acmilan написа:football.total написа:acmilan написа:Съгласен съм,че трябва да подкрепяме националния отбор и винаги съм го правил,но това със селяндурите и комплексарите въобще не ти прави чест.Явно имаш някакъв проблем с БЕрое или ЧЕрно морЕ,но двете ти изказвания в темата не са в много градски стил...Можеше да го кажеш по друг начин,ама...Иначе си прав,че хейтърството не води до нищо добро.Не се проявявай и ти като такъв
E добре бе айде обясни ми точнo Иво Иванов на чие място да го пуснеме в национала. Айде слушам те. На мястото на Пелето (дето сигурно има 100 мача в Бундеслигата), на мястото на Иван Иванов (който има опит в Европа, играе в момента в първеснтво в пъти по силно от Българското), на чие място??? Той Мъри Валентин Илиев не вика дето е 3 години титуляр в Русия ама Иво Иванов АМА НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА ГО ИЗВИКА! Айде по сериозно моля те. Бъдете си фенове на клубните отбори нищо лошо, ама като излезе националния го подкрепяйте. Кво е тва постоянно сране по форумите! Само идиотски мнения, заяждания и плюнки!
Не казвам да бъде титуляр,но просто заслужаваше да получи шанс.Иван Иванов не беше показал нищо повече до тези два мача,в които наистина игра доста добре.Колкото до Пелето,много добре знаеш,че имаме остра нужда от него в халфовата линия,където Чавдар е трагедия и дупката до Стилян не е никак малка.
acmilan , не спори с този , че след малко ще те изгони и теб от форума ... Той слуша само себе си и бръмченето на мухата в главата му. Иво Иванов няма да го викнат , защото отказа "трансфер без пари" в ПФК Левски ...