честно казано ми допадна играта ни срещу румънците ...от доста време не бях виждал да играем наистина като отбор, компактно и да се мъчим да играем нещо като футбол :) затова и се ентусиазирах да отворя тая тема...
надявам се на същото старание и същата игра! резултата не е от чак такова значение, но трябва наистина да се опитаме да придобием някакъв облик ;) дано това срещу румънците не е случайно и да може да го повторим
на 9 юни неделя пък националите по волейбол играят срещу Словения в лига на нациите от 13.30ч ;) така че понеже съвпадат противниците реших да използвам...
Словения - България 08.06 събота 16.00 БНТ1/3 (контрола)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Словения - България 08.06 събота 16.00 БНТ1/3 (контрола)
Пожелавам отново добър мач на момчетата, както и срещу Румъния, и считам, че имаме сили да бием словенците.
Колкото и да не харесвам това мрънкало Илиян, отбора не изглежда като боксова круша, дано не е само в контролите. Отбора много напомня играта при Хубчев, който плюехме тук.
1:2
1:2
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Словенците имат няколко добри играча,по-силни са от румънците,дано защитата не пусне повече от 2-3 гола.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
Кинг Десподооов !
Барса и Лудогорец, але, алеее...
-
- Контакти:
Правим 2 чудесни мача срещу участници на Европейското - Румъния и Словения !
favaca8888 написа:Словенците имат няколко добри играча,по-силни са от румънците,дано защитата не пусне повече от 2-3 гола.
Браво,момчета! Браво, Илиан Илиев!
'Що така негативно бе, favaka8888 ? Много негативно си настроен! Явно въобще не познаваш работата на Илиан.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
Допаднаха ми... Чак да кажа - харесаха, не, но определено се понравиха. Повечето играчи се предствиха според възможностите си. А на част от тях, те въобще не са големи. Тъй че. явно Илиан изстисква и нагажда тактика и схема, според това, което имат играчите в краката и главата си.
Да, с подобни индивидуалности, няма как да играем "хубав футбол" ( верно, че всеки има различна представа за това ) ... Но поне се опитват да цъкат умно, "модерно", стегнато и да нулират силните страни на съперника.
Сякаш обаче, с няколко други имена бихме могли да изглеждаме маааалко по опасно в оф. план.
Но Илиев си знае. След като резултатите са сравнително положителни ( поне на фона на онези, които имахме в предишните години ) ... Значи, схема, тактика и избор на футболисти, са правилни.
Поне за сега.
Да, с подобни индивидуалности, няма как да играем "хубав футбол" ( верно, че всеки има различна представа за това ) ... Но поне се опитват да цъкат умно, "модерно", стегнато и да нулират силните страни на съперника.
Сякаш обаче, с няколко други имена бихме могли да изглеждаме маааалко по опасно в оф. план.
Но Илиев си знае. След като резултатите са сравнително положителни ( поне на фона на онези, които имахме в предишните години ) ... Значи, схема, тактика и избор на футболисти, са правилни.
Поне за сега.
-
- Контакти:
Горе долу максимума е да почнат да играят като при Хубчев - 2017-2018г когато имахме 2 значими победи над Холандия и Швеция в официални мачове - квалификации. Засега Илиев има в актива си 2 равни с Унгария и Сърбия (в официални мачове). Там е истината. Контролите са друга бира за тестване на различни схеми и играчи !
ElCapitana_Puyol написа:...Контролите са друга бира за тестване на различни схеми и играчи !
нашите контроли не са такива, защото нямаме отбор :) целта е да изградим стил и облик и да заприличаме на отбор :) експериментите трябва да са по-малко
като се утвърдим и постигнем нещо, тогава може да правим експерименти дали нещо по-различно ще ни се получи
на мен отборът ми харесва последните мачове, има себераздаване и борба, не се плашим и не бягаме от топката, играем смело.. постигаме що годе резултати :) надявам се важните мачове да почнем да побеждаваме!!!