Стилиян - истинският капитан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Стилиян - истинският капитан

Мнениеот boglev » 12 фев 2010 11:56

Младежкият национал на Англия Фабиан Делф не скри възхищението си от капитана на клубния си тим Астън Вила - българинът Стилиян Петров.

„Стилиян е удивителен. Научих толкова много от него”, каза 20-годишният полузащитник, който си партнира в средата на терена с българския национал.

„Той е страхотен капитан. Той идваше при мен и ме напъстваше постоянно. Той е боец и не иска да отстъпва.”

„Той е брилянтен, той е капитанът и върши тази работа по-добре от всеки друг”, заяви още видимо впечатления от Стилиян Петров Фабиан Делф пред официалния сайт на Астън Вила.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=118025
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Стилиян - истинският капитан

Мнениеот crap » 12 фев 2010 12:11

Малкия се е надъхал нещо, браво, дано наистина го оценява. Всъщност Стенли върши много работа, но тя остава скрита за камерите. Хубаво е когато някой го оценява, особенно когато е на 20 :)
YA GUNNERS YA

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 фев 2010 12:19

Така е! Футболист от световна класа. От това поколение и от следващото няма български играч, който да има потенциал да бъде капитан на отбор от висшата лига. Малцина са футболистите по света, които са достойни да бъдат такива. Поклон пред най-добрият български играч, и нека посрещнем с аплодисменти трудното му решението да приключи с националния отбор след 2012

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 12 фев 2010 12:39

Малко ми падна в очите след онова негово оттегляне от националния преди няколко години,но наистина има качествата за капитан.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 12:43

Ами честно казано, те се изе*аха с него, нормално да се оттегли. И тук не трябва да се сърдим на него, а на управниците на БФС, защото те са виновните в случая.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 12 фев 2010 12:46

Стилиян - истинският капитан на Българския национален отбор!
Авторът на темата: Ще спре ли..

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2010 12:54

Ами....аз се надявам, Мъри да вземе правилното решение....и да даде лентата на най достойният и носител за тези квалификации.....а именно на Стилиян !
Още повече....че това са му последните квалификации с Национала.

П.П.
Само ме притеснява....като как ще реагира Бербатов....на едно евентуално подобно решение на Стоилов ? !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 12:55

THE G.A.M.E написа:Ами....аз се надявам, Мъри да вземе правилното решение....и да даде лентата на най достойният и носител за тези квалификации.....а именно на Стилиян !
Още повече....че това са му последните квалификации с Национала.

П.П.
Само ме притеснява....като как ще реагира Бербатов....на едно евентуално подобно решение на Стоилов ? !

Ще почне да се тръшка и да реве, след това ще се откаже от националния. 8-)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 12:57

Стига с тоя национален отбор. И стига с тоя Стилян, има ли повече от 10 силни мача за България, бил се раздавал, да ходи в шити като се раздава.

Ще почне да се тръшка и да реве, след това ще се откаже от националния.

Кво си губи времето с тоя нац. отбор с някакви паляци дето играе, да се отказва и да се концентрира само към най-големите, както Гигс преди.
55 гола на мач вкарва и пак неодволни селяни има, ако не беше той тея Лихтещайн и Естония щяхме сме им абонати и пак някви боклуци реват отгоре му, не виждат с кви мангали играе, дето аз ако вляза на мястото им ще изглеждам като "световна класа" играч.
Последна промяна от Lord of memory на 12 фев 2010 13:08, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 фев 2010 13:04

Стенли е много голям играч.Заслужи си правото да е капитан на Астън Вила и показва,че е достоен за това.Така както беше капитан и на Селтик.Кой друг българин е бил капитан,на два от великите клубове на Острова?
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”