузията повлия и на него негативно. А и не може да се иска от Лампард да решава всеки мач, вече е на години и всяка такава травма му се отразява сериозно, както на формата, така и на физическото състояние. Да, Скоулс и Гигс също са на години и решават мачове, но играят само в големите битки, където опитът им е безценен, срещу Болтън и Уигън има кой друг да спечели мача. Докато от Лампард и Дрогба този сезон се искаше да изнасят както мачовете срещу Стоук и подобни, така и големите битки-и те просто не издържаха физически в един момент, което доведе до поредица от слаби резултати.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 12 май 2011 12:06

ГоУеми специалисти тука. За мен най-вълнуващ мач, който спечелихме беше срещу Юнайтед на Стамфорд Бридж. Наистина изключително много се радвах на тази победа. Най-вълнуващ мач, който не спечелихме, според мен трябва да е срещу Нюкасъл за Карлинг Къп, завършил 3-4 на "Моста". В него нямахме късмет и останахме с 10 души без червен картон при резултат 1-3. Впоследствие Анелка вкара два гола и резултата стана 3-3. В следващата атака, Пауло Ферейра нацели гредата след много добро центриране на Анелка и удар от воле на Португалския бек. В края на мача след корнер Нюкасъл отбелязаха, но въпреки това духа на Челси бе изключителен.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 14 май 2011 20:10

Няма значение, че победихте Юнайтед на Стамфорд Бридж. Просто Челси изпусна шанса, който имаше за втора поредна титла. Страхотен старт на сезона, мачкахте всичко по пътя ви, но в периода ноември 2010-февруари 2011 бяхте жалка картинка, колко и да ми е гадно на мен. Просто се надявах изключително много да спрете Юнайтед по пътя им към рекордната 19-та титла, с която да ни подобрят рекорда, но този спад във формата ви уби всичките ми надежди и някъде около януари загубих надежда, че можете да спечелите титлата и тази година, въпреки този сравнително добър край на сезона. И все пак, честита им титла на дяволите...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 15 май 2011 18:32

Най-голямото разочарование на сезона бяха контузиите като цяло.В един период бяхме без Дрогба,Лампард,Тери,Алекс и Есиен!Но дори и след контузиите на Лампард и Есиен,и двамата пак бяха изключително слаби!Лампард през целия сезон беше трагичен,а Есиен имаше един силен период,но не беше достатъчно.Просто този сезон нападателите не бележат освен началото на сезона и от това страда целия отбор.Защитата и полузащитата пак не беше толкова зле но нападението беше най-трагично от всичко.С привличането на Торес нещата не се оправиха.Така че си мисля че точно там трябват нови попълнения!

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 22 май 2011 09:13

Торес ви провали сезона : :lol: Не знам дали Абрамович е решил, че ви трябва нов нападател или пък Анчелоти, но са били прави. Все пак Анелка и Дрогба не са вечни, но определено Торес беше огромен провал и може би щяхте да сте шампиони ако бяхте купили някой играч който да бележи.

Върни се в “Челси”