Виновни ли са БФС и Мъри за Бербатов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Берое_зара
Контакти:

Виновни ли са БФС и Мъри за Бербатов?

Мнениеот Берое_зара » 14 май 2010 20:53

Задавам така въпроса-ако даден клубен отбор, не успее да задържи звездата си, носи ли треньора и ръководството вина за напускането?
БФС се доказа като напълно некомпетентно за да назначи истински ПРОФЕСИОНАЛЕН чуждестранен треньор. Някой който като крал Ото да стегне сърмите на надутите ни кукли и да не вика безобразия като Гошо Пеев, Ники Михайлов, Илиян Стоянов и прочия величия.

Така мисля аз. Какво мислите вие? Мислите ли, че напускането на Бербатов е обратимо, ако има ново БФС с добър чужденец начело? Виновни ли са ръководителите? Надявам се да се получи смислена и добра дискусия ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Виновни ли са БФС и Мъри за Бербатов?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 май 2010 21:02

Въпросът е много тъп и дискусията е излишна, при положение, че Бербатов не иска да играе в националния отбор. Как да бъде задържан - с подписка за неотлъчка?! :mrgreen: Да не говорим, че болшинството фенове също не искат Бербатов в националния отбор. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 14 май 2010 21:04

Captain Stottlemeyer написа:Въпросът е много тъп и дискусията е излишна, при положение, че Бербатов не иска да играе в националния отбор. Как да бъде задържан - с подписка за неотлъчка?! :mrgreen: Да не говорим, че болшинството фенове също не искат Бербатов в националния отбор. :lol:

Ти ли си болшинството от фенове ,бе? Ти си срам за България :!: И аз съм от Левски и искам Бербатов да се върне повече от всичко :!:

lshs
Контакти:

Мнениеот lshs » 14 май 2010 21:09

Българския национален отбор не е клубен.Бербатов играе за България не за Мъри или Бфс.аз като не харесвам президента да се откажа ли от българското си гражданство

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 14 май 2010 21:09

Според мен главен виновник е глобалното затопляне - Бербатов е изпушил.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 май 2010 21:14

От къде на къде да са виновни БФС и Мъри, между другото в английската преса пише че това е опита на Бербатов да покаже че е на разположение на Фергюсън само за Манчестър, така че проблеми в ръководството на БФС той не е имал.

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 14 май 2010 21:15

Ако има "виновен" в случая, това е Данчев. Толкова по темата.

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 14 май 2010 21:15

От това футболно поколение Бербатов бе най-качествения футболист. Надявам се да се върне.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

tekumse
Контакти:

Мнениеот tekumse » 14 май 2010 21:21

Ти като толкоз го искаш, кажи защо. И не ми говори за потенциал, а за реалността. Кой е последният мач на Бербатов с националната флланелка с който си бил горд от играта му?

Последно срещу Холандия[2007] когато много се стара но изпусна две добри положения и след мача разби отбора като публично взе да обвинява колегите си. Малко преди това за 45минути срещу Беларус вкара два супер гола и изпусна още поне 3 далеч по-лесни. След това само се моташе. Седи с 5 защитника между него и топката така че и да искат да не могат да го намерят.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 май 2010 21:22

p36o написа:
Captain Stottlemeyer написа:Въпросът е много тъп и дискусията е излишна, при положение, че Бербатов не иска да играе в националния отбор. Как да бъде задържан - с подписка за неотлъчка?! :mrgreen: Да не говорим, че болшинството фенове също не искат Бербатов в националния отбор. :lol:

Ти ли си болшинството от фенове ,бе? Ти си срам за България :!: И аз съм от Левски и искам Бербатов да се върне повече от всичко :!:

Ами хайде душко, върни го! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Национален отбор”