Повиканите играчи от Ст.Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Повиканите играчи от Ст.Стоилов

Мнениеот scooool » 10 май 2010 16:00

Димитър Рангелов?,Чавдар Янков ?,Велизар Димитров?,Георги Пеев ,С две думи да си кажа мнението.Веднага се набива на очи желанието на кроки да обнови и освежи и дори да подмлади смея да твърдя състава,тази селекция не е това което очаквах,а поредната гавра със някой футболисти като Мицански и Валентин Илиев дори и Димитър Макриев.Аз съм Левскар и харесвах Мъри много трудно преглътвам слугинската амеба в която се превърна от човек с принципи и виждания в това нещо което така красноречиво описах оставаше да викне и Дово да трупа минути и върхър щеше да е пълен

п.с ако се чудите защо го нападам така ожесточено не е защото изброените са слаби футболисти но просто пеев е на 33,а само Димитров е титуляр в отбора си,но и тои гони Пеев вече просто не виждам бъдеще там

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Повиканите играчи от Ст.Стоилов

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 май 2010 16:19

Мъри си е каун , лебеница , хасковска диня , както искате го наречете , подкрепям първото мнение , защо не са в отбора Мицански , Макриев, Валентин Илиев , Асен Караславов ,Станислав Генчев, Емил Ангелов дори - все хора , които играят в клубовете си редовно , нали затова са контролите , да се изпробват играчи , а не все същите стари муцуни :?: :?: Защо се вика Бербо за една контрола , та той в официални мачове не се раздава на 100 % , а за контроли да не говорим ... Славист съм , но Митко Рангелов не играе редовно в Дортмунд и не бива да е в националния , какво прави там и Иван Иванов , иначе за Пеев и Велизар смятам , че са повикани резонно , все пак показват добри игри ;) Нищо хубаво не ни чака със Мърли начело :x
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 10 май 2010 16:21

Е стига мрънкане... и аз съм против Пеев, щото не ме радва..
Ама истината е, че нямаме кой знае какъв избор. Вярно че Чавдар няма силен мач за национала от години, ама кой на негово мяст..Сърмов?! Рангелов е истина че не играе много за БВБ този сезон ( 9 мача мисля), но винаги се раздава на 100% за България и според мен лично е нужен! Велизар.. и аз съм левскар, но винаги съм бил на мнение че има място и той.
Просто от младите не виждам кой..
Иначе за Мицанкси .. не съм го гледал, верно много шум се вдига около него, верно вкарва често, верно играе в средняк в Полша, но.... Нали давахме шанс на всички?! Е кога да го пробват, ако не сега? Де да знам, мисля че заслужаваше покана... но както и да е.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Стратега от Аскюво(Мъри Стоилов)

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 май 2010 16:26

Боже мой , какво прави това недоразумение Виданов в националния , какво правят там Георги Петков и Веселин Минев , от Левски бих взел единствено Гаджев , от ЦСКА можеше да пробва на вратата Караджов , Йордан Минев и Румен Трифонов да речем също, от Литекс единствено Попето и Венков , тоя Пламен Николов е голямоо дърво ... Тъп каун :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 май 2010 16:35

Viktor4o_Rs написа:Боже мой , какво прави това недоразумение Виданов в националния , какво правят там Георги Петков и Веселин Минев , от Левски бих взел единствено Гаджев , от ЦСКА можеше да пробва на вратата Караджов , Йордан Минев и Румен Трифонов да речем също, от Литекс единствено Попето и Венков , тоя Пламен Николов е голямоо дърво ... Тъп каун :evil: :evil: :evil:
Спокойно ве! Той човечеца да не мислиш че му се занимава с Националния отбор? Гледа да се добута до мача с Англия-пък кой бил извикал,кой не -все тая.След разгрома който ни предстои в първите мачове от квалификациите-тихо и кротко ще освободи поста си

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 май 2010 16:43

Viktor4o_Rs написа:от Литекс единствено Попето и Венков

Венков не, Занев да, а относно Мицански, Мъри е казал:

Шумът около голмайстора на полския Заглебие също не е повлиял на преценката на селекционера.

„Наблюдавал съм го в няколко мача, направи ми добро впечатление. На този пост разполагам с играчи като Бербатов и Божинов и затова на този етап няма да разчитам на него”
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 май 2010 16:56

Мъри,Мъри,къде е Мицански?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 май 2010 17:16

Мъри,няма да стане нищо от теб в националния.Колкото и да се мъчиш,с едни и същи дървари и в добавка пенсионери,ще те бие който и където те хване.Георги Пеев е върнат.Изненада. :o Да беше викнал и Кушев,Кривия,Ивайло Петков,Коловати и Томашич.Слагаш табелата ''Пенсионерски клуб'',даваш по чифт магнитни наколенки и бастуни и броиш точки за пенсия.От България Виданов и Пламен Николов,какво правят там? :roll:
Само Черно море.

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 10 май 2010 17:17

PFC Litex написа:Шумът около голмайстора на полския Заглебие също не е повлиял на преценката на селекционера.

„Наблюдавал съм го в няколко мача, направи ми добро впечатление. На този пост разполагам с играчи като Бербатов и Божинов и затова на този етап няма да разчитам на него”

Едновременно обаче,разчита на Рангелов и Иван Стоянов ;) :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 май 2010 17:26

Аз съм абдкирал отдавна от националния отбор и ми е през ........ за същия.
Ако ще да извика Михайлов, Боримиров, Балъков и т.н. ми е все тая.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”