Борисов към Боби: Тези двамата Сираков и Стоилов да не ги ви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ddacata
Контакти:

Борисов към Боби: Тези двамата Сираков и Стоилов да не ги ви

Мнениеот ddacata » 08 сеп 2010 12:44

Премиерът бесен на Михайлов, че го направил за смях пред цяла България

Президентът на БФС Борислав Михайлов е приел оставките на Наско Сираков и Станимир Стоилов под натиска на премиера Бойко Боърисов, научи Sportline.bg. В заключителните минути на срещата с Черна гора генералът заявил на Бобито: "Тези двамата не искам да ги виждам на пейката на следващия мач. Нито сте отбор, нито сте ръководство", разпоредил се в типичния си стил Бойко Борисов. Той направил това на висок тон, за да бъде чут от хората около него.

Премиерът пристигна на стадиона с надеждата да покаже, че където е той, там е и победата. Загубата обаче срина сериозно имиджа му на спортен кадем, което сериозно разгневило министър-председателят.

Мисля, че това обяснява защо Наско изведнъж реши да си тръгне както оставаше.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Борисов към Боби: Тези двамата Сираков и Стоилов да не ги ви

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2010 12:45

Е гати глупостите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 08 сеп 2010 12:51

Тия от спортлайн има скрити репортери навсякъде, сигурен съм че даже и могат да предвидят какво ще си помисли някой в даден момент :lol:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 сеп 2010 12:56

8-)

Той Борисов да си гледа държавата и да не се прави на специалист по всичко, защото каквато държавата ни, такъв и футболът ни ! :evil:

Разликата е в това, че на зеления терен некадърността на футболистите и треньорите лъсва, а в политиката тя е умело прикривана от платени псевдожурналистчета и продажни медии ...

И да попитам :
Къде беше господин Борисов, когато ние от 1 година насам тръбяхме, че с този треньор България ще претърпи пълен провал на предстоящите квалификации ???
Ако изобщо е работа на премиера да се меси във футбола (а аз смятам, че не е !) защо тогава Бойко не взе мерки преди да станем за срам и смях на цяла Европа ??? :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 сеп 2010 12:57

ако това е истина то България я грози сериозно наказание,за допускане на вмешателство от страна на политически органи в управлението на спорта,но като се има впредвид колко е тъп бай Бойко може и тази глупост да е направил
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 08 сеп 2010 12:57

Гн.Борисов правилно е постъпил!!!Не мислех че нивото ни е паднало чак толкова даже бях на стадиона бях разочерован!!!!ИМА ОГРОМНА НУЖДА ОТ ПРОМЕНИ АКО ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМ НАЦИОНАЛИТЕ НИ НА ЕВРОПЕИСКОТО!!!!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 08 сеп 2010 12:58

Абе вие болни мозъци ли сте,имате ли си напредстава,че ако има ПОЛИТИЧЕСКА НАМЕСА от ФИФА ще ни изритат от всички турнири мисля,че беше за 5 години.И стига със тия идеи,Бойко да оправел футбола,той държавата не може да оправи,а се изхвърляше и той като чикия на пясък,все предишните му виновни,къде били изчезнали трите милиарда резерв,първо да отговори на въпроса той колко данъци и акцизи събра за една година,за да отдели резерв от 750 милиона(за четири години управление идва точно пак три милиарда),тогава да се намесва във футбола.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 08 сеп 2010 12:59

Факт е , че Сираков първоначално въобще не искаше и да чувая за своя оставка...

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Мнениеот BERBOPEDRO » 08 сеп 2010 12:59

аз го казах отдавна-тежко и горко на България с такъв министър-председател .
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 08 сеп 2010 12:59

Еми ,защото е възможно да е помислил .че е възможно тези квалификации да направим нещо ,но уви.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Върни се в “Национален отбор”