Билетите за мача с Кипър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Билетите за мача с Кипър!
Някой знае ли кога ще пуснат билетите в продажба 

Re: Билетите за мача с Кипър!
Може да няма смисъл да се ходи срещу Кипър след мача с Ейре
nikolay_ написа:Може да няма смисъл да се ходи срещу Кипър след мача с Ейре
Дори и при победа не вярвам да се напълни стадиона, така че в деня на мача надали ще е проблем да си вземеш билет.
Билети съм сигурен че ще има в деня на мача ! То срещу Италия имаше билети до последно , а пък за сега с Кипър няма какво да коментираме 

FoRza Juve !! ForZa Vihren !!!
nacoooo написа:Билети съм сигурен че ще има в деня на мача ! То срещу Италия имаше билети до последно , а пък за сега с Кипър няма какво да коментираме
Как пък реши че е имало в деня на мача с Италия? За "В" бяха свършили 2,3 дни по рано.
за кво да хода като ейре ще ни бият?
lordniki написа:nacoooo написа:Билети съм сигурен че ще има в деня на мача ! То срещу Италия имаше билети до последно , а пък за сега с Кипър няма какво да коментираме
Как пък реши че е имало в деня на мача с Италия? За "В" бяха свършили 2,3 дни по рано.
В деня на мача пуснаха още 5000 билета ...

-
- Контакти:
Вчера знаете ли, че Станислав Ангелов (Пелето) заяви, време е да докажем, че освен Бербатов има много други силни играчи в националния. Не му се играело в тим който се бори да не изпадне. Така, че очаквам здрав мач, а пък дали ще бием това е отделен въпрос. Не знам защо непрекъснато се втълпява за някакви класирания за световни и европейски първенства. Не виждате ли, че след поколението на Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров нямаме един играч за свят. Говоря играча да играе във водещо първенство в Европа(Англия, Италия, Германия, Испания, Франция) и да е неизменен титуляр в клуба си. Като не е задължително да е в богатите клубове. Дори и да допуснем, че ще се класираме какво ще правим там незнам. Видяхте отбора с малки изключения на европейското колко трагично беше положението без Балъков.А не забравяйте, че до домакинския мач с Белгия беше неизменен титуляр. Просто какво да чакаме като нямаме школи. Наскоро четох книгата на баба Ванга, която ясно казва, ДО КАТО НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАБОТИ С ДЕЦА ОТ 6 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ СПОРТ И ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!!!!!
ВДинев
vladomin_ написа:Вчера знаете ли, че Станислав Ангелов (Пелето) заяви, време е да докажем, че освен Бербатов има много други силни играчи в националния. Не му се играело в тим който се бори да не изпадне. Така, че очаквам здрав мач, а пък дали ще бием това е отделен въпрос. Не знам защо непрекъснато се втълпява за някакви класирания за световни и европейски първенства. Не виждате ли, че след поколението на Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров нямаме един играч за свят. Говоря играча да играе във водещо първенство в Европа(Англия, Италия, Германия, Испания, Франция) и да е неизменен титуляр в клуба си. Като не е задължително да е в богатите клубове. Дори и да допуснем, че ще се класираме какво ще правим там незнам. Видяхте отбора с малки изключения на европейското колко трагично беше положението без Балъков.А не забравяйте, че до домакинския мач с Белгия беше неизменен титуляр. Просто какво да чакаме като нямаме школи. Наскоро четох книгата на баба Ванга, която ясно казва, ДО КАТО НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАБОТИ С ДЕЦА ОТ 6 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ СПОРТ И ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!!!!!
Съгласен съм ! Много добре го каза !
-
- Контакти:
След като загубим от Еире със Кипър ще има не повече от 5000 души.