Топузаков отново в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Топузаков отново в националния
Честита победа българи! С оглед на слабата игра в защита обаче мисля, че Топузаков отново трябва да бъде викнат в националния отбор. И без това с Коловати са свикнали да играят заедно.
Re: Топузаков отново в националния
Аз лично съм за двойка Топузаков-Тунчев,не знам какво ви е мнението по този въпрос 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- The_Scientist
Аз ако си каза мнението ще бъде нахапан и изяден,но все пак ще си го кажа-двойка централни бранители Един Топузаков и Иван Иванов или Тунчев.
- levskarinvt
- Контакти:
The_Scientist написа:Аз ако си каза мнението ще бъде нахапан и изяден,но все пак ще си го кажа-двойка централни бранители Един Топузаков и Иван Иванов или Тунчев.
Що бе?Много си си прав даже

Мисля си че 2-та от 2-то полувреме се справи доста добре, така че може да се опита този вариант.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
acmilan написа:Аз лично съм за двойка Топузаков-Тунчев,не знам какво ви е мнението по този въпрос
Положително ми е мнението
Стоилов обеща да послуша съвета ти
.Дайте малко по спокойно и не забравяйте ,че това е колективен спорт.Има проблеми в защита,но те определено няма да се оправят с лансирането на един или друг футболист.Не казавм,че Топчо няма място в отбора,но да оставим Стоилов да си определя състава,иначе всеки може да лансира десетки имена,но това няма да доведе до някаква реална повиквателна

acmilan написа:Аз лично съм за двойка Топузаков-Тунчев,не знам какво ви е мнението по този въпрос
Съгласен съм с теб. Само, че Тунчев още не е във форма. Иначе си прав.
Защо трябва да е точно от Левски ами тогава аз като пристрастен ще кажа Сашко Александров и Танко Дяков в националния! 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Най-добре Трифон да викнат