България в четвърта урна за квалификациите за световното
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Продължаваме упорито да копаем...
Сега разбирам, че Черна гора, Словения и Словакия са във ВТОРА урна... 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
bigbonusprize написа:За голямо мое съжеление виждам следното:
Урна 1: Испания, Холандия, Германия, Англия, Португалия, Италия, Хърватия, Норвегия, Гърция
Урна 2: Франция, Черна гора, Русия, Швеция, Дания, Словения, Турция, Сърбия, Словакия
Урна 3: Швейцария, Израел, Ирландия, Белгия, Чехия, Босна и Херцеговина, Беларус, Украйна, Унгария
Урна 4: БЪЛГАРИЯ, Румъния, Грузия, Литва, Албания, Шотландия, Северна Ирландия, Австрия, Полша
Урна 5: Армения, Финландия, Естония, Кипър, Латвия, Молдова, Македония, Азербайджан, Фарьорските острови
Урна 6: Уелс, Лихтенщайн, Исландия, Казахстан, Люксмебург, Малта, Андора, Сан МариноБългария официално ще бъде в четвърта урна за предстоящия в събота жребий за квалификациите за Световното първенство в Бразилия през 2014 г. Това стана ясно след публикуваната днес ранглиста на ФИФА. В нея "трикольорите" губят две позиции. По-лошото е, че статуквото с най-близкия до нас отбор от Европа - Унгария, се запазва. Именно унгарците са последни в трета урна.
Продължаваме с пълна сила да дълбаем... Хер Лотар президент и да живее БФС!!!
Този жребий ще го дават ли по някоя телевизия?

gilento93 написа:bigbonusprize написа:За голямо мое съжеление виждам следното:
Урна 1: Испания, Холандия, Германия, Англия, Португалия, Италия, Хърватия, Норвегия, Гърция
Урна 2: Франция, Черна гора, Русия, Швеция, Дания, Словения, Турция, Сърбия, Словакия
Урна 3: Швейцария, Израел, Ирландия, Белгия, Чехия, Босна и Херцеговина, Беларус, Украйна, Унгария
Урна 4: БЪЛГАРИЯ, Румъния, Грузия, Литва, Албания, Шотландия, Северна Ирландия, Австрия, Полша
Урна 5: Армения, Финландия, Естония, Кипър, Латвия, Молдова, Македония, Азербайджан, Фарьорските острови
Урна 6: Уелс, Лихтенщайн, Исландия, Казахстан, Люксмебург, Малта, Андора, Сан МариноБългария официално ще бъде в четвърта урна за предстоящия в събота жребий за квалификациите за Световното първенство в Бразилия през 2014 г. Това стана ясно след публикуваната днес ранглиста на ФИФА. В нея "трикольорите" губят две позиции. По-лошото е, че статуквото с най-близкия до нас отбор от Европа - Унгария, се запазва. Именно унгарците са последни в трета урна.
Продължаваме с пълна сила да дълбаем... Хер Лотар президент и да живее БФС!!!
Този жребий ще го дават ли по някоя телевизия?
Естествено че по Канал 1
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Рос а час ако може да ми кажеш направо ще си златен. 

Не знам какви са тези класации на УЕФА (за статистиката на последните Европейски първенства), по-скоро на ФИФА за Световните или просто месечната класация на ФИФА, но ми се струва странно Норвегия и Гърция да се намират в първа урна. И все пак това е нищо сравбебие с факта, че Франция е във втора урна!!!!
LIVERPOOL RULZZ
Рос-ка не се напрягай.Влезнах им в сайта на БНТ и видях,че е от 21:00. 

Свиквайте, и по-зле ще става. На какво отгоре искате да имаме силен национален отбор???
Дори имаме силен отбор с оглед на всичко останало в България.
Дори имаме силен отбор с оглед на всичко останало в България.
Последна промяна от ivo77 на 27 юли 2011 14:06, променено общо 1 път.
Що се палите толкова? Урните се разместват много динамично. Ама ще се оплаквате ли, ако ни се паднат Гърция, Черна Гора и Босна? От последните две урни - Фарьорите, Сан Марино, Андора..............
Черногорците съм сигурен, че ще тръгнат сериозно надолу. Просто ще спрат да ги подценяват, и за следващото първенство пак ще са в четвърта-пета урна.
Черногорците съм сигурен, че ще тръгнат сериозно надолу. Просто ще спрат да ги подценяват, и за следващото първенство пак ще са в четвърта-пета урна.

Румъния,Полша,Австрия,Шотландия ??? Ние да не би да сме по-добри от тях ??? Къде искате да сме в първа урна
А и така избягваме точно изброените отбори и може да ни се падне някой доста по-лек 

Урна 6: Уелс, Лихтенщайн, Исландия, Казахстан, Люксмебург, Малта, Андора, Сан Марино
1.Отборът от първа урна,според мен трябва да е някой измежду Испания и Германия! Защо?-Защото,както се вижда в последните 3-4 години тези два отбора, завършват с почти пълен актив от точки,а това е добре ,защото образно казано "ще разчистят" малко групата!
2.Словения и Чехия са най-добрите варианти за нас,особено Чехия,изобщо не е това,което беше преди години,а и имаме да си връщаме на тях!!
3..Беларус и Унгария са също доста приемлив вариант за нас,защото и двата отбора са реално, с по-ниски възможности от България! ..а и преди няколко години ги победихме и двата отбора,така че няма причина да се притесняваме от тях!
5.Фарьорските о-ви и Азерите,са възможно най-слабите от тези,така че да си пожелаем един от двата отбора!
6.Сан Марино и Андора,са най-добрият вариант за нас!
Извода:от 5-6 урна най-много равенство като гост на Азерите(примерно),като единствена грешка!! Тоест-10 точки или 12!!
2-3 урна:минимум 7 точки общо! Повече са добре дошли разбира се...
1-Урна: не трябва да губиме домакинството си!!
Ето това изпълним ли като един минимум .....ще ни се отвори страхотна възможност да участваме на СП 2014!!
Урна 6: Уелс, Лихтенщайн, Исландия, Казахстан, Люксмебург, Малта, Андора, Сан Марино
1.Отборът от първа урна,според мен трябва да е някой измежду Испания и Германия! Защо?-Защото,както се вижда в последните 3-4 години тези два отбора, завършват с почти пълен актив от точки,а това е добре ,защото образно казано "ще разчистят" малко групата!
2.Словения и Чехия са най-добрите варианти за нас,особено Чехия,изобщо не е това,което беше преди години,а и имаме да си връщаме на тях!!
3..Беларус и Унгария са също доста приемлив вариант за нас,защото и двата отбора са реално, с по-ниски възможности от България! ..а и преди няколко години ги победихме и двата отбора,така че няма причина да се притесняваме от тях!
5.Фарьорските о-ви и Азерите,са възможно най-слабите от тези,така че да си пожелаем един от двата отбора!
6.Сан Марино и Андора,са най-добрият вариант за нас!
Извода:от 5-6 урна най-много равенство като гост на Азерите(примерно),като единствена грешка!! Тоест-10 точки или 12!!
2-3 урна:минимум 7 точки общо! Повече са добре дошли разбира се...
1-Урна: не трябва да губиме домакинството си!!
Ето това изпълним ли като един минимум .....ще ни се отвори страхотна възможност да участваме на СП 2014!!
Последна промяна от smoothc на 27 юли 2011 14:08, променено общо 1 път.