Вальо Илиев в националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Вальо Илиев в националния отбор?
Защитата на ЦСКА е допуснала най-малко голове в "А" група. Вальо Илиев е най-добрият защитник на червените, който освен това умее да вкарва голове при статични положения. Бодуров, последните мачове е колеблив. Знам, че трябва да се обиграват млади момчета, но стигнахме до ситуация в квалификациите, при която класирането е напълно възможно и ни трябва сигурност. Според вас трябва ли да имаме един опитен защитник като Вальо Илиев поне в последните два мача на националите?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Вальо Илиев в националния отбор?
НЕ! ЗА НИЩО НА СВЕТА! Най-бавния защитник в групата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Илия Миланов > Вальо Илиев
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Red Warrior написа:Защитата на ЦСКА е допуснала най-малко голове в "А" група. Вальо Илиев е най-добрият защитник на червените, който освен това умее да вкарва голове при статични положения. Бодуров, последните мачове е колеблив. Знам, че трябва да се обиграват млади момчета, но стигнахме до ситуация в квалификациите, при която класирането е напълно възможно и ни трябва сигурност. Според вас трябва ли да имаме един опитен защитник като Вальо Илиев поне в последните два мача на националите?
Цял квалификационен цикъл се гради защитна двойка Иванов-Бодуров, ся за най-важните 2 мача да я разбием та да намърдаме В.Илиев там?! Ай нема нужда, а и националния отбор си има треньор, който засега се справя повече от успешно.
Аз съм За Вальо.. Съгласен съм и със слабата форма на Бодуров
Но синхрона между Иван и Вальо.. ще е проблем
Но синхрона между Иван и Вальо.. ще е проблем
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Смях..Изиграл е един ма1, вкара един гол на Черноморец и вече национал
По-същия начин направихте и Делев звезда след 2 центрирания и един гол.. Националния отбор е над клубните Ви пристрастия, така че колкото и да Ви се иска да играят 10 футболиста на ЦСКА и треньор да е ненормалния Стойчо, който така и не се завърна напълно от Египет, просто няма как да стане! Радвайте се на отбора и потискайте клубните си болни пристрастия!

Нещо което върви не се пипа
Тези момчета изкараха цял цикъл, сега накрая дай да ги сменяме
Не, благодаря 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Red Warrior
- Контакти:
НЕ казвам, че задължително трябва е титуляр, а че има място поне като резерва. Илия Миланов е кадърно момче, но му липсва физика и опит - видя се в мача с Дания. Личното ми мнение, е че в момента трябва опитен и класен защитник като Вальо Илиев, тъй като стигнахме до фаза, в която обиграването на младите за европейското първенство вече не е единствената цел.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Е те ОНЕЗИ нямат качествен защитник...
Нормални са тези коментари
Нормални са тези коментари
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- Logical person
- Контакти:
Формата на Бодуров е отчайваща. Вчера Венци Христов го направи смешен, преди това и Генков, и отбора на Славия и на ЦСКА. След контузията, няма мач без издънка. Друг е въпроса дали точно В. Илиев трябва да го замести. Но и опциите не са много. На Левски централните са трагични, на Литекс също, при Лудогорец и Ботев са чужденци. Остават не Черно море централните.
п.п. Иначе В. Илиев е играл с Иван Иванов и в ЦСКА и в националния.
п.п. Иначе В. Илиев е играл с Иван Иванов и в ЦСКА и в националния.