Анчелоти: Мускетарите ще ми помогнат да спечеля ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Анчелоти: Мускетарите ще ми помогнат да спечеля ШЛ
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти вярва, че водещите футболисти на тима ще превъзмогнат разочарованието от Световното първенство и ще помогнат на отбора да триумфира в Шампионската Лига."Всичките ми мускетари Дрогба, Малуда, Лампард, Анелка и Тери играха в Южна Африка и със сигурност са разочаровани от представянето на отборите им, но техните треньори се опитваха да намерят максималния баланс помежду им. Миналия сезон спечелихме требъл, но ни липсва само Шампионската Лига, така че това е основната ни цел през настоящата кампания", сподели Анчелоти, който няма да може да разчита на Петър Чех, Алекс и Дрогба за началото на сезона в Премиършип, тъй като и тримата лекуват контузии.
Re: Анчелоти: Мускетарите ще ми помогнат да спечеля ШЛ
Абе какъв състав сте извадили за контролата преди няколко дни с Wycombe, че сте паднали с 5:1 бе? Аз като го видях тоя резултат се изцъклих 

Те Чялсито всяка година са фаворити за ШЛ и всяка година се осират :>
- fabregas_949
- Контакти:
runnersa написа:Абе какъв състав сте извадили за контролата преди няколко дни с Wycombe, че сте паднали с 5:1 бе? Аз като го видях тоя резултат се изцъклих
Със юноши са били. Най-много 3-4 титуляра да е имало в групата им

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
fabregas_949 написа:runnersa написа:Абе какъв състав сте извадили за контролата преди няколко дни с Wycombe, че сте паднали с 5:1 бе? Аз като го видях тоя резултат се изцъклих
Със юноши са били. Най-много 3-4 титуляра да е имало в групата им
Е то това е ясно не съм и си помислял, че са били с титуляри предвид резултата