За трети пореден мач Ники Михайлов не допусна гол в Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
В.Апостолов

За трети пореден мач Ники Михайлов не допусна гол в Холандия

Мнениеот В.Апостолов » 15 авг 2010 00:51

Отличните изяви на Николай Михайлов в Холандия продължават. Българският национал бе титуляр за своя Твенте и във втория кръг на първенството и отново не допусна гол. След като преди седмица, шампионите завършиха 0:0 срещу Рода с отличните намеси на българина, сега упражнението се повтори и срещу Хееренвеен.

Михайлов отново заключи вратата си и не допусна гостите да му отбележат гол. За негово нещастие обаче, съотборниците му в предни позиции пак не успяха да отбележат и така Твенте остава с актив от 2 точки и голова разлика 0:0.

Шампионите бяха по-добрият отбор в мача, но не се възползваха от добрите си шансове за гол. Хееренвеен опитваше да затрудни Михайлов с бързи контри и с удари от далечно разстояние, но стражът на България се справи отлично и запази равенството.

Това е трети пореден мач в Холандия за Михайлов, в който той не допусна гол, тъй като опази мрежата си и в мача за Суперкупата, спечелен срещу Аякс с 1:0.

GONG.BG
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Потребителски аватар
В.Апостолов

Re: За трети пореден мач Ники Михайлов не допусна гол в Холандия

Мнениеот В.Апостолов » 15 авг 2010 00:55

Сега да чуя господата критици, които след всеки негов мач в националния изливат доста помия върху него...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 авг 2010 00:57

В.Апостолов написа:Сега да чуя господата критици, които след всеки негов мач в националния изливат доста помия върху него...

Не е прави, че не знаеш. Баща му плаща, за да е титуляр в Твенте. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 00:57

В.Апостолов написа:Сега да чуя господата критици, които след всеки негов мач в националния изливат доста помия върху него...

Каккво ме греее там? Виж го в национала.. Като направи суха мрежа срещу англия ще кажа че става!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 15 авг 2010 00:58

Не ми харесва,не го искам в национала.Гошо Петков е класи над него,та дори най - ревностния цесекар - журналист Георги Атанасов се застъпи за него оная вечер в предаването на Ринг. :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 авг 2010 00:59

Браво на Михайлов! Определено този сезон ще е негов! Успех и в Националният отбор!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 авг 2010 01:03

TheClub написа:

Каккво ме греее там? Виж го в национала.. Като направи суха мрежа срещу англия ще кажа че става!

ПО същия начин разсъждавам и аз за Бербатов. Кво се цупите като казваме, че е скапаняк. В националия нищо не правеше. Боли ме фара, че е вкарал на Фулъм или на Бирмингам. :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
В.Апостолов

Мнениеот В.Апостолов » 15 авг 2010 01:09

eelche написа:Не ми харесва,не го искам в национала.Гошо Петков е класи над него,та дори най - ревностния цесекар - журналист Георги Атанасов се застъпи за него оная вечер в предаването на Ринг. :roll:

Точно нас никой не пита дали го искаме или не го искаме, според мен бъдещия вратар на националния е точно той. И съм сигурен, че ще си подобри играта в националния ни отбор. Не, че сега играе слабо, срещу Русия извади няколко сериозни положения, а за грешката... на всеки се случва ;) Да в жив и здрав и дано да има още доста сухи мрежи през сезона в Холандия и в Националния отбор. :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 авг 2010 01:16

TheClub написа: Като направи суха мрежа срещу англия ще кажа че става!

[offtopic]Това срещу Англия го може само националният вратар на Алжир. 8-)[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 01:20

Cesc Fabregas написа:
TheClub написа:

ПО същия начин разсъждавам и аз за Бербатов. Кво се цупите като казваме, че е скапаняк. В националия нищо не правеше. Боли ме фара, че е вкарал на Фулъм или на Бирмингам. :roll:

Какво общо има Бербатов, Михайлов все още има повече мачове за националните отбори отколкото за клубните, не е готов за титуляр, вижда се колко е слаб при центриранията, онзи ден сгафи, после може да е спасил 2-3 удара, но какво от това, те Русия цял мач се разхождаха, срещу ЮАР гола им от корнер си беше пак негова глупост, нека поиграе 1-2 сезона титуляр в Твенте, да натрупа опит и мачове и чак тогава да го налагат в националния, сега просто си е чисто и просто мазнете на шефа от страна на ''великият синоптик'', който никога нямаше да бъде изтърпян толкова време в националния отбор при друг шеф още повече след провалени квалификации
Последна промяна от Mourinio на 15 авг 2010 01:23, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Национален отбор”