Предложения за състав за следващите квалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Предложения за състав за следващите квалификации
Тъй като е явно, че който и да е треньор на националите, е все тая откъм резултати, нека всеки от нас напише кои са неговите хипотетични избраници за следващия квалификационен цикъл...Моля предлагайте по двама човека на един пост, да речем титуляр и резерва, като съобразете играчите със схемата на игра, която желаете. Да не се получават отбори с по 5 нападатели, а само двама централни защитници и т.н. Интересно ми е при този дефицит от качествени бг футболисти как ние феновете бихме сглобили един състав...
Re: Предложения за състав за следващите квалификации
То тези квалификации не са свършили, ние правим планове за другите
Нито знаем кой ще е здрав, кой ще е във форма, кой ще е в националния, ама правим планове за състава 

Сега ще съм много очуден ако се намерят два еднакви състава...
-
- Контакти:
TodorT написа:То тези квалификации не са свършили, ние правим планове за другите![]()
Нито знаем кой ще е здрав, кой ще е във форма, кой ще е в националния, ама правим планове за състава
Естествено, че не знаем...То реално дори утре не знаем кой ще е здрав и кой ще е във форма, но все пак...Така или иначе се съмнявам да излязат повече от 40 имена...Става въпрос за хипотетичен състав...Ясно е, че няма да е този !
-
- Контакти:
михаилов-манолев,тунчев,милиев,........-ст.петров,гаджев,попов-м.петров,божинов,гал.иванов(ив.стоянов),това е моито саставче,само ляв бек незнам кои,маи няма никои свестен,може би пеев....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
1 : Петков 2 : Петков 3 : Петков 4 : Петков 5 : Петков 6 : Петков 7 : Петков 8 : Петков 9 : Петков 10 : Петков 11 : Петко Пумпалов . !!!!
Последна промяна от forumx3 на 08 сеп 2011 15:02, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]
Точен състав няма как да дам,защото има цяла година до започването на световните квалификации.Моите предложения са свързани с интегрирането на футболисти от младежкия отбор като Пламен Илиев,Георги Миланов,Александър Цветков,Момчил Цветанов,Александър Тонев,има и други млади момчета от двата Черноморец-а,но нямам големи наблюдения над тях.При всички положения най-добрите ни футболисти като Ники Михайлов,Александър Тунчев,Стилян Петров,Станислав Манолев,Ивелин Попов,Валери Божинов трябва да бъдат в състава.Други като Владо Стоянов,Иван Иванов,Валентин Илиев,Бандаловски,Занев,Гаджев,Делев,Симеон Райков(макар че сме го гледали твърде малко все още),Домовчийски ги слагам под въпрос,защото имам известни резерви към тях,но смятам,че могат да покажат добри игри,с които да заслужат мястото си в отбора.Хора като Живко Миланов,Бодуров като централен защитник,като бек може,Сърмов,Благо Георгиев,Чавдар Янков,Борис Галчев,Маркиньос,Божилов няма как да бъдат от полза на националния отбор,просто нямат качества.Генков и Рангелов не са лоши нападатели за България,но получаваха доста шансове и не впечатлиха особено,но при добри изяви биха имали място.Мартин Петров е дал страшно много на отбора,уважавам го безкрайно много,но няма свестен мач от години.Време е да потърсим алтернатива на този пост.Станислав Ангелов беше зачеркнат от Матеус,макар че притежава добри качества като изнасяне на топката,тактическа дисциплина,универсалност,но догодина ще е на 34 години...Като цяло смятам,че трябва да готвим отбор за квалификациите за Евро 2016,когато 23 отбора ще се класират от квалификациите плюс домакина Франция.На световното почти сигурно няма да се класираме,но на мен поне ми се иска да изградим боеспособен отбор,който да е почти ясен от вратаря до нападателя,а не във всеки мач да правим идиотски експерименти като Бандаловски крило,например.За съжаление обаче,съм скептичен относно възможността Лотар Матеус да е човекът,който да изгради този отбор...
Последна промяна от acmilan на 08 сеп 2011 16:19, променено общо 3 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
forumx3 написа:1 : Петков 2 : Петков 3 : Петков 4 : Петков 5 : Петков 6 : Петков 7 : Петков 8 : Петков 9 : Петков 10 : Петков 11 : Петко Пумпалов . !!!!
+1

Едно е сигурно, Миланов,Занев, Бодуров нямат качествата да са в националния, но за съжаление явно имат добри мениджъри които ги бутат за да им вдигат цената.
аз предлагам вече като се публикува футболистите къде играят да се пише и кой му е мениджър да видим на кой колко футболяри викат