Май това са основните претенденти за поста на национален селекционер. Аз съм от ЦСКА, но напоследък Радуканов ми падна малко в очите и като треньор и като човек. Като треньор, заради изключително слабото представяне в тактическо отношение срещу Стяуа. Иначе Светкавица, Берое с тея играчи да не можеш да ги биеш е светотатство. Като човек, заради това, че два пъти си позволи да напсува съперникови треньори. Ако беше Христо Стоичков щях да му простя веднага. Само че Милен винаги се е правил на много възпитан, толерантен и т.н. В същото време псува като каруцар, като след първия път беше се извинил и уж каза, че не е било правилно. Такива хора аз ги наричам малко или много двулични. Знам от ЦСКА съм, сега някои ще ми скочат и ще кажат - ти си предател и т.н. Така беше и като казах, че Зику е мързелив дебелак още след първите му няколко мача с екипа на ЦСКА.
Досещате се, че заставам твърдо на позицията, че Любо е по-подходящият кандидат за национален селекционер. И то много по-подходящият. Любо е непукист и е готов с цената на всичко да спази своите принципи. Показа го и в ЦСКА- наказа 13 играчи, въпреки че може би усещаше, че това ще е краят му. Любо има интересни тактически виждания върху играта. Мисля, че е доста по добре в това отношение от Радуканов. Не може Пенев да не е взел нещо от усета на чичо си като треньор. Любо може да работи с млади играчи, показва го в Литекс сега. Любо е човекът, който трябва да направи реставрацията в българския национален отбор. Това е поне моето скромно мнение.
Любо или Милен???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Любо или Милен???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- RobiVanPersie
- Контакти:
Re: Любо или Милен???
И двамата нищо няма да направят с националния
Никой Български тренер нв може да ни извади от тази криза 

RobiVanPersie написа:И двамата нищо няма да направят с националнияНикой Български тренер нв може да ни извади от тази криза
Стига, все някога трябва да почнем да излизаме от блатото.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- RobiVanPersie
- Контакти:
danko_sot написа:RobiVanPersie написа:И двамата нищо няма да направят с националнияНикой Български тренер нв може да ни извади от тази криза
Милен се справя добре със Цска,но според мене няма качествата поне до момента да ни извади от това толкова дълбоко "блато"

Последна промяна от RobiVanPersie на 14 окт 2011 17:28, променено общо 2 пъти.
Който и да дойде от тях нищо няма да се промени на този етап, просто нямаме никакви футболисти и проблема не е в треньорите.Замислете се какви футболисти има в национала, ми то освен застаряващия Стилян никой друг не става !!!
А Милен не искам да се маха от ЦСКА и се надявам Любо да стане треньор .
А Милен не искам да се маха от ЦСКА и се надявам Любо да стане треньор .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
RobiVanPersie написа:danko_sot написа:RobiVanPersie написа:И двамата нищо няма да направят с националнияНикой Български тренер нв може да ни извади от тази криза
Милен се справя добре със Цска,но според мене няма качествата поне до момента да ни извади от това толкова дълбоко "блато"
Ми няма качествата . Нали гледа мача със Стяуа. Абе изобщо и той си пада малко въздух под налягане

Последна промяна от danko_sot на 14 окт 2011 17:32, променено общо 1 път.
Проблемът не е в треньора...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Фиго го каза и той какво трябва да се направи.До тогава дали аз или някой друг от вас няма значение.А ние ще бакаме по 20 000 на месец няма да излезем 1 000 000 както Матеус,а всеки от нас ще си намери човек със Про лиценз както беше последните години във Левски и ЦСКА,щом там може и на националния няма да пречи,и примерно от моята 20 000 заплата на човека със лиценз ще му давам 15 000 и всичко е готово,за останалите манги и да ме псува цялата държава все ми е тая.
боби Михайлов е кретен, това е ясно. Как да го нарека по друг начин след като назначи Матеус за селекционер. Или ис прави черно тото, че няма да се класираме или не знам. Матеус е трагедия, както и нац. ни отбор и цялото ръководство на БФС, системата за управление, всичко. Но с едно не съм съгласен- българските деца не са некадърни, има много добри таланти, просто не се работи правилно с тях. Материал има и винаги ще има, въпросът е как се работи с него