Челси-Манчестър Сити 2:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Преди Челси-Манчестър Сити 2:0 (FT)
Перфектно изигран мач от тактически план.... Сити не видях да имат едно 100% голово положение.... Честита победа и айде да идват Манчестър Ю,че да им покажем кой е шампиона...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Sofiazapadultrasa написа:Gateca написа:Ако завършим с еднакъв брой точки с Манчестър, кой показатели се гледат?
Директните двубои!
Грешиш!
Във ВЛ при равенство в точките се гледа головата разлика.
-
- Контакти:
yasen написа:Sofiazapadultrasa написа:Gateca написа:Ако завършим с еднакъв брой точки с Манчестър, кой показатели се гледат?
Директните двубои!
Грешиш!
Във ВЛ при равенство в точките се гледа головата разлика.
Мда,при равен брой точки се гледа головата разлика,а ако тя е равна,тогава директните сблъсъци!
daredevil написа:Кога са ни били за да кажеш как ни бият ?![]()
![]()
Направих доста сериозна грешка да споря с нарисувани фенове на нарисуван отбор.
аз бих казал че няма вечно реферите да ви печелят мачовете с големите отбори.
и да имаме хикс или загуба вие ще имате 2 хикса и 2 загуби и пак няма да имате шанс, шматки или ще уважавате по-великите отбори от вас или ще духата супата.
ае.
Бъди сигурен,че Челси няма да допуснат загуба до края на сезона.Единствено Тотнъм може да ни озори,ама едва ли ще измъкнат повече от Х.Май нещо се поизнервихме а???Видя,че Челси започна да си възвръща формата и айде да си избием комплексите в тяхната тема,защото не искаме да скъсяват разликата с МЮ.Ти не си никакъв фен и с това "...или ще уважавате по-великите от вас..." го доказваш.Ти повече мразиш другите отбори,отколкото да обичаш своя.И ако не ги уважавам кво ще стане?!?Сигурно и вчера срещу Сити,пак съдията ни е спечелил мача нали?Простащината и слабоумието ти нямат край.Всеки път ме изумяваш!

Челси всеки следващ мач играят все по-силно. Единственото притеснение е головата суша на Фернандо Торес... Ако той започне да вкарва мисля, че без проблем ще отстраним Ман Юн и Интер в Шампионската лига и ще играем втори финал
Карлито не трябва да забравя Дрогба и Анелка, защото те са от угромно значение за отбора и мястото им не е на резервната скамейкта!
Давид Луис е един от най-добрите защитници в Европа и това си проличава във всеки следващ мач.
Шансовете за титлата са изключително малки, Ман Юн са с невероятен късмет този сезон и няма да изпуснат 1-то място. Всички в Челси трябва да гледат към представянето в Шампиоснаката лига!

Карлито не трябва да забравя Дрогба и Анелка, защото те са от угромно значение за отбора и мястото им не е на резервната скамейкта!
Давид Луис е един от най-добрите защитници в Европа и това си проличава във всеки следващ мач.
Шансовете за титлата са изключително малки, Ман Юн са с невероятен късмет този сезон и няма да изпуснат 1-то място. Всички в Челси трябва да гледат към представянето в Шампиоснаката лига!
-
- Контакти:
beckhs99 написа:Челси всеки следващ мач играят все по-силно. Единственото притеснение е головата суша на Фернандо Торес... Ако той започне да вкарва мисля, че без проблем ще отстраним Ман Юн и Интер в Шампионската лига и ще играем втори финал![]()
Всеки мач играем все по-силно и дори още не сме стигнали максимума на възможностите си!Ако това стане не ми се мисли каква машина ще сме!Всъщност имаме големи шансове за титлата,Манчо врътват Х в някое гостуване и в мача срещу Арсенал,а ние печелим всичко,в което не се и съмнявам и хоп изведнъж след мача на ОТ сме станали 1-ви

Честита победа на феновете на Челси! Определено "сините" бяха по-добрият отбор през всичките 90 мин! Много силно второ полувреме за момчетата на Карло Анчелоти... Силен мач за Луиз.... Дрогба и Анелка според мен трябва да са титулярната двойка нападатели, но италианцът си знае... Още веднъж честито и успех!