Селекционер или треньор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

galimando55
Контакти:

Селекционер или треньор???

Мнениеот galimando55 » 06 фев 2015 20:13

Кое е правилно национален треньор или селекционер???За мен не е треньор ,а селекционер
, трябва да избере най-добрите играчи и да ги нареди правилно,така наречена с чужда дума селекция,или на български избор!!!!!

pomiqr221

Re: Селекционер или треньор???

Мнениеот pomiqr221 » 06 фев 2015 20:31

Ако става въпрос за Ивайло Петев, то той в момента не е нито селекционер, нито треньор, а стриптизьор по принуда. Времето ще покаже дали ще се развие.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 фев 2015 20:49

galimando55 написа:Кое е правилно национален треньор или селекционер???За мен не е треньор ,а селекционер
, трябва да избере най-добрите играчи и да ги нареди правилно,така наречена с чужда дума селекция,или на български избор!!!!!

Ама също ги тренира. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 07 фев 2015 00:10

ми ... "селекционер" би трябвало да е по-правилното:

"онези" тренират от малки по клубовете, после в профи-отборите. Ако на 20+ години не са се научили от коя страна се рита топката - няма кой да ги учи тепърва.

От "този" (който и да е) се очаква да подбере (селектира) 20-тина келеша дето трябва да са под 40 години, да са ритали последните 6-8 месеца поне в един мач, да са удобни на БФС-то и т.н. и т.н. Очаква се - от тях да избере едни 11+3 - дето да стават за предстоящата среща и да ги накара да играят като колектив.

Също така се очаква - да ги организира да не пият, да не се карат и да не се бият (за да не се контузят извън игрището) и да е добра атмосферата в съблекалнята.

За 10 дни - толкоз - кво да им тренира :)

Всъщност - май трябва да е "Национален Пъдар" ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 фев 2015 08:43

pomiqr221 написа:Ако става въпрос за Ивайло Петев, то той в момента не е нито селекционер, нито треньор, а стриптизьор по принуда. Времето ще покаже дали ще се развие.

:lol: +
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 фев 2015 13:58

И двете :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Национален отбор”