Дойде време,време разделно ... !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Дойде време,време разделно ... !
Рийкард ако дойде, ще се борим за зона ШЛ. На тоя първите два сезона в Барса тактиките и съставите ги избираши Хенк тен Кате. Откакто се махна го видяхме колко ''голям'' треньор е. Ако Роман го назначи ...
Последна промяна от Frankie Lampard на 15 май 2011 23:55, променено общо 1 път.
В барселона нещата се редят от един човек и той не беше Хенк Тен Кате , а Йохан Кройф . Гуардиола е просто пешка за пред медиите както беше Рийкард .
Селекции , тактики и т.н се правят от Йохан .
От тази гледна точка Рийкард и Гуардиола не са на нивото на Анчелоти .
Единствените по-добри варианти от Анчелоти са Моуриньо или Хидинк със известни условности или младия Вияш Бояш .
Иначе хора като Липи , Бастен и тем подобни едва ще вдигнат нивото .
От тази гледна точка Рийкард и Гуардиола не са на нивото на Анчелоти .
Единствените по-добри варианти от Анчелоти са Моуриньо или Хидинк със известни условности или младия Вияш Бояш .
Иначе хора като Липи , Бастен и тем подобни едва ще вдигнат нивото .
В барселона нещата се редят от един човек и той не беше Хенк Тен Кате , а Йохан Кройф . Гуардиола е просто пешка за пред медиите както беше Рийкард .
Доооообре

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Анчелоти остава още минимум 2 години ,изгражда състава , Чех - Луиз - Брума ( Алекс) - Тери - (Брано) - Аанхолт (Виил)
Санчис- Рамирес - Пиазон - Мата
Неймар (Агуеро)- Торес (Лукаку) и мачкаме всичко
)
Санчис- Рамирес - Пиазон - Мата
Неймар (Агуеро)- Торес (Лукаку) и мачкаме всичко

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
- B__A__N__DA__TA
Защо ли трябваше да минат толкова много години ,за да се каже и покаже,че Анчелоти е СЛАБ в професията си,много слаб.Милан беше мъчение да се гледа с него начело,а имаха най-добрите играчи.Успеха му с Челси беше следствие и инерция.Респект към отбора на Челси,само респект,но той не е за този отбор.Иска ми се да видя Дзола ,като треньор на Челси.За мен той е играчът,оставил най-ярка диря в отбора в най-новата му история и истински лидер,нещо което винаги е липсвало на Тери и Лампард,макар да се опитват да се нагърбят с тази отговорност...Моля да ме извините,че така виждам нещата, но аз съм фен на по-романтичен футбол,този на тогавашните Арсенал,Реал М,Ювентус,Валенсия,тогава имаше много красота във футбола.Челси и тогава имаха уникални сблъсъци с Барселона и то какви
,не както е сега..всичко е подчинено на крайната цел:пари от наградни фондове.И ще става все по-зле,а играта ще става все по-отборна и индивидуалностите ще се размиват на фона на тази комерсиализация...Липсват ми съботите и неделите с Бергкамп,Анри,Дзола,Фло,Зидан,Фиго,Р.Карлуш,Феномена,Алекс Пиеро,Шиърър...изпускам много сигурно,но сегашните на пръсти да ги броиш и ще останат свободни

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]