Ето и цялата декларация:
"Скъпи сънародници,
Квалификациите за Евро 2012 започнаха по възможно най-лошия за България начин. Всички ние страдаме от резултата, с който загубихме на “Уембли”. Страдаме, не по-малко от вас.
Квалификациите обаче едва сега започват и поражението от Англия само ни амбицира тройно да покажем, че може да играем много по-добре. Оттук нататък поемаме по път, по който няма да имаме право на повече грешки.
Първото изпитание по този път е във вторник срещу Черна гора на Националния стадион “Васил Левски”. Както във всяко изпитание, ще имаме нужда от подкрепа. Само вие, привържениците на футбола в България, може да ни я дадете.
Както сте го правили винаги във важните моменти. Вярваме, че въпреки целия негативизъм и ужасните критики, които се изсипват върху нас, точно вие – истинските фенове на България и българския футбол, ще застанете зад нас и ще ни дадете положителна емоция, с чиято помощ във вторник вечер да победим.
Във футбола има победи и загуби. Надяваме се да бъдете с нас и да ни помагате и в двете."
Няма неизлечими болести - има неизлечими хора!
Тибетска мъдрост
От БФС:Скъпи сънародници,..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
От БФС:Скъпи сънародници,..
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- sven_goran
- Контакти:
Re: От БФС:Скъпи сънародници,..
Поздрави от Тибет...
България-Черна Гора 0-2

България-Черна Гора 0-2

- maximalniq
- Контакти:
Пълен стадион и подкрепа за нашите ! При загуба всички скандираме оставка, не на Мъри, а на цялото БФС ! Никакъв бойкот !!!

maximalniq написа:Пълен стадион и подкрепа за нашите ! При загуба всички скандираме оставка, не на Мъри, а на цялото БФС ! Никакъв бойкот !!!
Кои са вашите ?
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

-
- Контакти:
аз лично няма да отида на мача.просто аз такива мъртви души неискам да гледам...
- vratar4eto
- Контакти:
suni написа:maximalniq написа:Пълен стадион и подкрепа за нашите ! При загуба всички скандираме оставка, не на Мъри, а на цялото БФС ! Никакъв бойкот !!!
Кои са вашите ?
Ми нашите са България. Пък кои са твоите не знам.
Какъв пълен стадион бе
Ако има 1000 души на мача ще е невероятно 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
България 3:1 Черна Гора
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
sven_goran написа:Поздрави от Тибет...
България-Черна Гора 0-2
Силно се надяваш, нали? За да си "прав" и после в кръчмата да се пъчиш "колко я разбирам тая игра футбола"

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
егати тъпаците, с некви декларации ще ми излизат, вместо с футболни изяви!
у вторник нека да играят само пред курвите си, и да ги видим после дали ще продължат да се халосват!
публиката се печели с игра, не показваш ли такава, ще гастролираш пред празни трибуни!
смишници!
у вторник нека да играят само пред курвите си, и да ги видим после дали ще продължат да се халосват!
публиката се печели с игра, не показваш ли такава, ще гастролираш пред празни трибуни!
смишници!