Люпко Петрович сменя Мъри Стоилов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Люпко Петрович сменя Мъри Стоилов
Възможно ли е може ли да се съгласят казвайте мнението си 

Re: Люпко Петрович сменя Мъри Стоилов
Ей луд! Какво е това безумие!? Дай аз да го сменя след тва, а?
YA GUNNERS YA
- metodito
- Контакти:
Ми много ясно, че не! В едно интервю Майстора каза, че е готов да поеме националите ни, но никой не го е търсил. Никой и няма да го направи. А лично не съм убеден, че ще се справи с лигльовци като Блажния, Татовото и Подскачащият Надолу.
Те имат сериозен гръб в БФС. Иначе той е име, което може да върне Барбитураторът.
Те имат сериозен гръб в БФС. Иначе той е име, което може да върне Барбитураторът.
Последна промяна от metodito на 29 май 2010 13:49, променено общо 1 път.
Е,таман си помислих че,това вече е факт.
...Иначе мисля че,Люпко ще е по-добър вариант от Мъри,ако не слуша,началниците над него и не се влияе от мениджърската клика,покрай национала.
На metodito,ще кажа че,Майстора,може да се срави с изброените от него,много лесно.Нама да ги вика и това е.Единствено Благо може да е в тима,той не е чак толкова лош играч.

На metodito,ще кажа че,Майстора,може да се срави с изброените от него,много лесно.Нама да ги вика и това е.Единствено Благо може да е в тима,той не е чак толкова лош играч.
Последна промяна от garfild8 на 29 май 2010 13:51, променено общо 1 път.
Само Черно море.
Петрович е класен треньор, но времето му отминава и аз лично предпочитам да си остане Мъри.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Почти невъзможно според мен!От една страна Мъри ще изкара цикъла за Евро 2012,от друга-ако Люпко е този чуждестранен специалист,за когото се дава толкова мн зор,то според мен разликата няма да е толкова огромна в зависимост от това дали е той или Мъри начело на националите просто защото смятам,че не е толкова доказан като треньор В БЪЛГАРИЯ! ,защото не смятам,че направи чак толкова паметни неща начело и на Левски,а и най-вече на Литекс!
Люпко,Мъри все тая. Тоя сърбин виде ли пари и се хваща за палците, така че мениджърите ще го контролират колко си искат. Трябва чужденец, който е нямал допир досега с България и не е толкова материално зависим. А Люпко е такъв. Той обиколи третия свят като треньор само и само да взема пари. А с това CV можеше спокойно да е някъде тренер в Бундеслигата или Лига 1.

кви са тия малоулмни теми бе ? Къв е смисъла от тая тема ? Аз ще направя една само да видя как се казва тренера на Малеш Микрево да видим кво мислите , дали е възможнооо .... 

Cukyens написа:кви са тия малоулмни теми бе ? Къв е смисъла от тая тема ? Аз ще направя една само да видя как се казва тренера на Малеш Микрево да видим кво мислите , дали е възможнооо ....

Само Черно море.
Аз пък си мислех, че Рафа Бенитес ще смени Мъри :d
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!