От два дни стоя в къщи, гледам телевизия, чета коментари и се чудя кой счупи тъпомера?
Иван Иванов ли, който се размина 3 пъти с топката както София със Зимна олимпиада,
Пламен Николов ли, които не е научен от клубния си треньор до скоро - Мъри как се спира топка и как се застава в нак. поле и сега трябва да е виновен за това,
Коста Стоянов ли, който не разбра че десен бег остовно трябвя да играе с десен крак,
Веско Минев ли, които за 90 мин. си мислеше че е халф и пазеше гърбовете на Благо и Марто,
опорните халфове ли, които за цял мач се опираха на мисълта и с нас и без нас все тая,
халфовете и нападателите ли, които за 180 мин вкараха само 3 на мегавеличието Кипър, а същите тези юнаци за 90 ни набутаха САМО 4...
Не зная. Стоя и си мисля...И тъкмо да реша и се появява Мъри и казва "Искам и следващите квалификации". Довърши ме само с това изречение. За чупене на тъпомер няма скала за сравнение - знам. Но това което направи мегатреньора за има няма 8 месеца и особено последните 2 ще е мерило от тук нататък. Освен със създаването на правилен футбол, Мъри даде началото, мерната единица за ЧУПЕНЕ НА ТЪПОМЕР.
Единствените, които могат да прескочат това очертание са Боби и Наско. Ако продължават да опитват ще успеят. Вие как мислите...?
Кой счупи тъпомера?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кой счупи тъпомера?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Кой счупи тъпомера?
Сичките едновременно.... играят отборно хората.Всички се излагат на предела и така поставят рекорд.Само незнам аз ако хода 1 седмица на работа и нищо не правя... бе дали ще ми платят само щото сам си направил труда да ида там и да си трагна после.... А и тия приказки ,че това е игра и не било страшно и Боби Михаилов нямало от какво да се срамува... или Иван Иванов като викаше , че ( клишето) ще измият срама... еми те и да бият Грузия с 4-0 , няма никакв срам да измият.Ако не се класират за Еврото.... ще се помни 6-1 от Сърбия, 4-1 от Кипър, 5-0 от Швеция на Еврото на което се пак се класираха - браво за което....
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Такъв треньор няма никъде.Да счупиш тъпомера с правилен футбол
е,те това го нема никъде.
Ама за 25000лв,на месец,някои индивиди са способни на ''чудеса''.Впрочем,едното стана.Кипър взе първа победа над нас,при това с разгромния резултат 4:1
Ба,такъв чутовен успех(че не паднахме с повече),такъв чутовен треньор и наглец,пак няма никъде. 

Само Черно море.
Това изказване за следващите квалификаций верно чупи тъпомера... Той човека оставка тряа да подава, а нахалства за още едни квалификаций... а както умственият капацитет Б.М. се изказа, че неможел да иска оставки, явно "МЪРИ" няма да води просто още едни, а ще води още дузина - докато не пукне! Освен, разбира се, ако нещо в милата ни родина не стане, че да се смени управата на тоя БФС... Но аз се надявам Грузинците да ни опукат стабилно - нещо от сорта на 0-11 или 0-23, че да ни оттървът от този "правилен футбол"!
YA GUNNERS YA
Не се ядосваите, никоѝ няма да ви обърне внимание.
Ще поживеем пък ще видим какво ще стана. На този етап си нямаме нищо, нито футболисти нито тренери.
Третото място в групата си е успех за този мързелив отбор.
Теоритично имаме шансове за класиране на световното в Африка, ако някоѝ от първите отбори в групата се откаже от участие.

Ще поживеем пък ще видим какво ще стана. На този етап си нямаме нищо, нито футболисти нито тренери.
Третото място в групата си е успех за този мързелив отбор.
Теоритично имаме шансове за класиране на световното в Африка, ако някоѝ от първите отбори в групата се откаже от участие.

