Билети България - Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

no_name
Контакти:

Билети България - Италия

Мнениеот no_name » 02 сеп 2012 16:08

Някои може ли да ми каже кога пускат по касите билетите за мача с Италия ?

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Билети България - Италия

Мнениеот flo » 02 сеп 2012 16:32

Я да използвам и аз темата.
Бях гледал някакъв транспарант за някакви безплатни билети за мача с Италия, някой да знае нещо :?:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 сеп 2012 16:53

no_name написа:Някои може ли да ми каже кога пускат по касите билетите за мача с Италия ?

Не знам.

flo написа:Я да използвам и аз темата.
Бях гледал някакъв транспарант за някакви безплатни билети за мача с Италия, някой да знае нещо :?:

Не знам за безплатни билети за Италия, но има една промоция, че ако си купиш билети за мачовете с Италия, Дания и Армения, третият билет ти излиза безплатен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 сеп 2012 17:12

Tommi написа:Не знам за безплатни билети за Италия, но има една промоция, че ако си купиш билети за мачовете с Италия, Дания и Армения, третият билет ти излиза безплатен.

Това в интернет ли е, или и на касите мога да си взема тая промоция ?
Само Левски!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 02 сеп 2012 17:13

Купи си билет, че ще свършат за 2 часа. Даже няма да може да гледаш Армения и Дания. Аааа ти сигурно отиваш само, щото ще идват Италия и другите не те интересуват. Аз пък реших, че искаш да гледаш така наречения "национален отбор на България". Дано съм единственият, който така се е объркал.
Прав е колегата - рекламата беше много лъжлива. Ако си купиш два суперскъпи билета, ще имаш щастието и удоволствието да ги гледаш безплатно срещу Дания. Това ти е безплатният билет.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 сеп 2012 17:17

vasko1 написа:http://www.eventim.bg/bg/bileti/fifa-world-cup-2014--qualifications-sofi-nacionalen-stadion-basil-lebski-6/events.html

Мерси , брат, взимам си офертата :)
Само Левски!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 02 сеп 2012 17:28

Xamy написа:Купи си билет, че ще свършат за 2 часа. Даже няма да може да гледаш Армения и Дания. Аааа ти сигурно отиваш само, щото ще идват Италия и другите не те интересуват. Аз пък реших, че искаш да гледаш така наречения "национален отбор на България". Дано съм единственият, който така се е объркал.
Прав е колегата - рекламата беше много лъжлива. Ако си купиш два суперскъпи билета, ще имаш щастието и удоволствието да ги гледаш безплатно срещу Дания. Това ти е безплатният билет.

По-скоро те предизвикват да си платиш по-скъпи билети за Италия и Дания-също един много качествен европейски отбор който рядко пропуска голям форум, и безплатно гледане и възможност за по-пълен стадион срещу Армения. Който мач пък най-вероятно ще е най-равностоен и интересен така, че не е загуба на време. Като се има предвид че двата отбора са равностойни и ще се борят да не са в края на опашката ще е интересно.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 02 сеп 2012 18:26

Някой знае ли по коя тв. ще го дават?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 сеп 2012 18:51

зеленобелия написа:Някой знае ли по коя тв. ще го дават?

БНТ1
Само Левски!

Върни се в “Национален отбор”