Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Мнениеот forzajuve » 10 сеп 2009 01:24

Без да се лъжем това бяха най големите издънки на мача.За Манолев и двата гола бяха негови.И стига със това,че неса подпомагани от халфовете.В тоя мач Манолев изглеждаше като звезда от Реал.Всичко напред,а отзад каквото стане.С бързак като Гросо това се равнява на чисто ритуално убийство.За Берба може да се каже,че изигра очаквано мача на живота си т.е успя да запази сили за мача на Ман.Ю през почивните дни.И пак ще слушам,че няма с кой да играе.Пак изпусна най чистите полужения и се влачеше като костенурка.Най-показно е когато беше изведен и не вкара,той така реагира,че все едно не му пука.Всички видяхте какво е нападател със злоба.Якинта при всеки пропуск,така му личеше злобата,като чели ако не вкара ще го гръмнат след мача,а при гола щеше да глътне камерата от радост,че е спасил живота си.И Берба както винаги казва:Не сме играли правилно!Всеки да си прави изводите.За мен играча като цяло беше Стилян.Като цяло на него се дължеше добрата ни игра 2рото полувреме.Той успяваше да разбие играта в средата и подаваше почти без грешка,но нямаше кой да покаже сърце на терена и да направи само едно т.е да вкара гол.За мен Стилян трябва да е капитан на отбора и нашия водач.То си личи и в клубния отбор на какво ниво е.Неслучайно е капитан,докато супер Берба е резерва.Единстената Грешка на Мъри е,че закъсня със смените.Видя се,че със влизането на Божинов вече имахме желания таран отпред.Според мен беше грешка и ваденето на Мартин.Той и Божинов можеха да обърнат мача.За мен сменен трябваше да е капитана и водач на българската делегация по лека атлетика.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 01:26

Две грешки на Манолев и два гола.това е..........

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 10 сеп 2009 01:27

за съжаление си прав и двамата титуляри в ПСВ И Юнайтед ама бяха супер слаби днеска с Чавдар Янков и Георги Сърмов.Неможе да си мързел и да се влачиш по терена в един толкова важен мач Стелиян трябва да е капитан.
Последна промяна от fena_1912 на 10 сеп 2009 01:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 сеп 2009 01:30

напълно съм съгласен с автора на темата!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 01:31

forzajuve написа:Без да се лъжем това бяха най големите издънки на мача.За Манолев и двата гола бяха негови.И стига със това,че неса подпомагани от халфовете.В тоя мач Манолев изглеждаше като звезда от Реал.Всичко напред,а отзад каквото стане.С бързак като Гросо това се равнява на чисто ритуално убийство.За Берба може да се каже,че изигра очаквано мача на живота си т.е успя да запази сили за мача на Ман.Ю през почивните дни.И пак ще слушам,че няма с кой да играе.Пак изпусна най чистите полужения и се влачеше като костенурка.Най-показно е когато беше изведен и не вкара,той така реагира,че все едно не му пука.Всички видяхте какво е нападател със злоба.Якинта при всеки пропуск,така му личеше злобата,като чели ако не вкара ще го гръмнат след мача,а при гола щеше да глътне камерата от радост,че е спасил живота си.И Берба както винаги казва:Не сме играли правилно!Всеки да си прави изводите.За мен играча като цяло беше Стилян.Като цяло на него се дължеше добрата ни игра 2рото полувреме.Той успяваше да разбие играта в средата и подаваше почти без грешка,но нямаше кой да покаже сърце на терена и да направи само едно т.е да вкара гол.За мен Стилян трябва да е капитан на отбора и нашия водач.То си личи и в клубния отбор на какво ниво е.Неслучайно е капитан,докато супер Берба е резерва.Единстената Грешка на Мъри е,че закъсня със смените.Видя се,че със влизането на Божинов вече имахме желания таран отпред.Според мен беше грешка и ваденето на Мартин.Той и Божинов можеха да обърнат мача.За мен сменен трябваше да е капитана и водач на българската делегация по лека атлетика.

Ей ама си т*п...
написал си се forzajuve, като гледаш Юве не си ли видял, че като се включва бек в атака, зоната му се покрива или от халфа пред него или от опорен халфа. Къде бяха Чавдар и Сърмов, че не го покриват?

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 10 сеп 2009 01:32

Толкова си можем и аз исках да бием но това все пак е Италия ....
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 сеп 2009 01:34

Когато няма халфова линия нападателите са ялови, а защитниците ги правят смешни.
Само със Ст. Петров в центъра не става, той не е робот.
Относно Манолев и Бербатов вероятно тези от МЮ и ПСВ неразбират от футбол и са имали излишни пари за харчене.
Изображение

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 10 сеп 2009 01:38

Хора Това са ИТалия! Италия, световния шампион, национален отбор с традиций и сумати му отличия.Стига сте търсили крив и прав, явно не сме дорастнали да победим Италия и то като гост.Мъри бил Виновен, Бербатов, Манолев, направиха квото можаха шапка им сваляме, но Италия са сериозен съперник и второто полувреме играхме като равен с равен.Националния върви в правилна посока и с леко подмладяване в лицето на Божинов, Домовчийски, Сърмов, Веско Минев, Котев и прочие да се направи една сплав между опит и талант и може да се класираме за ЕВРОПЕЙСКОТО.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 01:40

Днес Италия беше трагична.Но просто беше по-хитра от нас

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 10 сеп 2009 01:40

Айде пак Бербо виновен..
А мъри селския бек, че ми вика грешните хора?

И на децата им беше ясно, че като не ти играе Иван Иванов и Иван Стоянов, като не пуснеш бързия Минев на бека вместо бавните алтернативи...
Като влезнаха Благо и Божинов раздвижиха играта, видя се, че Марто и РАнгелов не стават. Благо - Бербо - Божинов беше идеално за днес. Бербо не може да играе сам.. игра атакуващ халф да им дава пасове, ми то Рангелов като няква бабалюга се насра.

Да се маха Мърчо насковската съпруга и да се слага специалист като Пранди и Гершон, т'ва е.. няма друг вариант. Нямаме треньор достоен за национала.

Върни се в “Национален отбор”