Защитникът на националния отбор Станислав Манолев пристигна по-късно на лагера на тима ни в София, преди контролата с Беларус, тъй като игра цял мач за ПСВ Айндховен в неделя, в първия кръг на Ередивизие. Манолев тренира леко днес следобед, а след заниманието изстреля интересна вест пред журналистите – че Стилиян Петров и Мартин Петров приключват с националния след квалификациите сега. Докато за Стилиян до голяма степен това се очакваше, за Мартин Петров определено е новост.
„Мисля, че Лотар Матеус направи верен ход, викайки по-млади момчета, вместо Стилиян и Мартин Петрови за контролата с Беларус. Доколкото аз знам, те ще се откажат от националния отбор, след края на европейските квалификации, и е добре селекционерът да знае, на кого може да разчита като техни заместници,” отсече Манолев.
На въпрос какви са шансовете да се представим достойно срещу Англия, на 2 септември в София, Манолев попита: „Честно ли да ви отговоря?! Много малки. Но това не означава, че ще се предадем предварително, ще се борим, колкото можем.”
Защитникът на ПСВ Айндховен коментира и групата ни за световните ни квалификации – Италия, Дания, Чехия, Армения и Малта – като много тежка:„То не че има леки групи. Мисля, че в нашата фаворит е Италия, не познавам добре отбора на Чехия, но знам, че имат много силни футболисти.”
За предстоящата контрола с Беларус, бившият играч на Литекс сподели: „Излизаме срещу един много добър съперник, и този мач е изключително важен, предвид двубоите си с Англия и Швейцария от европейските квалификации. Победата не е чак толкова важна, важно е да се подготвим за тези мачове.”
Жалко.. дано се намерят подходящи заместници, че иначе много ще издишаме без тях
Източник: Гонг
М.Петров и С.Петров се отказват след края на квалификациите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Манолев гръмна новината: Мартин и Стилиян се отказват след к
Защо не каза от къде е новината
Мартин Петров многократно заяви, че няма намерение да се отказва.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Новината е от Гонг
- Hate_Losers
- Контакти:
Дано поне единият остане... Отново ще сме без силни характери и водачи 

Злобата и завистта са присъщи на онанистите
Аз гледах интервюто на Манолев по телевизията и това му бяха думите. Даже леко се постресна, че каза точно това.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Гаджев да го готвят за там май няма по-добър вариант и Боби Галчев
борим се с Армения значи,за по висока урна
Когато парите говорят и прокурора мълчи
тия изпуснати думи не трябва да ни изненадват!
за Марто е резонно отказването, докато за Стенли нямаме кой да го замести!
тая контрола ще е чудесна възможност за Матеус да му потърси заместник, ако наистина смята, че има такъв! Предполагам, че Стенли ще го придумат да поостане още едни квалификации! Като дефанзивен халф няма кой да му стъпе и на кутрето!
за Марто, кофтито е че има добри момчета дето ще го заместят, но всичките те ще изостават спрямо него относно далечния му удар и жвотинския му хъс да разкъса всеки по фланга!
за Марто е резонно отказването, докато за Стенли нямаме кой да го замести!
тая контрола ще е чудесна възможност за Матеус да му потърси заместник, ако наистина смята, че има такъв! Предполагам, че Стенли ще го придумат да поостане още едни квалификации! Като дефанзивен халф няма кой да му стъпе и на кутрето!
за Марто, кофтито е че има добри момчета дето ще го заместят, но всичките те ще изостават спрямо него относно далечния му удар и жвотинския му хъс да разкъса всеки по фланга!

-
- Контакти:
За крилото има повече варианти, Симеон Райков, Делев, мисля че и братята Миланови от Литекс не се справят лошо трябва да им се даде шанс
П.С Относно далечните удари в България много малко внимание се обръща на тях, но те са потенциални голове или дори да не стане гол след един силен и точен далечен удар (какъвто в България малцина владеят) може да стане разбъркване и пак гол евентуално, трябва още в детските формации да се наблегне и на тях
П.С Относно далечните удари в България много малко внимание се обръща на тях, но те са потенциални голове или дори да не стане гол след един силен и точен далечен удар (какъвто в България малцина владеят) може да стане разбъркване и пак гол евентуално, трябва още в детските формации да се наблегне и на тях
- Hate_Losers
- Контакти:
За пореден път нещата в отбора се научават от трети лица по време на интервюта, а не от хората, от които зависи. Иначе не е никаква изненада, но незаменими хора няма 

Злобата и завистта са присъщи на онанистите