Мъри трябва да напусне един от двата поста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

futbol

Мъри трябва да напусне един от двата поста

Мнениеот futbol » 12 авг 2009 16:35

Трябва да избере или национален селекционер или само треньор на Литекс :!: Ако е професионалист сам щеше да се откаже от това да е треньор на Литекс, когато го назначиха и за национален селекционер, няма да казвам каква подлога е и колко слаб треньор е, този път по-възпитано го призовавам да се оттегли от единия пост

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Мъри трябва да напусне един от двата поста

Мнениеот a boy named goo » 12 авг 2009 16:40

Станимир Стоилов е добър треньор, даже много добър, определено един от малкото наистина качествени български специалисти. Но въпреки това се съгласявам с автора на темата. Станимир Стоилов трябва за доброто на националния отбор и Литекс да избере един от двата отбора. Определено не мисля, че може да се съвместяват двете длъжности.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 12 авг 2009 16:40

Братле , ти пак ли го почваш Мъри :lol: Да вземеш ти да го смениш на единия пост :lol:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 12 авг 2009 16:42

futbol написа:... този път по-възпитано го призовавам да се оттегли от единия пост

Ти да не си някоя известна личност под прикритие та си позволяваш подобни неща??? :lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 авг 2009 16:44

futbol а аз те призовавам да напуснеш форума :mrgreen: :mrgreen:

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 12 авг 2009 16:45

всичко ще е супер ако националите ни покажат поне нещо позитивно.
а Мъри ... треньори има безброй, но ( не се кефя на израза ама е точен ) " Интереса клати феса" ... случайности няма :)

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 12 авг 2009 16:45

futbol написа:Трябва да избере или национален селекционер или само треньор на Литекс :!: Ако е професионалист сам щеше да се откаже от това да е треньор на Литекс, когато го назначиха и за национален селекционер, няма да казвам каква подлога е и колко слаб треньор е, този път по-възпитано го призовавам да се оттегли от единия пост

Ех на много хора не им харесва МЪРИ...защо ли!
Мъри е достатъчно голям професионалист.....между другото и аз искам да е треньор само на едно място ама в ЛЕВСКИ!
:))))))))))))
Оставете човека да работи! със сигурност е най-перспективния треньор в момента.

futbol

Мнениеот futbol » 12 авг 2009 16:48

todordk написа:
futbol написа:Трябва да избере или национален селекционер или само треньор на Литекс :!: Ако е професионалист сам щеше да се откаже от това да е треньор на Литекс, когато го назначиха и за национален селекционер, няма да казвам каква подлога е и колко слаб треньор е, този път по-възпитано го призовавам да се оттегли от единия пост

Мъри е достатъчно голям професионалист.....между другото и аз искам да е треньор само на едно място ама в ЛЕВСКИ!

Ти нормален ли си, какво му е перпективното, че се превръща в абсолютна подлога ли, не става, поне само на единия пост да си стои и двата са му много за такова слабо треньорче

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 12 авг 2009 16:58

futbol написа:
todordk написа:

Ти нормален ли си, какво му е перпективното, че се превръща в абсолютна подлога ли, не става, поне само на единия пост да си стои и двата са му много за такова слабо треньорче

Виж не ми се спори с хора които не мислят позитивно и обективно!
Казах мнението си мисля че и хората преди мен бяха достатъчно ясни!
Мъри винаги един от нас!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 авг 2009 16:59

Двата треньорски поста на Мърльо са пример за нарушаване на закона за конфликт на интереси. Но тя, синята пасмина няма нищо против нарушаването на законите щом това се прави от "правилните" хора. 8-)

Върни се в “Национален отбор”