Тревата на "Васил Левски" е в ужасно състояние, мачът с Черна гора може да бъде преместен
Тревното покритие на Националния стадион "Васил Левски" е в ужасно състояние след концерта на Мадона, показа репортерска проверка на Novsport.com. Световната квалификация с Черна гора в събота е под въпрос и може да се играе на друго място.
Ръководството на Националния стадион категорично отказва да даде информация за състоянието на терена. По незнайно чия заповед на територията на стадиона не се допускат журналисти, а охраната се държи изключително грубо и враждебно. "Може би довечера ще пуснем журналисти, сега изчезвайте", заяви възрастен бабанка с червендалесто лице и редки зъби в устата.
В момента работници продължават да изнасят части от огромната сцена, на която в събота пя Мадона. Теренът продължава да бъде покрит от специална гумена настилка, но под нея ясно се вижда, че тревата е изгоряла. Специалисти обясниха, че в последните 10 дни тревата не била поливана, което няма как да не се отрази на нейното качество. Освен това тя е била под тежестта на тонове конструкции, както и на феновете, които бяха на терена, за да гледат концерта.
Възможно е при провал на мача с Черна гора и преместването му на друг стадион да се получи сериозен конфликт между БФС и ръководството на "Национална спортна база" ЕАД. Причината е, че има сключен перфектен договор за ползването на "Васил Левски" за мачовете на националния отбор.
България - Черна гора на ''Лазур'' или ''Герена'' ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Черна гора на ''Лазур'' или ''Герена'' ?
Моето мнение е ,че бургас заслужава да приеме такъв мач,дали обаче е възможно това в предвид краткия срок незнам-по реалистично е мача да си се играе на националния или в краен случай на Герена.
LEVSKI_FOREVER
- unist_gp
- Контакти:
аз пък предлагам да играят в Ловеч 

Ако наистина има вариант за Бургас ще е идеално
с това покритие в Бургас националите ни просто няма да се съгласят да играят там
- blue magic
- Контакти:
А защо ли Народна армия не е вариант? 

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
- Контакти:
unist_gp написа:аз пък предлагам да играят в Ловеч
Нали , с тия раэмери на терена в Ловеч , като эа малки вратички сте само эа национален отбор.Оправете си терена първо , па тогава се натискайте.
blue magic написа:А защо ли Народна армия не е вариант?
А защо ли Мадона беше тук. Всъщност не тя защо е тук, а къде е сега Боби?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
blue magic написа:А защо ли Народна армия не е вариант?
Защото е за народа, има вариант да влезнат говеда там, а никой не ги иска. Сещаш ли се, заради вас!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
На Герена. Тревата там е най - добрата в България. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !