Освен морал му липсва и мозък! Да беше помислило малко повече това момче преди да напише писмото!
Трениорите са се разбрали, да, сигурно ще е резерва на една контрола и един мач от 2ра бундеслига, но пък ще играе за България! А и реално погледнато, ако търси някаква бъдеща реализация в по-добър отбор, да прецени кои записи ще се изгледат от повече мениджъри: контролата на Херта, или контролата България-Сърбия! А и имаше почти гарантирано титулярно място...
Аналогиите с Бербатов са абсурдни. Митко се отказа след доста успешна, дългогодишна кариера в националния отбор, на доста по-напреднала възраст. И това беше правилно решение, засягащо оставащите му 2-3 години в които ще може да играе професионален футбол на високо ниво!
Домовчийски не е в позиция да избира. 24 годишен, никому непознат балък. Не се е доказал в националния отбор, а и КПДто му в Херта не е впечатляващо!
Нямам нищо против пак да го видя в игра с националния екип, но само ако израстне като човек и играч.Сиурен съм, че Матеус ще му даде добър урок по морал, и няма да го видим в следващите 1-2 години. После ако е помъдрял, да пробва пак!
Има ли място Валери Домовчийски в Националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
SirJazzman
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Re: Има ли място Валери Домовчийски в Националния отбор?
За чий му е да идва за контрола със съперник, който ни отупа като маче у дерек последният път. Тук много се споменава Митко. Някой спомня ли си как Митко просто напусна терена в мач срещу същия този съперник? Имаше ли смисъл Бербатов да участва в подобен резил, после и кучетата в Манчестър да му се смеят? Да не говорим колко пъти викаха Домо и не го пускаха или го пускат като тактическа резерва в продължението на мача. Добър или лош, решението му показва, че има достойнство. Херта има всички шансове да излезе напред в класирането на Втора Бундеслига. Извоюва си титулярно място, при силна конкуренция. В момента се намира в много добра форма момчето. Нелепа контузия срещу сръбските дървари и при конкуренцията на Олимпиащадион, ще види титулярно място чак в края на сезона.
Има ли място Валери Домовчийски в Националния отбор?! До чалгите - Блажо Гела, Иванчо Скачащият Надолу, Божинов Мале колко Съм Пич и вратар, който ще изварди две дузпи и три стопроцентови гола, накрая ще си вкара автогол? При уредканите примадони? Не!
Има място до Стилиян, до Марто, до Бербатов, до Иванков, до Манолев и Мицански. Но до тея смешници - не!
Една справка за следващите пет мача на Херта показват мачове с преки конкуренти за промоция - Дуисбург, Мюнхен 1860, Бохум и Ерцгебирге Ауе (които в момента заемат първо място).
Има ли място Валери Домовчийски в Националния отбор?! До чалгите - Блажо Гела, Иванчо Скачащият Надолу, Божинов Мале колко Съм Пич и вратар, който ще изварди две дузпи и три стопроцентови гола, накрая ще си вкара автогол? При уредканите примадони? Не!
Има място до Стилиян, до Марто, до Бербатов, до Иванков, до Манолев и Мицански. Но до тея смешници - не!
Една справка за следващите пет мача на Херта показват мачове с преки конкуренти за промоция - Дуисбург, Мюнхен 1860, Бохум и Ерцгебирге Ауе (които в момента заемат първо място).
- blue avalanche
- Контакти:
Той,Матеус е направил егати "договорката" с другия треньор."Абе,дай да му разкатаем фамилията на това момче и да видим дали,аджеба,за 5 дена може да изиграе 3 мача."Вика сто човека,ама нямало да прави експерименти,щял да "бистри" основния състав.Ми за какво ги вика тогава?Ей така,да има.Глупости на търкалета!Полека-лека ще разберем защо се издъни АБСОЛЮТНО навсякъде,където е бил!Значи Пеев нямало да бъде титуляр и затова може да не идва.Домо,обаче, за 45мин. трябва да дотърчи,така ли?Нещо не схванах!Ми като е решил да не го вика-голям праз!Ще накриви шапката на Домо!Пък и думите му били:"Докато аз съм треньор..."Как мислите-колко дълго ще е треньор на България Матеус?
-
THE G.A.M.E
blue avalanche написа:Как мислите-колко дълго ще е треньор на България Матеус?
