Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- petrof
- Контакти:
Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?
Нашите направиха най-добрия си мач от началото на квалификационния цикъл за ЮАР 2010! Прави впечатление обаче че отново типично по български много хора отричат труда на момчетата. Приказки, че нямаме шансове, че сме били слаби или че ирландците били слаби са по скоро злобни коментарчета отколкото прецизна оценка на видяното. Хайде нека подкрепим момчетата и да престанем с този злобен и гнусен негативизъм...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
-
- Контакти:
Re: Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?
Напълно съм съгласен с теб!
за много хора е по важно да има за какво да се заядат с треньора щото бил левскар или обратното де то разлика голяма няма, но точно тях изобщо не им пука за България, а нашите играха добре, спор няма имаше си косури имаше си всичко но факт че играхме все едно сме домакини
- slavistite
petrof написа:Нашите направиха най-добрия си мач от началото на квалификационния цикъл за ЮАР 2010! Прави впечатление обаче че отново типично по български много хора отричат труда на момчетата. Приказки, че нямаме шансове, че сме били слаби или че ирландците били слаби са по скоро злобни коментарчета отколкото прецизна оценка на видяното. Хайде нека подкрепим момчетата и да престанем с този злобен и гнусен негативизъм...
Абе ти пил ли си си хапчетата , какав добър мач какви 5 лева 3 ма човека играха , и не ми казвай че си доволен от това което видя особенно от защитата . А относно подкрепата то е ясно все пак сме българи , но докато тая лефскарска шайка вилнее там нищо добро не ни чака
А бе момчета вие сляпи ли сте,къв най-добър мач? Та те ни изпуснаха и то много сериозно. Това бе един много много щаслив x за България. За пореден път нямаме защита и вратарят изкарва мача!!!
- petrof
- Контакти:
slavistite написа:petrof написа:Нашите направиха най-добрия си мач от началото на квалификационния цикъл за ЮАР 2010! Прави впечатление обаче че отново типично по български много хора отричат труда на момчетата. Приказки, че нямаме шансове, че сме били слаби или че ирландците били слаби са по скоро злобни коментарчета отколкото прецизна оценка на видяното. Хайде нека подкрепим момчетата и да престанем с този злобен и гнусен негативизъм...
Абе ти пил ли си си хапчетата , какав добър мач какви 5 лева 3 ма човека играха , и не ми казвай че си доволен от това което видя особенно от защитата . А относно подкрепата то е ясно все пак сме българи , но докато тая лефскарска шайка вилнее там нищо добро не ни чака
Пич от начина ти на изказване си личи че си непълнолетен... С лапишняри не ми се спори...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
- unist_gp
- Контакти:
единственото, от което аз се притеснявам е,че след това равенство вече е почти сигурно,че се борим само за второто място в групата. а както знаете от 9-те квалификационни групи се класират за баражи само 8 от вторите отбори. отборът с най-лоши показатели ще гледа само телевизия. трябват ни още доста точки и голове, за да не сме ние този -етори- прецакан. иначе евала на мъри! не само селектира играчите, каквато му е работата, ами ги учи и да играят, което не му е работата. да се маха най-добре от мафиота гриша ганчев и да си работи спокойно само с националите
Ако падне плюваме
Ако направим хикс пак плюваме
Ако бием отново плюваме
Made in Bulgaria
Ако направим хикс пак плюваме
Ако бием отново плюваме
Made in Bulgaria

-
- Контакти:
petrof написа:Нашите направиха най-добрия си мач от началото на квалификационния цикъл за ЮАР 2010! Прави впечатление обаче че отново типично по български много хора отричат труда на момчетата. Приказки, че нямаме шансове, че сме били слаби или че ирландците били слаби са по скоро злобни коментарчета отколкото прецизна оценка на видяното. Хайде нека подкрепим момчетата и да престанем с този злобен и гнусен негативизъм...
Напълно съм съгласен-Мъри промени настроението в отбора,за което-БРАВО!А недоволните са ясни-панчаревци и овчокупелци-на тях друго ,освен да плюят не им остава в момента,айде и победа в сряда!!!
- slavistite
petrof написа:slavistite написа:petrof написа:Нашите направиха най-добрия си мач от началото на квалификационния цикъл за ЮАР 2010! Прави впечатление обаче че отново типично по български много хора отричат труда на момчетата. Приказки, че нямаме шансове, че сме били слаби или че ирландците били слаби са по скоро злобни коментарчета отколкото прецизна оценка на видяното. Хайде нека подкрепим момчетата и да престанем с този злобен и гнусен негативизъм...
Пич от начина ти на изказване си личи че си непълнолетен... С лапишняри не ми се спори...
Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо