Обявеният от Левски за непродаваем Владимир Гаджев ще става национал. Вътрешният халф на сините е гласен за заместник на Чавдар Янков в квалификациите за Евро 2012, пише "Тема Спорт". Селекционерът Станимир Стоилов и директорът Наско Сираков са останалите недоволни от изявите на полузащитника на Металург Донецк в контролите с Белгия (1:2) и ЮАР (1:1). В тях ясно си пролича, че се губи човекът до Стилиян Петров в средата на терена и че Янков не успява да се справя с тази функция. Така Гаджев ще бъде налаган в евроквалификациите като опция за поста. За целта той ще бъде повикан за контролата на 11 август, за която обаче още нямаме съперник. Това ще бъде и генерална репетиция за трикольорите преди двубоя с Англия на 3 септември на "Уембли". Именно постът до капитана е единствената въпросителна около състава за евроквалификациите.
Стоилов гласеше Гаджев за националния още преди година, но тогава контузията му попречи и в състава попадна друг халф на Левски – Георги Сърмов. Травмата бе причината той не бъде в състава и за двубоите с Белгия и ЮАР. Очаква се за спаринга през август сред избраниците на Мъри най-сетне да попадне и нападателят Илиян Мицански.
Дано успее че нямаме друга алтернатива
Гаджев сменя Чавдар Янков в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Гаджев сменя Чавдар Янков за евроквалификациите
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
Re: Гаджев сменя Чавдар Янков за евроквалификациите
Чавдар е в слаба форма в момента, но има сериозен опит, така че аз лично се съмнявам в правилността на такова решение! 

- JohnnieWalker
- Контакти:
На това му се вика добра новина 

Да се надяваме, че ще се пребори / донякъде/ с менеджерските интереси и щ налучка състава.
Супер, като имаме контроли ги играем като официални мачове....Обаче като дойдат офицалните, ще вика Гаджев, Мицански, със сигурност още 2-3 нови, вместо вече да ги е пробвал и да има представа за тях. Гениално!
Гаджев,ще се справи много по-добре от Чавдар Янков.Проблемите пред Правилния,ще намалеят с един,ама няма да му помогне това.
Само Черно море.
Добре де, защо след 2те контроли ще ги вика?
Ебаси.. не хващам логика. Иначе съм ЗА, дано Владо направи силна подготовка, мисля че ще може да се наложи. За Мицански съм още по-съгласен, видя се че Камбуров не е във форма, а и е стар вече..
Проблема за мен обаче си остава ляв бек, трябваше да се пробва Занев - направи много силен сезон в Литекс..Мишо Венков също сякаш го забравиха..?

Проблема за мен обаче си остава ляв бек, трябваше да се пробва Занев - направи много силен сезон в Литекс..Мишо Венков също сякаш го забравиха..?
ГНИЛО!
Последна промяна от crap на 26 май 2010 10:32, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
Стилян Петров и Владо Гаджев са еднотипни вътрешни полузащитници, но с оглед вариантите пред Стоилов това са най-качествените играчи за предстоящите квалификации.
malchev написа:Добре де, защо след 2те контроли ще ги вика?Ебаси.. не хващам логика. Иначе съм ЗА, дано Владо направи силна подготовка, мисля че ще може да се наложи. За Мицански съм още по-съгласен, видя се че Камбуров не е във форма, а и е стар вече..
Чакай, това не го разбирам, само преди няколко месеца Камбуров беше обявяван за месията на отбора?