Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изгледа тренировката на националния тим, която се проведе на стадион „Георги Аспарухов”.
Босът на родната централа даде кратко интервю след заниманието, в което сподели, че Станимир Стоилов и Наско Сираков ще продължат да работят за националния тим, докато той е президент на БФС.
"Станимир Стоилов има договор за 3 години и ще го изпълни до последно”, категоричен бе Михайлов.
„Следващите два мача ще са решаващи за бъдещето на младежкия селекционер Иван Колев. Досега в отбора имаше голямо текучество, но оттук нататък вече не може да се оплаква от това, че футболистите не играят в клубните си отбори”, коментира още той по повод ситуацията в младежкия отбор.
„Очаквам да победим Черна гора и да запазим шансовете си за класиране. Надявам се условията на Националния стадион да се подобрят до мача в събота. Това е единственият стадион, който отговаря на критериите за провеждане на такава среща, а и организацията, която сме направили около мача е голяма. Все пак решаващата дума ще бъде на белгийския делегат, като краен вариант за провеждане на мача е Герена. Да се надяваме, че няма да се стигне до такова развитие. Ние сме единствената федерация, която си плаща за ползване на националния стадион, като парите са от 30 000 до 50 0000 на мач. Обещавам следващите квалификации националният отбор да има своя база. На този етап осъществяването на контрола с тим като Аржентина е почти невъзможно. Водим преговори с отборите от Топ 10”, сподели още Михайлов.
Относно ситуацията със защитника Иван Иванов, Борислав Михайлов заяви: „Ще има финансова санкция и друго наказание, което ще бъде обявено след мачовете на младежите. Не приемам начина, по който той не се яви на сбора на националите.”
Перуков, ами тогава да откажем участие на следващите квалификации. Щом каквото и да става те ще са там и ще си лапат парички, каква полза от тях има.
Накажи първо Малкия Перуков, че не искаше да играе за младежите и тогава наказвай и глобявай Иван Иванов.
МИХАЙЛОВ: ДОКАТО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ, МЪРИ И НАСКО ЩЕ РАБОТЯТ С
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AceVentura
- Контакти:
Re: МИХАЙЛОВ: ДОКАТО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ, МЪРИ И НАСКО ЩЕ РАБОТЯТ С
Хайде първо Мъри и Наско да се изложат и тогава да се плюнчиш, бива ли? А Иванов когато стигне класата на малката Перука тогава да мрънка.
Проданов, относно ситуацията около Иванов, която е едно към едно с тази на Н. Михайлов, мисля че грешиш - другото за Мъри и Наско не ме интересува.
БФС не трябва ли да мери с един аршин?

- smash_the_reds
Браво на Боби!!!
Така трябва да бъде!Мъри пое отбора,след като Пламен Марков се беше омазал с 3 хикса и не Мъри е виновен за това,че нямаме шанс за класиране.Нека води отбора цял квалификационен цикъл!Аман от Марковци и Младеновци..............
Така трябва да бъде!Мъри пое отбора,след като Пламен Марков се беше омазал с 3 хикса и не Мъри е виновен за това,че нямаме шанс за класиране.Нека води отбора цял квалификационен цикъл!Аман от Марковци и Младеновци..............

- djikitaeca
- Контакти:
Колкото и грозно да звучи , но в същото време и вярно ... БФС е една голяма корупционна схема с идеята да тласка напред своите единици и да печели максимално много пари на чужд гръб...дали ще е много ако наречем БФС ПИРАМИДА?? не мисля..
PFC Litex написа:Проданов, относно ситуацията около Иванов, която е едно към едно с тази на Н. Михайлов, мисля че грешиш - другото за Мъри и Наско не ме интересува.
Да, тук си прав. Трябва. Всъщност, Иванов наказан ли е изобщо, та е цялата тая истерия...
- AceVentura
- Контакти:
А за Томашич ще има ли глоба и наказание, че също отказа да играе?
Сигурно сме единствения отбор в света, където треньора е уволняван два пъти за две години от клубните си отбори за слаби резултати, докато в същото време е треньор и на националите.
Също така къде има отбор, да кажат на треньор и изп.директор: прави каквото искаш още 3 години ще си тука и ще ти плащаме, къде го има това?
Сигурно сме единствения отбор в света, където треньора е уволняван два пъти за две години от клубните си отбори за слаби резултати, докато в същото време е треньор и на националите.
Също така къде има отбор, да кажат на треньор и изп.директор: прави каквото искаш още 3 години ще си тука и ще ти плащаме, къде го има това?
Последна промяна от AceVentura на 03 сеп 2009 19:08, променено общо 1 път.
Малко е да се каже, че в БФС има корупция
Искам да видя ревизия, кръв и осъдени !!! И после аз се чудя защо има небивал интерес на хората към волейбола.

Искам да видя ревизия, кръв и осъдени !!! И после аз се чудя защо има небивал интерес на хората към волейбола.
Нормално е Мъри да изкара един цял квалификационен цикъл - този тъй или иначе беше осран.
При положение,че е очевАдно нежеланието на БФС да назначи чужд селекционер, не виждам по-добър вариант в България от сегашния.
При положение,че е очевАдно нежеланието на БФС да назначи чужд селекционер, не виждам по-добър вариант в България от сегашния.
За ЕВРО 2012 нещата стават по-леки, така че не е особено важно, кой ще е треньор.
Проданов, като ръководните органи имат ташаци да говорят за наказания сега, защото не продължат в същия дух и да кажат, че Н. Михайлов също ще бъде наказан за това, че отказа и тогава няма да има противоречия.
Мъри колко е треньор остава да видим. Дано само не си смените мненията след мача в събота.
Проданов, като ръководните органи имат ташаци да говорят за наказания сега, защото не продължат в същия дух и да кажат, че Н. Михайлов също ще бъде наказан за това, че отказа и тогава няма да има противоречия.
Мъри колко е треньор остава да видим. Дано само не си смените мненията след мача в събота.