Сашко Тонев :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- el_ninho17
- Контакти:
Сашко Тонев :)
Ще бъде ли Сашко новата зввезда на БЪлгария
Играл съм срещу него и според мене е досста добър дори най-добрия за възраста си
трябва да му се дава повечко шанс и да излезе в чужбина възможно най скоро !!!
Re: Сашко Тонев :)
Дано стане!А защо не и Ти?!el_ninho17 написа:Ще бъде ли Сашко новата зввезда на БЪлгарияИграл съм срещу него и според мене е досста добър дори най-добрия за възраста си
трябва да му се дава повечко шанс и да излезе в чужбина възможно най скоро !!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- el_ninho17
- Контакти:
Ами знам си качествата и малко трудно ще стигна неговото ниво но дано да се доразвия и аз

Страхотен, талант е Тонев има харизмата на Стойчков бърз, техничен и страхотен поклед към играта... Дано стане поредната червена звезда !

времената са такива,че сиг ще го преебат!дано да греша
- a boy named goo
- Контакти:
Времето ще покаже дали ще стане добър футболист. Качества има, въпросът е дали ще съумее да се справи с звездоманията, която за съжаление е погубала не малко перспективни наши футболисти.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
радвам се ,че за разлика от чичо си ,Любо го пуска по-често. за мен е голям талант
Са6ко е некадърно малко прасенце ,клатено о6те от детска възраст от сините деца.Идва мъ реда да го поеме и при мъжете.
ПОредното 4ервено недоразумение. 
- cska_15
- Контакти:
Sedrik777 написа:Са6ко е некадърно малко прасенце ,клатено о6те от детска възраст от сините деца.Идва мъ реда да го поеме и при мъжете.ПОредното 4ервено недоразумение.
Ето заради такива като теб, стадионите са празни!
По темата: Тонев е млад и преспективен футболист. Има още най-много 2 години да се развие в ЦСКА и след това да си хваща чукалата и да ходи в чужбина да се спасява, иначе няма нищо да стане от него!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Sedrik777 написа:Са6ко е некадърно малко прасенце ,клатено о6те от детска възраст от сините деца.Идва мъ реда да го поеме и при мъжете.ПОредното 4ервено недоразумение.
велик си!