http://football.sportal.bg/news.php?news=325327
Явно хер Лотар си тръгва. Лотар, недей се връща никога повече. По слаб национален селекционер сме нямали, откакто се помня! Ти не демонстрира никакъв професионализъм, че футболистите ли очакваш да го правят? Искренно се радвам на новината, дано е истина!
Въпросът е кой ще е новият. Гледам Лечков предлага чичовото и то за 4 години бетониран. Не е лош вариант от гледна точка на дисциплината, но 4 години са прекалено дълъг период. Да му се дадат 1, 2 и да видим как се справя. Дано успее да победи мениджърските игри.
Вашите мнения и коментари?
Нов национален селекционер след мача с Уелс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Нов национален селекционер след мача с Уелс?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Нов национален селекционер след мача с Уелс?
И аз прочетох новината по-рано и се надявам да не се окаже някоя партенка. Прав си, че по-слаб национален отбор аз не помня да сме имали, не помня наш селекционер на националния отбор да идва в България една седмица преди мача и да си тръгва на другия ден. Пълно безхаберие от негова страна е, че не ходи на футболни мачове, не гледа футболисти и разчита на чуждо мнение при определяне на групата за даден мач. За мен е странно и разбиранията му за титулярите, които ще започнат даден мач, странните му решения и т.н. Дано се окаже вярна новината!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- plovdivram
- Контакти:
Не разбрахте ли, че проблема на БГ футбола не е в треньорите, а в "системата" и "средата", в която се развива!!! В този ред, ако ще и Жозе М. да дойде резултата ще е същия!!!

- bigbonusprize
- Контакти:
plovdivram написа:Не разбрахте ли, че проблема на БГ футбола не е в треньорите, а в "системата" и "средата", в която се развива!!! В този ред, ако ще и Жозе М. да дойде резултата ще е същия!!!
Може и да си прав, но ще се съглася, като ми го докажат това. Да дойде селекционер, да гледа всички възлови мачове от А група. Да работи постоянно и да следи българите из Европа. Да си направи добро планиране и организацията на ниво контроли и лагер сборове. Да работи през цялата година, а не, както каза колегата, 1 седмица преди мач и 3 дена след него... Искам да виждам селекционер, отдаден на отбора. Селекционер, който да мотивира всяко негово решение, а не да дава малоумни обяснения що е викнат тоя и защо другия отпада. Искам да виждам професионализъм сред аматьорщината ни. А не такива като Лотар да ми обясняват какви са аматьори футболистите и в същото време да си гледа и върши работата 30 дена в годината...
не се е родил още човека,който ще се справи с нашите хубавици... не се ли сменят перуки,плешивци и останалата паплач,няма смисъл да даваме отново възможност на изкуствената коса да врътне някоя далаверка на гърба на данъкоплатците ...да си бъркат по дупките с немския плейбой до следващия конгрес и да се надяваме ,че някой ще поумнее.... 

предпочитам Любо Пенев, който всяка седмица ще гледа по 2 или 3 мача у нас отколкото някой който му е през ....... за отбора като Матеус
Аз съм за Георги Василев мисля ,че се е доказал като треньор и то не само в България.
bigbonusprize написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=325327
Въпросът е кой ще е новият. Гледам Лечков предлага чичовото и то за 4 години бетониран. Не е лош вариант от гледна точка на дисциплината, но 4 години са прекалено дълъг период. Да му се дадат 1, 2 и да видим как се справя. Дано успее да победи мениджърските игри.
Вашите мнения и коментари?
Ето аз ти отговарям. След 1-2 години в групата на Италия, Чехия, Дания героично се борим с Армения за престижното 4-то място, като междувременно като гости на Малта най-вероятно сме завършили равен. Тогава такива като теб казват, за какво ни е толкова слаб треньор като Л. Пенев (само че с други по-обидни думи, които да не цитирам сега) и почват да предлагат други треньори, които като дойдат и България тръгва на горе.
А и истината е, че с такива боклуци като Благо Исуса(Татуса), Ив. Иванов, Живко, Валери Лозанов, без нито един читав централен нападател и защитник и с отказали с Стилиян и Мартин Петров и Армения ще си ни бият както искат.
ЯВНО НЕ Е ОТ ТРЕНЬОРА А ОТ "ФУТБОЛИСТИТЕ" НИ!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
galin56 написа:Ето аз ти отговарям. След 1-2 години в групата на Италия, Чехия, Дания героично се борим с Армения за престижното 4-то място, като междувременно като гости на Малта най-вероятно сме завършили равен. Тогава такива като теб казват, за какво ни е толкова слаб треньор като Л. Пенев (само че с други по-обидни думи, които да не цитирам сега) и почват да предлагат други треньори, които като дойдат и България тръгва на горе.
А и истината е, че с такива боклуци като Благо Исуса(Татуса), Ив. Иванов, Живко, Валери Лозанов, без нито един читав централен нападател и защитник и с отказали с Стилиян и Мартин Петров и Армения ще си ни бият както искат.
ЯВНО НЕ Е ОТ ТРЕНЬОРА А ОТ "ФУТБОЛИСТИТЕ" НИ!!!
Че футболистите ни да не се свеждат до Благо, Иванов, Живко, Валери? Да не са само те българските футболисти в цяла Европа и България?
БФС да се оправят, но долу ръцете от Л. Пенев.
Пенев си има отбор и не му трябва да се занимава с пост, който е обругават от кой ли не, за какво ли не.
Пенев си има отбор и не му трябва да се занимава с пост, който е обругават от кой ли не, за какво ли не.