Мъри Стоилов / Мартин Стоев - доста прилики , малко разлики

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Мъри Стоилов / Мартин Стоев - доста прилики , малко разлики

Мнениеот viroglav » 05 мар 2010 00:20

Преди не много време Мартин Стоев ни убеждаваше , че няма надежда за националния ни отбор по волейбол. Поради причините , които Мъри Стоилов в момента ни изтъква и за футболния... , а именно - слабо вътрешно първенство , никаква материална база , липса на конкуренция за титулярните места и т.н. , носеше вода от сто кладенеца да ни обяснява , че сме без алтернатива на тогавашните титуляри... Дойде Силвано Пранди и се оказа , че въобще не било така !!! В какво ни убеждава Мъри Стоилов ? В абсолютно същите неща , в които ни убеждаваше и Мартин Стоев..., а това е последният шанс на сегашното ни златно поколение в лицето на Димитър Бербатов , Мартин Петров , Стилян Петров , Благо Георгиев донякъде. Мъри Стоилов ще бъде не треньора , а палача на това поколение и на българският футбол на национално ниво за поне пет години напред. Какви са приликите между двамата треньори ? И двамата започват треньорство веднага , след като приключват кариерата си на състезатели... И двамата са спуснати отгоре. И двамата си живуркат покрай националния отбор , добри заплатки , привилегии , симулират дейност и каквото и да се случи си имат готови отговори за всичко. Никаква активност за правене на селекция или нови схеми на игра. Трябва ли според вас да дойде футболния Силвано Пранди преди още да са започнали новите квалификации и сегашното поколение да има все още някакви шансове да се реализира при кадърен треньор или трябва да оставим Мъри да го екзекутира ? И още нещо , какъв по националност според вас трябва да бъде бъдещият ни треньор чужденец , за да сработи неговият манталитет с нашия и да се постигнат добри резултати ? Това според мен също е от значение...

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Мъри Стоилов / Мартин Стоев - доста прилики , малко разлики

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2010 00:30

Много точен пост.
Пранди изгони Пламен Константинов и тук бяха готови да го линчуват, че едва ли не без него сме нищо, но не е било така.
Изображение

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 05 мар 2010 00:30

Пич не искам да се заяждам с теб и да защитавам този или онзи ама я ми покажи бъдещето пред тоя отбор че или аз снощи съм гледал друг мач или ти нещо си пропуснал
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 05 мар 2010 00:45

Склонен съм, да не се съглася с колегата - автор на поста. Съжалявам, ама да се сравняват два спорта, единственото общо между които е, че се водят "колективни" такива, е меко казано нелепо. Без да навлизам в полемика - нека, който се интересува да провери и да види, че Волейбола е на светлинни години, както като национални, така и като клубни постижения!!! И не на последно място Марто Стоев е СВЕТОВЕН ШАМПИОН.... от Кайро ! 'Дето се вика - Там където е текло, пак ще тече!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 мар 2010 01:03

Knoppix_ написа:Пич не искам да се заяждам с теб и да защитавам този или онзи ама я ми покажи бъдещето пред тоя отбор че или аз снощи съм гледал друг мач или ти нещо си пропуснал

Виж сега , мойто мнение е , че това са 11 живи човека , а не роботи... и трябва някой да има виждане за това как да играят и съответно да ги подреди , за да се получи амалгамата. Респективно , според мен нямаме кой да им покаже как да застават на терена и да изпълняват тактически схеми и се съмнявам , че при Мъри такова животно , като тактика въобще съществува. Как тогава при него да имаме бъдеще , като днешния футбол е изпъстрен с толкова много и разнообразни тактики. Така , както направи и Силвано Пранди , повика голяма група от играчи и избра ядро. Отписа световната лига и направи от тях отбор , след което дойдоха и успехите. А Мъри нито може да селектира голямата група , нито може да направи от нея отбор... доказа го.