crap написа:Това изказване за следващите квалификаций верно чупи тъпомера... Той човека оставка тряа да подава, а нахалства за още едни квалификаций... а както умственият капацитет Б.М. се изказа, че неможел да иска оставки, явно "МЪРИ" няма да води просто още едни, а ще води още дузина - докато не пукне! Освен, разбира се, ако нещо в милата ни родина не стане, че да се смени управата на тоя БФС... Но аз се надявам Грузинците да ни опукат стабилно - нещо от сорта на 0-11 или 0-23, че да ни оттървът от този "правилен футбол"!
Никога не съм желал загуба на националите. И сега не искам да падат. НО ИСКАМ МЪРИ ДА НАПУСТЕ С МАЛКОТО ДОСТОЙНСТВО, КОЕТО МУ ОСТАНА.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
с какво ще запомним Стоилов начело на нац,отбор ?
направи Х с Швейцария и 2 пъти Х с Ейре
Победи кипър в софия с 2:0
Победихме с 300 зора Латвия с минималкото 1:0
И най-големия успех победихме Черна Гора с 4:1
Отидохме в Италия да играем "правилен футбол" 2:0
и в кипър нещо такова се опитахме да направим но ни затъркаха с 4:1
аз не виждам Стоилов да е направил някакво чудо с нац,отбор?
3 хикса,3 победи,2 загуби? е това нормално ли е ? като играем с някакви отборчета който преди сме ги минавали с лекота,айде от Италия да загубим - ок ,но да губим от кипър и да правим хиксове с Ейре,Швейцария и с 300 зора да бием Латвия това е унизително,ще видим какво ще стане и в сряда
3 хикса,3 победи,2 загуби? е това нормално ли е ? като играем с някакви отборчета който преди сме ги минавали с лекота,айде от Италия да загубим - ок ,но да губим от кипър и да правим хиксове с Ейре,Швейцария и с 300 зора да бием Латвия това е унизително,ще видим какво ще стане и в сряда
Old_death написа:ros на 12 Окт 2009 11:20
crap написа:
Това изказване за следващите квалификаций верно чупи тъпомера... Той човека оставка тряа да подава, а нахалства за още едни квалификаций... а както умственият капацитет Б.М. се изказа, че неможел да иска оставки, явно "МЪРИ" няма да води просто още едни, а ще води още дузина - докато не пукне! Освен, разбира се, ако нещо в милата ни родина не стане, че да се смени управата на тоя БФС... Но аз се надявам Грузинците да ни опукат стабилно - нещо от сорта на 0-11 или 0-23, че да ни оттървът от този "правилен футбол"!
Никога не съм желал загуба на националите. И сега не искам да падат. НО ИСКАМ МЪРИ ДА НАПУСТЕ С МАЛКОТО ДОСТОЙНСТВО, КОЕТО МУ ОСТАНА.
Какво достойнство търсиш в едно мекотело!Достойнство прояви Марков,като напусна след равен мач!
Не знам как реши, че Марков е напуснал, след като беше позорно изгонен... Колкото до Мъри - да, трябва да си тръгне. Затова, че се подаде на натиск, да вика абсолютно неадекватни футболисти. Като нема топки да си ходи.
- POPCORN
- Контакти:
tprodanov написа:Old_death написа:ros на 12 Окт 2009 11:20
crap написа:
Какво достойнство търсиш в едно мекотело!Достойнство прояви Марков,като напусна след равен мач!
Не знам как реши, че Марков е напуснал, след като беше позорно изгонен... Колкото до Мъри - да, трябва да си тръгне. Затова, че се подаде на натиск, да вика абсолютно неадекватни футболисти. Като нема топки да си ходи.
За кой футболисти говориме?Защото аз мисля, че всичките са неадекватни?Не мисля, че има някой който да е !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
от ros на 12 Окт 2009 09:20
crap написа:Това изказване за следващите квалификаций верно чупи тъпомера... Той човека оставка тряа да подава, а нахалства за още едни квалификаций... а както умственият капацитет Б.М. се изказа, че неможел да иска оставки, явно "МЪРИ" няма да води просто още едни, а ще води още дузина - докато не пукне! Освен, разбира се, ако нещо в милата ни родина не стане, че да се смени управата на тоя БФС... Но аз се надявам Грузинците да ни опукат стабилно - нещо от сорта на 0-11 или 0-23, че да ни оттървът от този "правилен футбол"!
ros
Ново мнениеот Old_death
crap написа:
България каза:"Батков остани и делото си довърши!"
Old_death
Ново мнениеот Deluxx на 12 Окт 2009 09:42
с какво ще запомним Стоилов начело на нац,отбор ?
Гледам тука се събрали много разбирачи,но ако ви е ясно когато си извикан в национала каква е ролята на треньора,ще се окаже,че нищо не разбирате.
Мъри е виновен, но само за това,че извика неграмотни футболисти от ЦСКА.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!