И аз да бях на мястото на Мадански,тоя набеден футболист едва ли щеше да чуе някога за повиквателна,ако не бяха мениджърските интереси.Твърдо съм и зад треньора в позицията му да разкара всички помяри от национала,които го използват просто за трамплин в чужди отбори.Повече млади момчета бих искал да виждам и евала на тренера
Пресконференция на Благо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Благо Георгиев напусна националния
Абе,червени за чий *** скачате така да защитавате тоя женски полов орган Благой Георгиев?!Сума ти червени фенки са в тая тема в защита на тоя иконостас.То е ясно,че не е е никакъв играч,ясно беше че му е време да се маха-може би сам го е осъзнал и е решил да си тръгне.Още по - добре,който и да дойде ще бъде много по - добър избор от този фигурант.
И аз да бях на мястото на Мадански,тоя набеден футболист едва ли щеше да чуе някога за повиквателна,ако не бяха мениджърските интереси.Твърдо съм и зад треньора в позицията му да разкара всички помяри от национала,които го използват просто за трамплин в чужди отбори.Повече млади момчета бих искал да виждам и евала на тренера
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- metodito
- Контакти:
SAME OLD, SAME OLD...
Оффффффффф, ако трябва по един треньор да се сменя, за да се изгони по една от мърдите...бая ще си почакаме...
Т'ва са половинчати работи, хора! Разберете! Новият, гербаджийския морал съзирам тук. Правиш някаква работа половинчато и то даже не ти я правиш, и после хората цъкат с език и си казват: "Ауа, бате Бойко, ти наистина ли сам с голи ръце я постртои таз магистрала?"
Tрябва да се реже месо, и то до кокал (от онея кокали с перука). Всичко друго е, ден да дойде, друг да мине.
Тези хора не заслужават и копчетата на клавиатурата по която подскачате.
Нали, ако Мадански/Матеус или който и да е там реши да върши сериозна работа, няма да го назначат. Те треньорите на национала в първа точка от договора им пише, нали:
"Всяко мое решение се съгласува с долупосочените мениджъри и на кланът на БФС". Или нещо такова.
И Джийзъса се маха, ма на негово място ще дойде нали друг Джийзъс.
А Мадански като се махне, нали Блажният ще се върне на бял кон?
SAME OLD, SAME OLD...
Оффффффффф, ако трябва по един треньор да се сменя, за да се изгони по една от мърдите...бая ще си почакаме...
Т'ва са половинчати работи, хора! Разберете! Новият, гербаджийския морал съзирам тук. Правиш някаква работа половинчато и то даже не ти я правиш, и после хората цъкат с език и си казват: "Ауа, бате Бойко, ти наистина ли сам с голи ръце я постртои таз магистрала?"
Tрябва да се реже месо, и то до кокал (от онея кокали с перука). Всичко друго е, ден да дойде, друг да мине.
Тези хора не заслужават и копчетата на клавиатурата по която подскачате.
Нали, ако Мадански/Матеус или който и да е там реши да върши сериозна работа, няма да го назначат. Те треньорите на национала в първа точка от договора им пише, нали:
"Всяко мое решение се съгласува с долупосочените мениджъри и на кланът на БФС". Или нещо такова.
И Джийзъса се маха, ма на негово място ще дойде нали друг Джийзъс.
А Мадански като се махне, нали Блажният ще се върне на бял кон?
SAME OLD, SAME OLD...
- Ultras_Levski
- Контакти:
child in time написа:Благодарим Благо! Най на края!
Верно си е

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
Благо бил напуснал националния - ке умрем за него!
А тоя МЪДАнски взе да чупи рекорди - само след 3 дена работа в националния вече орева света.
Хващайте си перуката и се скрийте някъде ще ви е** п****** майчина на всичките ще ви е**!
Хващайте си перуката и се скрийте някъде ще ви е** п****** майчина на всичките ще ви е**!
- milen.hristov
- Контакти:
п.с.Колко ли с дупили булката снощи,то нали и беше за сефте
Благой со тръгнал от националния, на това ниво загубата въобще не е голяма, явно толкова му е пукало за него.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- liverpool96
- Контакти:
С него и без него, същата скръб.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Пиша това преди да съм прочел мненията дотук. Някои хора никога не простиха на Благо и никога не го приеха, само защото не беше левскар или цесекар. Няма спор, че и той имаше доста слаби мачове, обаче винаги се акцентираше на Джизъса това, Джизъса онова, при условие че псевдозвездички като Делев или Гаджев например дори нямат гол за националния отбор и само могат да си мечтаят да играят някога да играят в първенствата, където е играл Благо. А и щом е толкова слаб, явно това че се е отказал е добра новина за националния отбор
Призовавам и Митко Рангелов да се маха от националния, за да остави головите машини Николери, Домо и Делев да късат мрежите на противниците

Призовавам и Митко Рангелов да се маха от националния, за да остави головите машини Николери, Домо и Делев да късат мрежите на противниците

- Тони Шумахер
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Пиша това преди да съм прочел мненията дотук. Някои хора никога не простиха на Благо и никога не го приеха, само защото не беше левскар или цесекар. Няма спор, че и той имаше доста слаби мачове, обаче винаги се акцентираше на Джизъса това, Джизъса онова, при условие че псевдозвездички като Делев или Гаджев например дори нямат гол за националния отбор и само могат да си мечтаят да играят някога да играят в първенствата, където е играл Благо. А и щом е толкова слаб, явно това че се е отказал е добра новина за националния отбор![]()
Призовавам и Митко Рангелов да се маха от националния, за да остави головите машини Николери, Домо и Делев да късат мрежите на противниците![]()
![]()
![]()
Ех , добрата стара Славия......споко бе човек , не се нерви