Билети България - Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Билети България - Италия
Някои може ли да ми каже кога пускат по касите билетите за мача с Италия ?
Re: Билети България - Италия
Я да използвам и аз темата.
Бях гледал някакъв транспарант за някакви безплатни билети за мача с Италия, някой да знае нещо
Бях гледал някакъв транспарант за някакви безплатни билети за мача с Италия, някой да знае нещо

no_name написа:Някои може ли да ми каже кога пускат по касите билетите за мача с Италия ?
Не знам.
flo написа:Я да използвам и аз темата.
Не знам за безплатни билети за Италия, но има една промоция, че ако си купиш билети за мачовете с Италия, Дания и Армения, третият билет ти излиза безплатен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Не знам за безплатни билети за Италия, но има една промоция, че ако си купиш билети за мачовете с Италия, Дания и Армения, третият билет ти излиза безплатен.
Това в интернет ли е, или и на касите мога да си взема тая промоция ?
Само Левски!
Купи си билет, че ще свършат за 2 часа. Даже няма да може да гледаш Армения и Дания. Аааа ти сигурно отиваш само, щото ще идват Италия и другите не те интересуват. Аз пък реших, че искаш да гледаш така наречения "национален отбор на България". Дано съм единственият, който така се е объркал.
Прав е колегата - рекламата беше много лъжлива. Ако си купиш два суперскъпи билета, ще имаш щастието и удоволствието да ги гледаш безплатно срещу Дания. Това ти е безплатният билет.
Прав е колегата - рекламата беше много лъжлива. Ако си купиш два суперскъпи билета, ще имаш щастието и удоволствието да ги гледаш безплатно срещу Дания. Това ти е безплатният билет.
vasko1 написа:http://www.eventim.bg/bg/bileti/fifa-world-cup-2014--qualifications-sofi-nacionalen-stadion-basil-lebski-6/events.html
Мерси , брат, взимам си офертата

Само Левски!
Xamy написа:Купи си билет, че ще свършат за 2 часа. Даже няма да може да гледаш Армения и Дания. Аааа ти сигурно отиваш само, щото ще идват Италия и другите не те интересуват. Аз пък реших, че искаш да гледаш така наречения "национален отбор на България". Дано съм единственият, който така се е объркал.
По-скоро те предизвикват да си платиш по-скъпи билети за Италия и Дания-също един много качествен европейски отбор който рядко пропуска голям форум, и безплатно гледане и възможност за по-пълен стадион срещу Армения. Който мач пък най-вероятно ще е най-равностоен и интересен така, че не е загуба на време. Като се има предвид че двата отбора са равностойни и ще се борят да не са в края на опашката ще е интересно.
- зеленобелия
- Контакти:
Някой знае ли по коя тв. ще го дават?
зеленобелия написа:Някой знае ли по коя тв. ще го дават?
БНТ1
Само Левски!