Анчелоти съобщи състава за мача с Манчестър Юнайтед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Анчелоти съобщи състава за мача с Манчестър Юнайтед

Мнениеот Pro.Daeg » 06 авг 2010 19:40

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти съобщи състава си за сблъсъка с Манчестър Юнайтед за купата "Къмюнити Шийлд" в неделя. Титулярният страж на вратата на "сините" Петър Чех е контузен и ще бъде резерва на Иларио. Дидие Дрогба също е на пейката. "След страхотен сезон като последния, ми бе много трудно да променя състава. Трябва да повторим тази година със същите играчи", заяви Анчелоти. "Искаме да се представим по най-добрия начин - Манчестър Юнайтед може да се окаже най-важният ни опонент през сезона, какъвто бяха и през миналия сезон", добави италианецът.
Ето го и състава на Челси:
Иларио, Пауло Ферейра, Джон Тери, Бранислав Иванович, Ашли Коул, Микаел Есиен, Джон Оби Микел, Франк Лампард, Саломон Калу, Никола Анелка, Флоран Малуда.
------
Чех е контузен ок !
Дрогба също има лека травма ще е резерва ок !
А защо изтегля Иванович до Тери при положение ,че Карвальо е здрав или поне няма информация да е контузия или евентуално се подготвя негов трансфер посока Реал затова може би е оставен резерва или извън групата.
Ферейра хич му нямам доверие както и на Иларио което предварително значи ,че Юнайтед 99 % ще вкара поне един гол поне ЕДИН !
Притесняваме и състоянието на Анелка който хич не ми се понрави последните мачове ... хич не беше убедителен........... Имаше и информация ,че Рамиреш би могъл да дебютира но нещо трансфера за сега се бави. От показания състав Анчелоти излиза със ,МАРКОВОТО' (4-3-3).

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Re: Анчелоти съобщи състава за мача с Манчестър Юнайтед

Мнениеот mArKa » 06 авг 2010 20:05

Съгласен с теб, че отбраната е меко казано странна !!! Но да видим какво ще се получи ..

czykler
Контакти:

Мнениеот czykler » 06 авг 2010 20:30

Кво му е странното бе? Видяхме го Карвальо срещу Хамбургер.. влезна второто полувреме и при втория гол тоя китаец го развинти. Излизаме с оптималното за момента :)

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 06 авг 2010 20:40

Съставът на Челси е вече старичък.Трябва да се купят 3-4 момчета между 20 и 25 години.

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 06 авг 2010 20:46

Надъхан съм много и искам да ви бием :) Да възстановим позагубеното самочувствие от последните мачове, защото имате 3 поредни победи...

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 06 авг 2010 20:56

Ами излезте на Уембли и докажете, че сте по-добрият тим от двата и готово .. ;)

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 06 авг 2010 23:54

Този мач в крайна сметка си минава под надписа ,контрола' и невиждам кой знае какви дивиденти бихме извадили от този двубой.... важното е да няма контузий и момчетата да са показали добра игра дори и да загубят....... алашкулсум я и ,Комюнити Шийлда' ще им я дадем на Ман.Ю .

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 авг 2010 00:20

Според мен Карло ще направи някоя от своите психо игри с обявяването на един състав , а пускайки друг срещу Манчестър. Рамиреш може изненадващо да играе , така и Дрогба или Чех, ама с изглед на липсата на важност на този двубой , то такава изненада е малко вероятна , с оглед на това , че не рискува друго освен здравето на играчите.

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 07 авг 2010 00:27

Не не смятам ,че Карло ще направи някоя промяна с цел, психо игра' освен ако някой не получи травма в последния момент. Иначе според мен няма как Рамиреш да дебютира в неделя учудващо за мен е защо трансфера продължава да се бави вече втори ден.... след като се очакваше най-късно днес всичко да бъде официално обявено от клуба...... може би работната виза на Рамиреш още не е готова...... .. но не го очаквай да играе още в неделя...... това е абсурдно напрактика. Освен това той не е провел нито едно занимание с новия си отбор няма игрова практика а и се връща от ваканция незнам дали е провел някаква начална подготовка с Бенфика но едвали Рамиреш щее е готов за неделя.

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 07 авг 2010 14:32

До колкото знам май има някоя и друга тренировка с Бенфика това лято, но не съм много сигурен ..

Върни се в “Челси”