Оптимисти ли сте за евро 2012 (дискусия)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Оптимисти ли сте за евро 2012 (дискусия)

Мнениеот Deluxx » 27 мар 2011 12:35

Снощи прогнозирах Х и то взе че се получи :( Да ви кажа,незнам как се премислих да гледам мача , но го гледах гледах и виждах едни футболисти който играят много добре дефанзивно,но в атакуващ план нещо все ни пречеше,грешни пасове ала бала...но има някаква светлина в тунела.Ще съм оптимист докрая , макар , че вчера по това време не бях.

Предстоящите мачове в групата ни

4 юни 2011 г.
Черна гора - България
Англия - Швейцария
2 септември 2011 г.
България - Англия
Уелс - Черна гора
6 септември 2011 г.
Швейцария - България
Англия - Уелс
7 октомври 2011 г.
Черна гора - Англия
Уелс - Швейцария
11 октомври 2011 г.
България - Уелс
Швейцария - Черна гора

Класирането е следното
Англия - 10 т
Черна Гора - 10т
Швейцария - 4т
България - 4т
Уелс - 0 т

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Оптимисти ли сте за евро 2012 (дискусия)

Мнениеот Deluxx » 27 мар 2011 12:36

Черна гора ще губят точки 100 % въпроса е ние да можем да си спечелим всички мачове ,а от Англия Х или падаме...

Докрая ще съм оптимист!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 мар 2011 12:51

Оптимизъм, оптимизъм! Оптимизмът е хубаво нещо, нали?! И в предишни години е имало приток на млади и ентусиазирани футболисти, особено при Христо Стоичков. Той извъртя най-много играчи от всички треньори на националния в последните години. Само че винаги се случваше така, че шансовете ни за нещо значимо в квалификациите рано-рано се стопяваха. Матеус също не го виждам като дългосрочен треньор в Б-я. Доколкото знам договорът му е до края на квалификациония цикъл. Проблемът е, че за да върви отборът нагоре трябва да има и тръпка и ентусиазъм и надежда. След като шансовете на нашите почти се стопиха за класиране на европейско тези фактори значително намаляват. Публиката, която е толкова важна, също ще намалее предполагам предвид намалелите ни шансове. От там целият ентусиазъм и желание също поспадат. Отборът трябваше да запази шансове, за да бъде носен донякъде и на вълната на ентусиазма и тръпката от евентуалното класиране на финалите на Евро 2012. Сега при един очертаващ се неблагоприятен резултат в Черна гора надеждите ни ще бъдат изпепелени, а с това ще бъдат отрязани до голяма степен и крилата на феновете и играчите. Омръзна ми да доиграваме квалификации, трябваше тоя път поне да запазим шансове до края им. Да я има тръпката до края и за феновете и за играчите. Трябваше да бием вчера, това е истината просто. Мен хич не ме топли, че имало млади играчи в отбора. Да бяхме били с грозна игра и стари, ама да бяхме били. Матеус не подбра правилната стратегия, трябваше да подходим по-хитро, да се опитаме да излъжем швейцарците. Колкото и да е трудно да се излъже Хитцфелд, но в крайна сметка се видя, че не са нищо особено Швейцария. Да не говорим, че титулярния им вратар липсваше, Джуру е контузен, Бехрами се контузи. И с един ветеран Фрай и един Щрелер само напред- големия отбор. Трябваше да ги ударим. За следващите квалификации трябва да заложим на някой млад и модерен перспективен треньор с модерни виждания в треньорската работа и тактическите новости и аспекти в играта. Някой, който ще рискува и ще накара този отбор да играе грозно и защитно дори, но печелившо. Това е ключовото- да се играе печелившо. Защото не ми казвайте всеки път- те толкова си могат. Да те толкова си могат, но с една печеливша и правилна тактика дори и слабите отбори имат голям шанс да се класират за голям форум. Дали пък съставът на Гърция беше много класен на Евро 2004? Милен Радуканов прави нещо такова сега в ЦСКА. Отборът не е толкова класен откъм играчи, но с добре подреден състав и стратегия според силите и качествата на играчите, се постигат добри резултати. Милен или Любо Пенев могат да бъдат следващите национални селекционери. Това е правилния път за мен поне.
А и всеки казва, че има млада вълна в отбора, като Делев, Попето, Манолев и т.н. Но никой не се замисля, че Стилян почти сигурно няма да играе на следващите квалификации, Мартин Петров също, Бербатов вече го направи. А заместници трудно ще се намерят, особено на Бербатов и Стилян. Трябва да се намери правилния треньор, който дори и с не толкова качествени играчи да намери печелившата стратегия, защото ми писна вече да гледам как по средата на квалификациите ние почти изгубваме шансове за класиране

