Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Мнениеот diplomat » 14 окт 2014 17:08

„Норвегия заслужено победи, за съжаление загубихме и двата мача.”

Това каза след завръщането си в София президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Той подчерта, че не се бърка в състава на селекционера Любослав Пенев и заяви категорично, че неговият син Николай се е справил добре със задълженията си под рамката на вратата срещу Норвегия, въпреки загубата с 1:2 в Осло. Тя бе предшествана от домакинска такава срещу Хърватска с 0:1, а след двете отстъпления в европейските квалификации шансовете ни за класиране на финалите във Франция намаляха драстично.

„Дано бием Малта през месец ноември”, заяви Боби Михайлов на летището.

„Нищо толкова страшно не се е случило. Пътуване, малка разлика между мачовете, но не искам да ги оправдавам. Те самите трябва да се мотивират и да покажат, че искат да играят на голямо първенство. Не ги мачкайте, защото нямаме други. Трябва да ги пазим. Футболистите са ни средна европейска класа, но имаме талантливи момчета, които тепърва ще излязат на сцената”, допълни той, след което бе помолен да коментира думите си след края на мача в Норвегия, че не е сигурен дали националният селекционер Любослав Пенев ще запази поста си:

„Пенев си има договор. В края на месеца ще се направи анализ, защото има още 15-членен Изпълком. Като президент аз отговарям за условията, които са много добри. Не се бъркам в състава.”

Ники Михайлов е много голям вратар. Вчера той не пази слабо, а който ми каже обратното, значи не разбира от вратарство. Просто основни играчи не са във формата, в която трябва да бъдат. Не ги викам на туризъм, всичко това струва пари. Липсва ни Иван Иванов. На много други места го има това с резервите.”

В заключение Борислав Михайлов бе попитан дали има информация относно очакваното наказание за представителния ни тим, след като евроквалификацията с Хърватска бе прекъсната заради ексцесии по трибуните и отговори така:

„Още не знаем какво ще ни е наказанието. Голяма глоба или минимум един мач без публика.”

[offtopic]http://www.novsport.com/news1220181_1003.html[/offtopic]
Аз ли съм луд, или това е най-яркият и нагъл пример как даден футболист е в националния не заради футболните си качества?!?!?!? :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Мнениеот BRF » 14 окт 2014 17:17

diplomat написа:
„Норвегия заслужено победи, за съжаление загубихме и двата мача.”

Това каза след завръщането си в София президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Той подчерта, че не се бърка в състава на селекционера Любослав Пенев и заяви категорично, че неговият син Николай се е справил добре със задълженията си под рамката на вратата срещу Норвегия, въпреки загубата с 1:2 в Осло. Тя бе предшествана от домакинска такава срещу Хърватска с 0:1, а след двете отстъпления в европейските квалификации шансовете ни за класиране на финалите във Франция намаляха драстично.

„Дано бием Малта през месец ноември”, заяви Боби Михайлов на летището.

„Нищо толкова страшно не се е случило. Пътуване, малка разлика между мачовете, но не искам да ги оправдавам. Те самите трябва да се мотивират и да покажат, че искат да играят на голямо първенство. Не ги мачкайте, защото нямаме други. Трябва да ги пазим. Футболистите са ни средна европейска класа, но имаме талантливи момчета, които тепърва ще излязат на сцената”, допълни той, след което бе помолен да коментира думите си след края на мача в Норвегия, че не е сигурен дали националният селекционер Любослав Пенев ще запази поста си:

„Пенев си има договор. В края на месеца ще се направи анализ, защото има още 15-членен Изпълком. Като президент аз отговарям за условията, които са много добри. Не се бъркам в състава.”

Ники Михайлов е много голям вратар. Вчера той не пази слабо, а който ми каже обратното, значи не разбира от вратарство. Просто основни играчи не са във формата, в която трябва да бъдат. Не ги викам на туризъм, всичко това струва пари. Липсва ни Иван Иванов. На много други места го има това с резервите.”

В заключение Борислав Михайлов бе попитан дали има информация относно очакваното наказание за представителния ни тим, след като евроквалификацията с Хърватска бе прекъсната заради ексцесии по трибуните и отговори така:

„Още не знаем какво ще ни е наказанието. Голяма глоба или минимум един мач без публика.”

[offtopic]http://www.novsport.com/news1220181_1003.html[/offtopic]
Аз ли съм луд, или това е най-яркият и нагъл пример как даден футболист е в националния не заради футболните си качества?!?!?!? :shock: :shock: :shock:

Не си луд,просто перукан е прекалено нагъл!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 окт 2014 17:18

Ами баща е, ще защитава сина си. Нормално е. Проблемът е, че Любо Пенев си трае. Нека Любо да излезе и да каже защо го е пуснал - щото е по-добър от Владо Стоянов ли, защото така му е наредил Боби ли, защото Лъчо Танев ли така му е казал? Само че Любо си трае....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 окт 2014 17:20

Фалшива коса, фалшив футбол :)
Изображение

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 14 окт 2014 17:30

Нищо по нормално няма един баща да защити сина си .
Боби Михайлов е прав , на фона на останалите български вратари Ники си е голяма класа.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 окт 2014 17:33

Момци големия перуци говори от името на шеф на БФС и там не трябва да има тати, но тъй като живеем в България тук всичко е възможно, това ако се случи в една Германия президента ще изхвърчи.
Иначе е прав де, 190санта е, а това не емалко
Последна промяна от BadBoy на 14 окт 2014 17:41, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

milka

Мнениеот milka » 14 окт 2014 17:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

затова едвам си намери отбор ..... във втора дивизия ...... в Турция
:geek: :geek: :geek:

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 14 окт 2014 17:37

anker1878 написа:Нищо по нормално няма един баща да защити сина си .
Боби Михайлов е прав , на фона на останалите български вратари Ники си е голяма класа.

Нормално е но не и ако синът му се дъни, така излагацията е по-голяма!
За Коледа щял да му подари коса.......като неговата. Бащичко, ей!
Последна промяна от Луд Гидия 123 на 14 окт 2014 17:38, променено общо 1 път.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 окт 2014 17:37

anker1878 написа:Нищо по нормално няма един баща да защити сина си .

Тук той като фен ли го казва това или като ръководител?Освен класа(която е спорна) си трябва и форма!

Върни се в “Национален отбор”