Каква е тази злоба?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Каква е тази злоба?
Не мога да си обясня вече седмица ,защо Ники Михайлов беше освиркван.Онази грешка с/у че вердер е само оправдание на някакви комплексари.Той неведнъж се е доказвал като лидер и добър играч.Просто тия ''разбирачи''трябва да се примирят,защото следващите 10 години поне ще им се мярка.Ако някой ме убеди,че Петков и Иванков са по-добри от Ники го признавам наиситна.
Последна промяна от morqka93 на 21 авг 2009 18:35, променено общо 1 път.
Re: Каква е тази злоба?
Сега ше те оплюят. Ще чуеш митовете за зетьовото и синчето, които немали други заслуги. Ще чуеш и за синьото бфс. Иначе си прав, но кофти тема пусна...
Аз лично не мога да го трая Никито,защото той не е кой знае какъв вратар,но е бил титуляр във всички юношески национални гарнитури,че дори и капитан на повечето,за сметка на други таланти.Прави отвратителни грешки,съдейки по изявите му в националните отбори,Левски и Твенте,но това не пречи да го налагат заради баща му.Върха на всичко беше да го извикат в мъжкия национален отбор при Стоичков,когато той имаше едва 3-4 мача за първия отбор на Левски.
Справка:
срещу вердер...
срещу вердер...

Не е злоба мой човек. Има ли някой, който да мисли, че смъртната резерва на Твенте е по-достоен за националния от Георги Петков например?
Иванков, Петков, Колев защо не, какво му е на Чавдаров (що не го пробват поне
), Акалски няма да получи тоя шанс, нали?
Та затова е негодуванието.
Иванков, Петков, Колев защо не, какво му е на Чавдаров (що не го пробват поне

Та затова е негодуванието.
Петков и Иванков са много по-добри ! Аре признай ме
по-добри са
няма фен на ЦСКА дори, който да не го признава.
няма фен на ЦСКА дори, който да не го признава.
-
- Контакти:
morqka93 написа:Не мога да си обясня вече седмица ,защо Ники Михайлов беше освиркван.Онази грешка с/у челси е само оправдание на някакви комплексари.Той неведнъж се е доказвал като лидер и добър играч.Просто тия ''разбирачи''трябва да се примирят,защото следващите 10 години поне ще им се мярка.Ако някой ме убеди,че Петков и Иванков са по-добри от Ники го признавам наиситна.
1во - срещу вердер
2ро - цял полусезон прави издънки, включително и срещу черно море
3то - изключително недисциплиниран, прехвален и най-точно казано синчето на тати
лично аз се радвам, че го продадохме, радвам се и че се изявява успешно, както и не отричам, че има качества... но най-вече заради "3то" се стигна до злополучния резултат срещу вердер, оттам и отношението на много от феновете към него

няма значение всичко това , на мача не е дал никакви основания да бъде освиркван това е приятелски мач Иванков и Петков са ясни , имаше логика да се пробва някой който ако дотрябва да се знае бива ли го или не. Нормално е и млад вратар да е резерва на твенте а не титуляр, Петков колко години беше резерва а си беше по добър от Иванков. Или смятате че Твенте ще си дават парите за наем ей така щото се чудят какво да ги правят. Да закопа ни с Вердер но пуснете си положението за мене вината на Лусио Вагенр е поне 50 процента, не може да върнеш толкова зверски топка в очертанието на вратата на вратар келеш
Още нещо за Михайлов.
Има ли някой, който вярва, че Ливърпул наистина са искали Ники при положение, че ВСЕ ОЩЕ български играч не може да вземе нормална виза
Значи толкова са тъпи, че плащат за играч, който няма как да ползват близките 5 години. Хайде де
))))
Има ли някой, който вярва, че Ливърпул наистина са искали Ники при положение, че ВСЕ ОЩЕ български играч не може да вземе нормална виза