Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boston celtics написа:абе пич,ми то зависи от часовата разлика..сигурно мачовете ще бъдат по часовете както са сега в ЮАР..сметни и сам ще разбереш
Ми,ако е така според мен първият мач трябва да почва в 18/19 часа,вторият 21/22 ,а третият през ноща някъде българско времеMadridist написа:Ето ги часовите зони-
Като гледам в Бразилия има две часови зони, едната е с 5 часа назад, другата е с 6
Почват в 00,демек тва е към 19 българско време,ама то ще се играя 3 мача на ден,така че ще има и по ранниMourinio написа:boston celtics написа:абе пич,ми то зависи от часовата разлика..сигурно мачовете ще бъдат по часовете както са сега в ЮАР..сметни и сам ще разбереш
Мачовете от бразилското първенство обикновено са след 00:00 понякога има и в 05:00 сутринта
boston celtics написа:Почват в 00,демек тва е към 19 българско време,ама то ще се играя 3 мача на ден,така че ще има и по ранниMourinio написа:boston celtics написа:абе пич,ми то зависи от часовата разлика..сигурно мачовете ще бъдат по часовете както са сега в ЮАР..сметни и сам ще разбереш
Мачовете от бразилското първенство обикновено са след 00:00 понякога има и в 05:00 сутринта
Потребители, разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot] и 6 госта