П.П. Пускам го и тук това мое мнение. Няма как да съм оптимист за тези квалификации. Дори не си направих труда да погледна програмата до края на цикъла ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 мар 2011 12:52

В оставащите мачове не виждам как ще вземем повече от 4 точки. И това европейско ще го гледат от трибуните нашите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 27 мар 2011 12:54

Абе аз и един приятел сме намислили да отидем на европейското в Полша независимо дали ще се класираме.Пък ако се класираме ще е още по-голяма радостта да подкрепям страната си на международен форум в чужда страна.

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 27 мар 2011 13:00

Deluxx написа:Снощи прогнозирах Х и то взе че се получи :( Да ви кажа,незнам как се премислих да гледам мача , но го гледах гледах и виждах едни футболисти който играят много добре дефанзивно,но в атакуващ план нещо все ни пречеше,грешни пасове ала бала...но има някаква светлина в тунела.Ще съм оптимист докрая , макар , че вчера по това време не бях.

Предстоящите мачове в групата ни

4 юни 2011 г.
Черна гора - България
Англия - Швейцария
2 септември 2011 г.
България - Англия
Уелс - Черна гора
6 септември 2011 г.
Швейцария - България
Англия - Уелс
7 октомври 2011 г.
Черна гора - Англия
Уелс - Швейцария
11 октомври 2011 г.
България - Уелс
Швейцария - Черна гора

Класирането е следното
Англия - 10 т
Черна Гора - 10т
Швейцария - 4т
България - 4т
Уелс - 0 т

за да се класираме ни трябват МИНИМУМ 8 точки в следващите 4-ри мача и една ГОЛЯМА ВРЪТКА в другите мачове :),а ако вземем 10 т. ще е по добре и тогава съм сигурен че ще сме поне 2-ри в краиното класиране...за 12т. не ми се мисли ,но и това го има -тогава 100% сме в първите 2 в класирането :)

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 27 мар 2011 13:02

и все пак щом на теория има шанс значи сме в играта!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 мар 2011 13:07

В крайна сметка трябва да направим уникален рейд с победи като гости над Швейцария и Черна гора.Това трябва да го подпечатаме и с победа над Англия на Васил Левски.Победа,не равен,а победа,за да могат после озверелите англичани да издумкат Черна гора в Подгорица.На мене ми се струва по-лесно да ударим Англия отколкото да бием навън и то най-вече в Берн.Черна гора ако паднат от нас потъват-за мене в Берн те ще загубят твърдо,твърдо ще паднат и от Англия....остава да загубят в Кардиф!Уелс НЯМА да остане с 0 точки и съм сигурен,че за едната чест дори Бейл,Белами и сие ще ги убият.Много е важно да бием в Подгорица,това е,да ги бием 0:1 или 1:2 най-добре,от там насетне разлиакта става 3 точки и нищо не се знае.По-точно знае се - трябва да сторим немислимото-победа над колоса Англия.И?Що пък не?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 27 мар 2011 13:08

Oптимист съм до толкова, че няма кой да вкара тия голове, че да вземем някакви точки различни от 1 за хикса

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 27 мар 2011 13:12

ShooterMan написа:В крайна сметка трябва да направим уникален рейд с победи като гости над Швейцария и Черна гора.Това трябва да го подпечатаме и с победа над Англия на Васил Левски.Победа,не равен,а победа,за да могат после озверелите англичани да издумкат Черна гора в Подгорица.На мене ми се струва по-лесно да ударим Англия отколкото да бием навън и то най-вече в Берн.Черна гора ако паднат от нас потъват-за мене в Берн те ще загубят твърдо,твърдо ще паднат и от Англия....остава да загубят в Кардиф!Уелс НЯМА да остане с 0 точки и съм сигурен,че за едната чест дори Бейл,Белами и сие ще ги убият.Много е важно да бием в Подгорица,това е,да ги бием 0:1 или 1:2 най-добре,от там насетне разлиакта става 3 точки и нищо не се знае.По-точно знае се - трябва да сторим немислимото-победа над колоса Англия.И?Що пък не?

трябва ни задължителна победа с Черна Гора и минимум Х от мача с Англия ...след това класирането ще изглежда малко по оптимистично за нас :)

Върни се в “Национален отбор”