Лотар Матеус поема националния отбор на България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: Лотар Матеус поема националния отбор на България!
Успех му пожелавам. 
Българският национален отбор пък какви успехи има, че да имаме претенции в успехите на Матеус?
Време е да прозрете, че сме на дъното и никой не ни бръсне за слива и не сме никакъв фактор никъде, така че желая му успех
С назначаването ма Матеус се търси и реклама http://www.bild.de/BILD/sport/home/sport.html
Ето вече сме на първите страници на големите медии в Европа
Време е да прозрете, че сме на дъното и никой не ни бръсне за слива и не сме никакъв фактор никъде, така че желая му успех
С назначаването ма Матеус се търси и реклама http://www.bild.de/BILD/sport/home/sport.html
Ето вече сме на първите страници на големите медии в Европа

Той човека може и да е понаучил нещо в треньорската професия, обаче с футболисти като нашите няма как да постигне нещо, особенно тия, които играха в последните квалификации. Стар лаф е, че със стари курви нов бардак не става. Най много да му покажат къде е "Син Сити и останалите места за забавление из нощна София. И булка може да му намерят, да не е самотен. Че доколкото знам, само в България не се женил още
Браво оцелихме народноста но не и името. Голям футболист но какво му е общото с треньорството не знам.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Ставал е шампион на Австрия със Залцбург (в тандем с Джовани Трапатони) и изведе Партизан до групите на ШЛ за първи път в тяхната история постигайки три равенства при трите си домакинства в Белград. Едното от които е срещу Реал. Ако не друго за мен е много по-грамотен тактически от Мистър Пропър. 
SANSIRO7 написа:Браво оцелихме народноста но не и името. Голям футболист но какво му е общото с треньорството не знам.
А ние какво футболно имаме в България, че да имаме претенции?
Защо си мислиш, че големите имена са се засилили да идват при нас?

- sven_goran
- Контакти:
Добър избор за мен...
почва добре...
Първа новина в ББС
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/default.stm
почва добре...
Първа новина в ББС
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/default.stm
PFC Litex написа:SANSIRO7 написа:Браво оцелихме народноста но не и името. Голям футболист но какво му е общото с треньорството не знам.
+10
- aisogludingfioler
- Контакти:
PFC Litex написа:SANSIRO7 написа:Браво оцелихме народноста но не и името. Голям футболист но какво му е общото с треньорството не знам.
Как пък тогава Грузия привлече последователно за селекционери Клаус Топмьолер и Ектор Купер?
При настоящото положение, трябва да сме доволни че избора е чужденец и то германец.
Аз се радвам за избора защото за мен немец е = на дисциплина.
Всичко останало е хейт
Сега освен да пожелаем успех на Матеус в нашето блато и успее ли да го премине ще е перфектно.
Дано обаче не се разведе за 4-ти път, че из студентски град има много хиени, а той къвто си е коцкар и субстанцията става огнена.........
Всичко останало е хейт
Сега освен да пожелаем успех на Матеус в нашето блато и успее ли да го премине ще е перфектно.
Дано обаче не се разведе за 4-ти път, че из студентски град има много хиени, а той къвто си е коцкар и субстанцията става огнена.........