По пътя към дъното…
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
По пътя към дъното…
С риск да бъда помислен за един скептично настроен човек, който търси непрекъснато отразяване на черната страна на българския футбол, ще обърна внимание на думите на един много футболен човек, който можем да наречем един от най-успешните ни специалисти в момента. Както се досещате, това е Станимир Стоилов.
Re: По пътя към дъното…
Момче, не зная това твоето депресия ли е , махмурлук ли е, но спешно иди да се лекуваш. Няма нужда на пускаш безсмислени теми , които само цапат форума със сълзи и сополи
.

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Първо на първо видяхме какво стана с Литекс след Мъри.Бие на ред и играе добър футбол.Второ че звездите на националният отбор да се държат така вина има единствено и само треньора.А за футболни шефове не е важно да са футболни хора,а да имат пари.Те плащат,а екипите които работят за тях трябва да са футболни хора.Не си спомням Абрамович да е играл в някой отбор преди да стане милярдер
Или пък някой друг президент на футболен клуб.Важно е да обича клуба и да събере добър екип.А това става с пари.Далеч съм от мисълта да кажа че от Мъри нищо не става,но да потърси вината първо в себе си,а после другаде.Аз като човек който одговаря за екип от работници,когато не ми изпълняват нарежданията ги санкционирам,а ако дадената ни работа не е свършена добре поемам вината.Правил съм го дори в писмен вид.

Подкрепям колегата ivooou.За представянето на един отбор,най-много е отговорен треньора.Останалото е локуми.Как стигнал Мъри четвъртфинал и влязъл в ШЛ,добре.Ама това е минало.Какво ме грее сега този факт,при положение че националния не върви.Защо Синоптика като го махнаха от Ловеч,Литекс тръгна нагоре?Пламен Марков падна с 6:1 и го изгониха,а Мъри падна с 4:1 и остана
Поел отбора след третия мач?И какво?Изми си ръцете с Марков и каза че едва ли не,е най-безгрешния.Айде,де.

Само Черно море.
Отговора на всички въпроси дава статистиката :
1. Отбора ни има малко допуснати голове в тази квалификация. С толкова допуснати голове бяха повечето отбори , които се класираха директно или чрез баражи. Т.е защита ни не е била проблем.
2. отбора ни имаше най-трагичното нападение / като махнем последния мач/ и с толкова вкарани голове се нареждаме на последните места в тази класация. За справка вижте пак класирането във всички квалификационни групи.
3. Мъри ли трябваше да вкарва тези голове или нападателите ни. Защо при толкова титулувани нападатели имаме най -калпавото нападение. Не е вярно, че нямаме голови положения, вярното, че имаме най-пропускащите голови положения нападатели . Нормално е да пуснем гол срещу ирландците, но трябваше да им вкараме 2-3, Същото се отнася и за онеци равенства срещу футболните джуджета .... на националния отбор са му необходими качествени нападатели, които вкарват голове, а не манекени , разхождащи фланелките си и след всеки отчайващ пропуск , правещи физиономии като обидени мутреси ...
1. Отбора ни има малко допуснати голове в тази квалификация. С толкова допуснати голове бяха повечето отбори , които се класираха директно или чрез баражи. Т.е защита ни не е била проблем.
2. отбора ни имаше най-трагичното нападение / като махнем последния мач/ и с толкова вкарани голове се нареждаме на последните места в тази класация. За справка вижте пак класирането във всички квалификационни групи.
3. Мъри ли трябваше да вкарва тези голове или нападателите ни. Защо при толкова титулувани нападатели имаме най -калпавото нападение. Не е вярно, че нямаме голови положения, вярното, че имаме най-пропускащите голови положения нападатели . Нормално е да пуснем гол срещу ирландците, но трябваше да им вкараме 2-3, Същото се отнася и за онеци равенства срещу футболните джуджета .... на националния отбор са му необходими качествени нападатели, които вкарват голове, а не манекени , разхождащи фланелките си и след всеки отчайващ пропуск , правещи физиономии като обидени мутреси ...

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
интересно ми е , кой ви излъга ,че мъри става за треньор !!!!?????
та чак и го дискутирате ??????

-
- Контакти:
I AZ TOVA SE PITAM! KOI KAZA CHE TOI E DOBAR TRENIOR.
Според мен така нареченият "мъри" чете яко форумите, изгражда си едно фалшиво мнение, ходи да го интерюират и после левскарите казват че бил голям треньор... хаха тоя е такъв каун дето никъде го нЕма!
Тръгнал за дъното да ми говори!!
YA GUNNERS YA
crap написа: хаха тоя е такъв каун дето никъде го нЕма!
Ама той си е там,на дъното.И ни обяснява как всички останали са виновни,а само той разбирате ли,бил перфектен.
Само Черно море.
има двама треньора който признавам това са Мъри и Димитър Пенев само те са постигнали нещо