Остров Корсика - България 1:0!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Остров Корсика - България 1:0!
Момчета, абе всеки вторник се събирам с приятелчета да играем мач и вече сме доста обиграни, та въпроса ми е, дали ще успеем да уредим една контрола на наш терен с България, така хем националите моренце ще видят, хем ще имат по-равностоен съперник за контрола ?
Последна промяна от Converse на 01 юни 2011 00:08, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Re: Остров Корсика - България 1:0!
football.total написа: На основание че ГУБИМ от остров Корсика бе пич! Какво основание чакаш??? Да ни бие и отбора на Ескимосите ли??? То само резултата е срам и позор! ОСТРОВ КОРСИКА!!!!!!! Тва ако си събера приятелите ще ги бием тия сигурно! А тия лапачи трошат пари за полети, лагери и незнам си какво! Вместо да налеят 10:0 некви аматьори преди мача с Черна Гора тия ГУБЯТ с 1:0! ДРУГО ОСНОВАНИЕ НУЖНО ЛИ ТИ Е????
То верно че е срамно да паднеме от тях ама незнаех че Себастиян Скилачи , Людовик Жюли и куп играчи от Лига 1 и Лига 2 на Франция са аматьори
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Падали сме в контрола с Македония, играхме едно време с втородивизионния руски Шинник и свършихме хикс, така че нито ни е първият, нито последният резил в контроли ...

а като играха 100 човека от Левски цъфнахме и вързахме нали ?[/quote]
Не си спомням да ни е победил отбор, който даже не е представителен тим на някоя държава.
[/quote]
да кипър ни би с 4 на 1 при синият треньор!Ае стига сте разделяли цска на левски ебати тъпаците сте![/quote]
Ако Кипър хване Корсика ще шибне с двуцифрен!!Кои за бога са тия бе,тва е все едно Сърбия да излезе срещу сборен отбор на Кърджалийска област и да падне!!!
Не си спомням да ни е победил отбор, който даже не е представителен тим на някоя държава.
да кипър ни би с 4 на 1 при синият треньор!Ае стига сте разделяли цска на левски ебати тъпаците сте![/quote]
Ако Кипър хване Корсика ще шибне с двуцифрен!!Кои за бога са тия бе,тва е все едно Сърбия да излезе срещу сборен отбор на Кърджалийска област и да падне!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
PFC Litex написа:ivkoni_1 написа:Това че са мухльовци и са паднали е ясно,обаче мен по ме интересува защо аджаба,ние играем контрола с остров Корсика(без да обиждам корсиканците)?
Толокова ли сме изпаднали,че никой вече не ще да играе с нас,или това просто е удобното:без предаване по телевизията,без много шум,просто един резултат?
И вече националният ни отбор национален ли е,или само една маша за далавери на БФС?
Иначе помислете дали друга генерация на България би паднала от остров Корсика?Дали на Гунди,на Стойчо Младенов поколението,или това от САЩ.................
Хора вие определено не сте в час.
Днес 31.05.2011 не е официална дата в календара на ФИФА и УЕФА, така че за какви съгласяванки говорите изобщо?
Ние търсихме да играем с някой нещо като тонизираща тренировка след сезона и момчетата да се опознаят преди квалификацията.
Все едно Левски, ЦСКА и Литекс да загубят в контрола играна в подготвителните лагери и веднага да почне да ги съдим, не е сериозно, повярвайте ми.
Сега журналистите ще се сцепят да пишат тонове глупости.
Човек,като няма дата,да си направят тренировка помежду си.Нужно ли е да правим безмислени мачове,и на всичкото отгорш да се резилим по тях???????
Мисля че това е най тъпото управление ,което БФС някога е имал.
Момчета молете се следващата контролна на България да не е с Каталуня.5 играчи от първия отбор на Барселона и 3-ма на Еспаньол играят там. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- paceto
- Контакти:
Коефицента е паднал от днес следобед и вече е :

http://img171.imageshack.us/img171/112/pictures3416.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/112/pictures3416.jpg
Честно казано очаквах нещо подобно. Едно, че корсиканците са сборен отбор играчи Лига 1 и Лига 2 на Франция, второ са големи националисти и патриоти. Нашите, ако са очаквали мач тип двустранна игра дълбоко се лъжат. Здраво са се хвърлили домакините, да не говорим, че е имало и 5-6000 на стадиона, които 100% са подкрепяли бурно отбора си. Като прибавиш нашите мърди, резултатът е повече от нормален. 
- football.total
- Контакти:
PFC Litex написа:ivkoni_1 написа:Това че са мухльовци и са паднали е ясно,обаче мен по ме интересува защо аджаба,ние играем контрола с остров Корсика(без да обиждам корсиканците)?
Толокова ли сме изпаднали,че никой вече не ще да играе с нас,или това просто е удобното:без предаване по телевизията,без много шум,просто един резултат?
И вече националният ни отбор национален ли е,или само една маша за далавери на БФС?
Иначе помислете дали друга генерация на България би паднала от остров Корсика?Дали на Гунди,на Стойчо Младенов поколението,или това от САЩ.................
Хора вие определено не сте в час.
Днес 31.05.2011 не е официална дата в календара на ФИФА и УЕФА, така че за какви съгласяванки говорите изобщо?
Ние търсихме да играем с някой нещо като тонизираща тренировка след сезона и момчетата да се опознаят преди квалификацията.
Все едно Левски, ЦСКА и Литекс да загубят в контрола играна в подготвителните лагери и веднага да почне да ги съдим, не е сериозно, повярвайте ми.
Сега журналистите ще се сцепят да пишат тонове глупости.
Ами пич имам отбор в А окръжна, Русокастро се казва. Ако имаш желание каня те ела на стадиона в село като започвате подготовката с Литекс или най добре преди първия ви мач за Европа. И като ви бием с 1-0 макар и в неофициален мач тогава да видим какви тонове хвалби ще се изсипят по адрес на отбора ти. Съгласен??
- blue avalanche
- Контакти:
Ей,добре,че взехме Маркиньос,че да "върже" играта.Като си спомня как ореваха орталъка за паспорта,се чудя да не е Марио Кемпес?Ама,той,пък,беше бял...