Фурнаджиев:Любо бързо забрави как ми се молеше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

alexpetrof
Контакти:

Фурнаджиев:Любо бързо забрави как ми се молеше

Мнениеот alexpetrof » 23 ное 2014 23:07

На Пенев сигурно така му изнася, да се прави на недоразбрал...и да си прибира заплатата

Пенев е неблагодарен човек, отсече вицепрезидентът на БФС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев взе отношение по повод изказването на Любослав Пенев. Бившият селекционер на националния отбор нападна остро членовете на Изпълкома на БФС в интервю за Би Ти Ви.

"Не искам да падам на това ниско ниво, на което пробва да ни подлъже Любо Пенев. Не му прави чест да ме напада, още повече ако припомня колко неща съм направил за него. Каза, че не знаел, че е бил уволнен от поста, никой не му го бил съобщил... За какво говорим? Как може да не знае?! Нали цяла България разбра резултата от заседанието на Изпълкома на БФС миналата седмица. На Пенев сигурно така му изнася, да се прави на недоразбрал...и да си прибира заплатата. Обаче е факт, че той се провали начело на националния отбор. Загуби в последните три мача, позорно равенство у дома срещу аутсайдера Малта...Е, след като няма резултати, ние да си траем ли, да се направим, че нищо не е станало ли? През лятото му разрешихме да отиде в „Ботев” (Пд). Позволихме му да съвместява и двете длъжности. Направихме го същите тези хора, които той сега обижда по такъв недостоен начин. Любо ми говори за морал...Някак си не ми се струва нормално. Само искам да му припомня как при рухването на КТБ Любо си взе шапката и се спаси по най-бързия начин. Напусна потъващия кораб така да се каже, припомни Фурнаджиев пред БЛИЦ.

„Пенев си позволява да ме обижда. Твърди, че съм бил далече от футбола, че съм имал право да говоря само за джипове, коли, мотели, интериорен пакет, цолаж на джантите. Е, кажете ми – не е ли грозно? Да, аз никога не съм твърдял, че разбирам кой знае колко от футбол, не съм имал такива претенции. Аз преди всичко съм добър в ролята на мениджър, на ръководител, обаче това май е твърде слошно за капацитета на някои хора да го проумеят. Аз управлявам, и то добре, голямо предприятие. Не разбирам от ремонт на коли, но това не ми пречи да управлявам процеса и то успешно. Значи ли това, че когато някой от моите механици направи груба грешка и тя доведе до загуби, аз нямам право да го сменя? Любо ме напада, обаче много бързо забрави какви джипове караше и как ми се молеше, когато нещо по колата се повредеше: „Дай да я поправим”. Това е един неблагодарен човек.

Още веднъж искам да подчертая, че не искам да падам до неговото ниво и да припомням случки, някои от които не са толкова лицеприятни. По никакъв начин не се чувствам засегнат от изявленията на бившия национален треньор. Той обаче си позволява да напада достойни хора. На мушката му например е един Кирил Домусчиев, който е пример за успешен бизнесмен. Обижда своя доскорошен приятел Емо Костадинов, обезцени гола му на „Парк де Пренс”. Е, за какъв човек говорим?”

източник: http://www.blitz.bg/sport/article/253106
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Фурнаджиев:Любо бързо забрави как ми се молеше

Мнениеот Red_Neck » 23 ное 2014 23:23

Излиза първо в Блиц ... интересно :)

" На мушката му например е един Кирил Домусчиев, който е пример за успешен бизнесмен " - той и Цецоу беше банкер за пример :)
...кога ли на Домуса ще му проверят ангажиментите по приватизацията на БМФ :)
Последна промяна от Red_Neck на 23 ное 2014 23:26, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 23 ное 2014 23:24

ЛЮБО ПЕНЕВ разбута кошера и ТЪРТЕИТЕ / ЛАПАЧИТЕ/ започнаха да се показват един по един. Ред е на Домусчиев и Костадинов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 ное 2014 23:27

alexpetrof написа:Обижда своя доскорошен приятел Емо Костадинов, обезцени гола му на „Парк де Пренс”. Е, за какъв човек говорим?”

Да, това за неграмотността си е твърде лично, но никъде не обсъжда спортно-техническите му качества, още по-малко пък заслугата му за победата над Франция! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 ное 2014 23:34

Само у нас може човек, който никога е нямал и няма и да има досег до този спорт футбол може да е вицепрезидент на футболният съюз. За съжаление той не е единственият човек и има доста като него надолу по веригата. Затова ни е такъв и футбола, защото го управляват хора с различни интереси и са назначение по такива места я да си перат паричките, я за някакви други цели.

В този съюз трябва да има хора само, които са имали досег до футбола.
Последна промяна от JimBeam на 23 ное 2014 23:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 23 ное 2014 23:35

Red_Neck написа:" На мушката му например е един Кирил Домусчиев, който е пример за успешен бизнесмен " - той и Цецоу беше банкер за пример :)
...кога ли на Домуса ще му проверят ангажиментите по приватизацията на БМФ :)

Такива тръгват да ги "пекат" по-отдалече, засега още е удобен и не му е дошло времето.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 ное 2014 23:40

JimBeam написа:Само у нас може човек, който никога е нямал и няма и да има досег до този спорт футбол може да е вицепрезидент на футболният съюз. За съжаление той не е единственият човек и има доста като него надолу по веригата. Затова ни е такъв и футбола, защото го управляват хора с различни интереси и са назначение по такива места я да си перат паричките, я за някакви други цели.

В този съюз трябва да има хора само, които са имали досег до футбола.

Футбола трябва да се управлява от съдии, адвокати, менажери и колкото се може по-малко бивши футболисти.
Виж състава ФА и какви хора управляват футбола на Острова.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 ное 2014 00:17

Л.Пенев наистина е неблагодарен човек
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 ное 2014 01:37

На мушката му например е един Кирил Домусчиев, който е пример за успешен бизнесмен.

Ясно.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 ное 2014 01:47

Тоя Фурнаджиев от коя година е в БФС, имам някакви спомени, че е от доста дълго?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Национален отбор”