Фурнаджиев:Ще уволним Пенев по втория начин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Фурнаджиев:Ще уволним Пенев по втория начин

Мнениеот obi4am_pirin » 20 ное 2014 11:21

„Мисля, че след тези резултати най-логичното нещо бе треньорът да си подаде оставката. Това е въпрос на достойнство, въпрос на мора… Щом не се е получило, явно ще стане по другия начин”, коментира вицепрезидентът на футболната ни централа.

„Няма как да съм се почувствал засегнат от някои подмятания на Пенев. Това със стола на пресконференцията беше несериозно. Аз не съм в Изпълкома като футболен човек, а в ролята на мениджър. Имам самочувствието да съм добър в своята област. В същото време Любо е на път да се присъедини към доста дългия списък с велики футболисти, които не могат да се справят с предизвикателството да бъдат и успешни треньори", добави Фурнаджиев.

„Със сигурност в бюджета на БФС няма пари за неустойки и компенсации, но ще се намерят. Ще работим както досега, за да обезпечим всички нужди на централата и на администрираните от нея събития. Отговорно осигуряваме и всичко необходимо за подготовката на националните отбори, но резултатите съвсем не са адекватни на тази реалност. Знаете, че нито държавата, нито тотото дават пари за футбола. Ние обаче ще се справим и с тези извънредни разходи, ако се наложи да ги правим, плащайки неустойка за освобождаването на треньорския щаб", увери един от приближените до Боби Михайлов.

„Несериозно е да налагаме санкции на играчите. Евентуалният нов треньор трябва да има думата в тази посока. Ние би следвало да му дадем максимална възможност за избор на футболисти, а той ще преценява. Може да отстраним Попов от националния отбор, но в крайна сметка тези решения трябва да са съгласувани със специалиста, който в бъдеще ще носи отговорност за резултатите. Той ще се запознае с детайлите и ще реши”, каза още Атанас Фурнаджиев.

Това недоразумение имал самочувствието, че е добър мениджър,а Любо се бил провалил както много други.Е как при вас всички треньори се провалиха, а вие си останахте едни страхотни мениджъри и управленци.И другото по малоумно в изказването на този ИЗТЪКНАТ МЕНИДЖЪР е,че нямало пари за неустойката :shock: :shock: :shock: Е как така бе господин мениджъре ...ти нали контролираш всичко...всичко ти е подготвено от до...как така подписваш договор за пари,които нямаш?!С това свое признание показваш какви недоразумения сте се събрали там...банда лапачи!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Mirolio

Re: Фурнаджиев:Ще уволним Пенев по втория начин

Мнениеот Mirolio » 20 ное 2014 12:17

Атанас Фурнаджиев е абсолютно, ама абсолютно прав във всички от цитираните от теб изказвания. Любо се провали като треньор още в момента в който тръгна да става такъв и на Ботев. Влезе през парадния вход, а се изниза като пръдня през задния изход! Мисля че сравнението е много точно, както за Любо като човек, така и като треньор!! Виж, като играч беше голям!

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 20 ное 2014 12:25

Любо сам си е виновен.Викаше супер скандални футболисти и не си спазваше обещанията, като например "подмалдяване".
Вика слабака Минев от Левски, вместо този от Лудогорец.
Вика пенсията А.Попов, като ще вика пенсии защо не взе Камбуров ??? Поне Малта щяхме да ги бием с 4-5 гола.
Вика Михайлов, който от половин година нямаше отбор и не е играл и го пуска титуляр.

Абе въобще и за тренера и за футболистите ми е през ****.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2014 12:42

То хубаво да сменят Пенев, но с тия играчи не виждам кой треньор ще постигне нещо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 ное 2014 13:00

Да приемем,че Любо се е провалил.Искам да попитам колко треньора се изредиха по време на управлението на тези хубостници?Все треньорите ли са виновни?Как пък един не направи нещо пък било и случайно при така създадените "превъзходни" условия от МЕНИДЖЪРИТЕ?
хахахахах

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 ное 2014 13:38

Пенев направи 2-3 силни мача със отбора и това е.Другото е посредствен футбол.Просто толкова си може като треньор.Нито има опита нито класата...Моето мнение е да назначат Петев.От сегашният състав да останат 4-5 играчи и другото по млади футболисти.Така и няма да се класираме за някакъв форум близките години поне да намерим точните хора.Има доста талантливи момчета които не играят във грандовете но никои не ги забелязва.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 ное 2014 13:47

Вълчан написа:Пенев направи 2-3 силни мача със отбора и това е.Другото е посредствен футбол.Просто толкова си може като треньор.Нито има опита нито класата...Моето мнение е да назначат Петев.От сегашният състав да останат 4-5 играчи и другото по млади футболисти.Така и няма да се класираме за някакъв форум близките години поне да намерим точните хора.Има доста талантливи момчета които не играят във грандовете но никои не ги забелязва.

Петев,Стоилов,Младенов...който и да назначат няма значение...БФС е пълно и се ръководи от аматьори
хахахахах

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2014 14:23

[quote="Вълчан"]Пенев направи 2-3 силни мача със отбора и това е.Другото е посредствен футбол.Просто толкова си може като треньор.Нито има опита нито класата...Моето мнение е да назначат Петев.От сегашният състав да останат 4-5 играчи и другото по млади футболисти.Така и няма да се класираме за някакъв форум близките години поне да намерим точните хора.Има доста талантливи момчета които не играят във грандовете но никои не ги забелязва.
Нещо си противоречиш :? !Хем Любо нямал опит,хем Петев да става тренЕр :?
Дай пример за момчетата дето не играели в грандовете и не ги забелязвали!|?Или първо кажи кого имаш в предвид под гранд?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 ное 2014 14:39

Петър Хубчев е добър вариант за нац.треньор :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 ное 2014 15:29

Sole написа:Петър Хубчев е добър вариант за нац.треньор :idea:

И кой ще го сложи Хубчев? Като гледам и той колко ги "обича" тия смешковци от БФС...

Върни се в “Национален отбор”