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 05 мар 2010 01:04

ще ни оправи най добрият тренер в света и това е Фелукс Магат.от нищо прави нещо.дойде във Волфсбург и им каза,оставете ме да работя спокойно 2,3 години и ще станете шампиони.сега в Шалке също е така.с младежи е на 3то място.а на първата тренировка Фрай драйфаше,защото тренировките на Магат са може би най коравите.ако се намери някой да му дава 6милиона годишно през 2012 сме шампиони :)

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 05 мар 2010 07:24

Мартин Стоев беше добър волейболист, Мъри - никога не е бил и среден.
Мартин Стоев ни класира трети в света ....Мъри се мъчи да сме трети в квалификациите.
Мартин Стоев се съобразяваше с външни фактори (федерация, мениджъри...), Мъри РОБУВА на тях....

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 мар 2010 08:33

Според мен вече е късно да го сменяме тоя... Новият треньор трябваше да се назначи месец-два по-рано, за да има възможност да се запознае с някой футболисти, с условията и прочие. Вече щеше да е изиграл една контрола, първенствата почнаха, ще оглежда футболисти, нещо което "мъри" НЕ прави... абе ще си върши работата!!! Мисля си, че на наще най-добре ще им пасва италианси треньор, който ще бетонира тая пуста защита, ще им каже, че защитникът не е длъжен да седи залепен в наказателното ни поле, ще ги научи как се действа при контра атаки, ще изтегли крилата напред, както е в Италия, ще се възползва по най-добрият начин от футболистите ни. Все пак това са само предположения, но определено играта ще се подобри. "мъри" е пълен анонимник, чужденецът поне ще всее малко респект в нашите девици. Трябва треньор от вънка!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 мар 2010 09:04

Сравняваш отбор, който е на световно и европейско всяко издание с отбор, на който класиранията му за цялата история се броят на пръстите на двете ми ръце? Нелепо...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 мар 2010 09:49

viroglav написа:Преди не много време Мартин Стоев ни убеждаваше , че няма надежда за националния ни отбор по волейбол. Поради причините , които Мъри Стоилов в момента ни изтъква и за футболния... , а именно - слабо вътрешно първенство , никаква материална база , липса на конкуренция за титулярните места и т.н. , носеше вода от сто кладенеца да ни обяснява , че сме без алтернатива на тогавашните титуляри... Дойде Силвано Пранди и се оказа , че въобще не било така !!! В какво ни убеждава Мъри Стоилов ? В абсолютно същите неща , в които ни убеждаваше и Мартин Стоев..., а това е последният шанс на сегашното ни златно поколение в лицето на Димитър Бербатов , Мартин Петров , Стилян Петров , Благо Георгиев донякъде. Мъри Стоилов ще бъде не треньора , а палача на това поколение и на българският футбол на национално ниво за поне пет години напред. Какви са приликите между двамата треньори ? И двамата започват треньорство веднага , след като приключват кариерата си на състезатели... И двамата са спуснати отгоре. И двамата си живуркат покрай националния отбор , добри заплатки , привилегии , симулират дейност и каквото и да се случи си имат готови отговори за всичко. Никаква активност за правене на селекция или нови схеми на игра. Трябва ли според вас да дойде футболния Силвано Пранди преди още да са започнали новите квалификации и сегашното поколение да има все още някакви шансове да се реализира при кадърен треньор или трябва да оставим Мъри да го екзекутира ? И още нещо , какъв по националност според вас трябва да бъде бъдещият ни треньор чужденец , за да сработи неговият манталитет с нашия и да се постигнат добри резултати ? Това според мен също е от значение...

Съгласен!Мъри освен да се оплаква нищо друго не прави.И да ми говори, че трявба време и какво ли още не!Които и чужденец да дойде, ще се справи много по-добре!Мъри е тренер, колкото аз съм Батман, и това ще си покаже в квалификациите!Тогава мъри вече няма да се оправдава с това , че отскоро в националният!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Национален отбор”