Айде за сефте в темата НАционален Отбор, да се почнем по наще си проблеми.Имаме ли шанс да се класираме.Дано след време , пак в тази тема пишем , по казуса \"докъде ще стигнем на самото световно?\", или \"ще преодолеем ли четвъртфинала?\". Засега обаче го мислим дали ще се класираме.
Италаняците ни отписаха вече , Роби Киин се гласи са баражите, аз си мисля че при поредица от победи можем да се класираме.Математически напълно е възможно , ако победим в следващите си мачове до този в Италия.Все пак сякаш всички забравяме че ЕИРЕ , игра с Грузия в Германия ... забравяме , че те не са играли с Италия нито мач... тъкаче ние шансове имаме, обаче според мен важното е да имаме дух за победа... БОЙ малко по сериозно да почне да рита за \"Гражданите\", Берба да се пази от контузии , останалите са ясни.Не гледам твърде оптимистично , но аз лично мисля че в процентно съотношение нещата са 60% на 40% за това да се докопаме до 2-ра позиция... а там каквото стане.Като говорим за класиране на мондяла забравяме сякаш , че има и баражи.На тях може да ни се падне швейцaрия или Израел , но може и Португалия или Франция , с тази ялова игра която показват , нищо чудно да завършат втори...