Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 сеп 2010 02:37

Първото и най-важно нещо е да се викат момчета , които са във форма и играят редовно , без значение от кой отбор са ;) Да не забравяме , че е възможно новият наставник да върне Иванков , Иван Стоянов и Бербатов - ето ви 3 нови-стари имена . Други нови:
ВРАТАРИ - Малката Перука веднага да сяда на пейката - ще е от полза и на самия него , по-добре Гошо Петков , Митрев или Владо Стоянов на вратата , Никито на пейката поне на този етап
ЗАЩИТНИЦИ - Валентин Илиев , Иво Иванов , Асен Караславов , Танко Дяков , Петър Занев , Орлин Старокин, дано по-нататък и Тунчев влезе във форма
ПОЛУЗАЩИТНИЦИ - ахилесовата пета на отбора , липсва дори 1 качествен халф тип плеймейкър ; Владимир Гаджев за резерва на Пелето или Стенли , Дани Младенов , защо не Галин Иванов , Благо ще се върне и най-добре да е вътрешен , Велизар също има място
НАПАДАТЕЛИ - повече шансове да се дават на Мицански и Макриев
Вън от отбора : Коловати , Янков и Камбуров твърдо , Хичо и Рангелов в това си състояние също
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 08 сеп 2010 02:40, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 08 сеп 2010 02:38

athom написа:
Lyubooo написа:но първата му и най-важна задача ще бъде да възвърне вярата в играчите ни, че могат да играят качествен футбол,

Ама те не могат бе човек! Това само феновете останаха да го вярват и то само най-запалените.
Просто не могат.

Давам ти за пример отбора на Левски, който ужким сега играе сравнително добре, зер в ЛЕ се класирахме.
Айде сега да махнем от този отбор следните персони : Мюлдер, Грийн, Жо, Дембеле...Тасевски да го махаме ли? Мое го оставиме, айде...и без това си е българин. ;)

И кво остава от тоя отбор? Кажи ми кой дърпа този отбор напред? Българите в него или чужденците?
Ами ЦСКА? Ами Литекс? Локо Пд? Черно море? Берое?

Гледайте реално хора...ама така като гледате старайте се да виждате!
Футболисти на международно ниво в България няма! И скоро няма и да има!
Последния такъв талант беше Бербатов и той добре, че рано рано изфиряса на запад.

за Черно Море грешиш : Илко Пиргов,Жоро Илиев,Данчо Юруков,Дани Димов,Дани Георгиев,Дончо Атанасов , 2-мата Сашовци , Танко Дяков има и други така че не пиши без да знаеш моляте ;) :!:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 сеп 2010 02:41

dimo95bs написа:Владислав Стоянов и Георги Петков трябва да са вратарите.
В защита - Станислав Манолев, Веселин Минев, Йордан Минев, Иван Иванов, Валентин Илиев, Иво Иванов + Орлин Старокин
Халфове - Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Владимир Гаджев, Борис Галчев, Благой Георгиев, Мартин Петров, Велизар Димитров, Иван Стоянов, Даниел Младенов + Станислав Генчев
Нападатели - Димитър Бербатов, Валери Божинов, Илиян Мицански, Цветан Генков, Ивелин Попов + Димитър Макриев

Михайлов и Миланов всички знаем защо са в отбора. И докато Михайлов горе-долу се спряваше, Миланов много ме разочарова в последните мачове.
Илиян Стоянов е твърде стар, а и отборът му е посредствен.
Георги Пеев не е достатъчно остър, а Янков просто не става.
Хичо вече казахте, няма да повтарям. На Делев му е рано още. В ЦСКА не играе на ниво, а какво остава за националния отбор...
Домовчийски според мен още не е готов за националния, има по-добри от него.
За Камбуров няма да коментирам.
Писаров и Преслав Йорданов са добри млади играчи, Александър Тонев, Милиев...
Определено опции има много и никой няма право да говори неща от сорта на "Няма играчи, това е най-доброто"

-------------Стоянов-------------
----Иванов-----Илиев----------
Манолев------------------Минев
-----Ангелов----Петров---------
Георгиев---------------Петров
-----Божинов--Бербатов------

с този отбор просто ще мачкаме ;)

Много добър състав колега , почти на 100 % съм съгласен с него и с групата ти :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 08 сеп 2010 02:52

dimo95bs написа:Не съм левскар, ама в Акалски нищо кой знае какво не виждам. Нито рефлекс, нито бързина, дори не знам ПФК "Левски" защо го взеха. Пиргов е малко по-добре, но го видяхме срещу Черноморец.

ами срещу ПСВ и не само всеки има и слаби мачове все пак нали .. :?:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2010 02:56

I love Black Sea написа:за Черно Море грешиш : Илко Пиргов,Жоро Илиев,Данчо Юруков,Дани Димов,Дани Георгиев,Дончо Атанасов , 2-мата Сашовци , Танко Дяков има и други така че не пиши без да знаеш моляте ;) :!:

Ти си некъв нереален. 3ма защитници и вратар дето само от Академик не са допуснали гол. Другите 5има имат общо 2 гола в супер първенството ни. От тия само Жоро Илиев става ама не знам след контузията как е.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 08 сеп 2010 03:02

zlostar написа:
I love Black Sea написа:за Черно Море грешиш : Илко Пиргов,Жоро Илиев,Данчо Юруков,Дани Димов,Дани Георгиев,Дончо Атанасов , 2-мата Сашовци , Танко Дяков има и други така че не пиши без да знаеш моляте ;) :!:

Ти си некъв нереален. 3ма защитници и вратар дето само от Академик не са допуснали гол. Другите 5има имат общо 2 гола в супер първенството ни. От тия само Жоро Илиев става ама не знам след контузията как е.

май ти си нереален щот незнаеш за какво става дума а пишеш неподготвен .. а + това в момента Черно Море е в криза и няма как да са направили кои знае какво тапако щот с тея + - 1,2 станахме 3-ти смешко :!: :!:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2010 03:07

I love Black Sea написа:
zlostar написа:

май ти си нереален щот незнаеш за какво става дума а пишеш неподготвен .. а + това в момента Черно Море е в криза и няма как да са направили кои знае какво тапако щот с тея + - 1,2 станахме 3-ти смешко :!: :!:

Супер!!! 3ти и то преди 2 сезона :lol: А кой беше шампион :mrgreen:
Та не разбрах искаш да ми кажеш, че отбора ви е в криза ама дай да взимаме национали от отбор в криза :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 сеп 2010 03:09

Нека всеки сподели от отборът си футболисти които според него могат не само да помогнат, но да вдигнат класата на националният отбор.

На това ниво от Литекс може да помогне единствено Петър Занев и толкова, други при нас няма, На Георги Миланов и Сашо Цветков им е рано за мъжете.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 сеп 2010 03:21

При нас виждам надежда за Галин Иванов , Дани Пеев и Иван Цачев , но и на тримата засега им е рано ;) Все пак Галин е много остър флангови футболист , мисля че може да помогне :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 сеп 2010 03:29

Галин Иванов спрямо Чавдар Янков си е направо Меси, така че на това ниво си е страхотна опция.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”