До края на тези квалификаций ... не повече ! ...
Поне така ми се иска .... ама кратуните в БФС .....
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Така е , понеже не вика легендата на БГ футбола Домо - да го уволняват
Жалко е , когато клубните пристрастия вземат връх над националните 

- blue avalanche
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Така е , понеже не вика легендата на БГ футбола Домо - да го уволняват![]()
![]()
Ще го разкарат,но не за това.Просто ще го "разкрият",както се казва!Значи за Пеев може,за Домовчийски-не!Така ли?
Последна промяна от blue avalanche на 15 ное 2010 12:37, променено общо 1 път.
Ами, в момент, когато има нов треньор и той тепърва си изгражда мнение за играчите, да кажеш, че си имаш по-важна работа, означава да си тръшнеш вратата, ако и да е контрола иначе. Ама Матеус не е лошо някой да му обясни, че за разлика от Германия, примерно, тука няма и един централен нападател като хората, а и при дугите постове е същото, та такива детски истории "никога повече няма да го викам" не са много уместни. Даже и като бяхме по-добре с хората, единственият сериозен успех на националния отбор е при Пенев, който е най-деликатният и внимателен човек на света и пак поне по веднъж на месец му се налагаше да потушава някакви конфликти и да връща някой в отбора. А ако действаш по обратния начин -
... Не че Домо толкова ще ни липсва, струва ми се, ама тука просто не може така. То и в Германия, ако не бяха решили, че нямат нужда от Шустер през 80-те и от Ефенберг през 90-те, можеше и да нямат сега само 3 световни титли, можеше и ние да не ги отстраниме през 94-та.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
THE G.A.M.E
Viktor4o_Rs написа:Така е , понеже не вика легендата на БГ футбола Домо - да го уволняват![]()
![]()
Aз вече осъдих постъпката на Домовчийски ...
Независимо за какъв мач на националния е повикан даден футболист, той е длъжен да се яви .... ако ще и, за двустранна игра да е !
Не е редно, клубните интереси да се поставят над националните такива !
Аз съм против Матеус, щото просто - НЕ СТАВА !
Взел бил, два мача .....
ОК, но това си е ефекта - нов треньор !
И при Мъри Стоилов първите му 2-3 мача играхме страхотно .....
И Гацо Бацов да беше селекционер в мачовете с Уелс и Саудитска Арабия, пак щяхме да бием !
Ефекта Матеус ( тоест - нов треньор ) ... ще отмине за още максимум 2-3 мача.
После ще се охълцаме, щото кратуните от БФС ще кажат:
- ""Нали искахте чужд треньор, защо сега ревете"" ?
Всичко е няква шибана игра по върховете на българския футбол, която или ние не разбираме ....... или на ОНИЯ - там горе, не им пука, че всъщност много добре схващаме за какво става въпрос ............
И в двата случая сме прецакани - ние всички, които искаме силен Национален отбор !
THE G.A.M.E написа:Aз вече осъдих постъпката на Домовчийски ...
Независимо за какъв мач на националния е повикан даден футболист, той е длъжен да се яви .... ако ще и, за двустранна игра да е !
Не е редно, клубните интереси да се поставят над националните такива !
А ако ги постави на едно ниво и, примерно, откаже да дойде за официален мач, понеже иска да се съхрани за двустранната игра на тренировката на Херта след няколко дена, ще го подкрепиш ли?
Между другото, от Херта казват, че се били разбрали с Матеус, ама не така, както той ги е разбрал. http://www.sportal.bg/news.php?news=271501
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
THE G.A.M.E
защо написа:А ако ги постави на едно ниво и, примерно, откаже да дойде за официален мач, понеже иска да се съхрани за двустранната игра на тренировката на Херта след няколко дена, ще го подкрепиш ли?![]()
Не, сериозно ... не схванах МАЙ добре въпроса ....
Отново го пиша ....
Отказа да се явиш на повиквателна за Националния отбор, е недопустим !
Ясно, че в случая с Домо, Херта му плаща заплатата .... но беше длъжен да дойде, и да си остави костите на Васил Левски в мача със сърбите !
Това е моето разбиране на нещата ...
В този смисъл, не удобрявам никак .... ама, никак отказване на Берба от Националния ...