След близо две години безпредметни спорове трябва ли Бербатов да сдаде капитанската лента, ето сега дойде момента, за да си зададем въпроса кой да е капитан?
Мисля, че тук вече всеки може да сподели мнението си. Моля Ви само не убиждайде който и да е български футболист, защото те и без това остават все по-малко.
Капитан на националите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Капитан на националите
Последна промяна от ros на 15 май 2010 12:10, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Капитан на националите
Мисля, че Мартин Петров заслужава най-много да носи капитанската лента.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Стилян е официалното решение. Аз го подкрепям напълно.
- metodito
- Контакти:
Стенли! Няма друг. Капитан в Бирмингам, капитан и тук. Марто да почне да играе и тогава.
tprodanov написа:Стилян е официалното решение. Аз го подкрепям напълно.
+1
salama написа:tprodanov написа:Стилян е официалното решение. Аз го подкрепям напълно.
+1
+1000
селски вземи си скункса не се сърди
За мен капитан трябва да стане Благой Георгиев. И ще ви кажа защо...
1. Стенли веднъж се отказа от лентата и националния отбор и след това му решение изборът му за капитан сега ще олекне... На всичкото отгоре той не комуникира с българските медии /така и не се разбра защо/ и ще е доста неприятно капитанът да мълчи след мач
2. Мартин е постоянно с контузии, а и според мен моментът в който и той ще се откаже ще дойде съвсем скоро - най-големият му авер и съотборник вече го няма така че ще даде път на новата генерация
3. Благо направи най-силните си квалификации, въпреки треньорските решения и вече има достатъчно опит, а и самочувствие да поведе останалите.
1. Стенли веднъж се отказа от лентата и националния отбор и след това му решение изборът му за капитан сега ще олекне... На всичкото отгоре той не комуникира с българските медии /така и не се разбра защо/ и ще е доста неприятно капитанът да мълчи след мач
2. Мартин е постоянно с контузии, а и според мен моментът в който и той ще се откаже ще дойде съвсем скоро - най-големият му авер и съотборник вече го няма така че ще даде път на новата генерация
3. Благо направи най-силните си квалификации, въпреки треньорските решения и вече има достатъчно опит, а и самочувствие да поведе останалите.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Е Стенли си е лидер на отбора.Мартин е много агресивен и нестава за капитан,въпреки,че е най-добрия(мое мнение).Благо е доста млад за капитан на отбор(особено на национален)
МИНЬОРПЕРНИКЗАВИНАГИВ НАШИТЕСЪРЦА
MoNteS_07 написа:Е Стенли си е лидер на отбора.Мартин е много агресивен и нестава за капитан,въпреки,че е най-добрия(мое мнение).Благо е доста млад за капитан на отбор(особено на национален)
Благо е роден на 21 декември 1981, точно 11 месеца след Бербатов

Стилиян Петров.Капитан е на Астън Вила,трябва да е и капитан на националния отбор.