лаутаро написа:Значи не гледайте БНТ понеже давали новини на турски. Ами кое да им гледам на БТВ и НТВ? Турските серилали ли? Ако продължаваме да плюем по всичко българско и родно от футбола до телевизията то след няколко години националния отбор ще го гледаме само по кабеларки дето и с Булсатком не можеш да ги хванеш, а първенството я подпише нов договор с някоя национална телевизия я не. За сметка на това чуждопоклонничеството ни ще ни докара до там да ни заливат с мачове от английската Б група, купата на Уелс, първенството на Бразилия и какви ли не продукции които със сигурност са мн. по-гледани от баскетбола или волейбола.
Аферим, аферим.
Буюнус ефенди,халябер канал бир......За БТВ и НОВА не ти се бърка в джоба,а за БНТ ти ПЛАЩАШ,аз ПЛАЩАМ,ние ПЛАЩАМЕ,ние сме ДАНЪКОПЛАТЦИ и заслужаваме УВАЖЕНИЕ,заслужаваме ЗАЧИТАНЕ,заслужаваме нашите интереси да стоят над всичко,просто защото сме ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ,защото ако не даваме пари ние онази лапаческа наследствена телевизийка няма да я има.Защото аз не мога да роптая срешу турските сериали на БТВ,сменям канала и край.Но срещу турските новини на БНТ ИМАМ право да роптая,защото ПЛАЩАМ.И тази телевизия не е родна,ясно?Това е телевизия слугувала на всяка власт,партийна конюнктура с бивши партийни кадри и синове,те са всичко друго но не и национална медия.Просто една утайка.Да се надяваме да ги закрият,поне ще си спестим данъците и може някое училище по селата да оцелее,или някоя болница в малко населено място да продължи да работи.