Спомням си, как преди десетина години (2001 г.) пак правихме подобни сметки... Тогава нашите младежи не трябваше да падат с повече от 4 гола от чешките си връстници. “Вие чувате ли се какво ме питате? Дали имаме шансове? Та как няма да имаме. Трябва не знам какво да се случи, за да паднем с над 4 гола”, категоричен е асът на младежите Благой Георгиев, който освен на тежък парфюм лъха и на оптимизъм. Само че нашите "лъвчета" взеха, че паднаха с ...8:0!

Вратарят Славчо Тошев пък се жалва след завръщането в София на тогавашната си приятелка Симона Първанова – спортна журналистка в известен всекидневник: “Миличко, срам ме е да те погледна. Само ти можеш да утолиш мъката ми”, хълца Славчо Осмицата, както го кръщават тогава.
На аерогарата всички са бесни, но гледат да си затварят устите. Репортерът Петър Бакърджиев обаче провокира Христо Янев с въпрос: “Няма ли да се извиниш след този нечуван резил?”, след което Ицо троснато отвръща в стил адаша си – Камата: “На теб ли да се извинявам бе, тюфлек?”....
Два дни по-късно "батковците" от мъжкия национален отбор, водени от Стойчо Младенов, падат от чехите "само" с 0:6...
http://www.blitz.bg/sport/article/145467