До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 00:51

acmilan написа:
football.total написа:
acmilan написа:Съгласен съм,че трябва да подкрепяме националния отбор и винаги съм го правил,но това със селяндурите и комплексарите въобще не ти прави чест.Явно имаш някакъв проблем с БЕрое или ЧЕрно морЕ,но двете ти изказвания в темата не са в много градски стил...Можеше да го кажеш по друг начин,ама...Иначе си прав,че хейтърството не води до нищо добро.Не се проявявай и ти като такъв ;)

E добре бе айде обясни ми точнo Иво Иванов на чие място да го пуснеме в национала. Айде слушам те. На мястото на Пелето (дето сигурно има 100 мача в Бундеслигата), на мястото на Иван Иванов (който има опит в Европа, играе в момента в първеснтво в пъти по силно от Българското), на чие място??? Той Мъри Валентин Илиев не вика дето е 3 години титуляр в Русия ама Иво Иванов АМА НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА ГО ИЗВИКА! Айде по сериозно моля те. Бъдете си фенове на клубните отбори нищо лошо, ама като излезе националния го подкрепяйте. Кво е тва постоянно сране по форумите! Само идиотски мнения, заяждания и плюнки!

Не казвам да бъде титуляр,но просто заслужаваше да получи шанс.Иван Иванов не беше показал нищо повече до тези два мача,в които наистина игра доста добре.Колкото до Пелето,много добре знаеш,че имаме остра нужда от него в халфовата линия,където Чавдар е трагедия и дупката до Стилян не е никак малка.

acmilan , не спори с този , че след малко ще те изгони и теб от форума ... Той слуша само себе си и бръмченето на мухата в главата му. Иво Иванов няма да го викнат , защото отказа "трансфер без пари" в ПФК Левски ... ;)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 00:53

acmilan написа:
football.total написа:
acmilan написа:Съгласен съм,че трябва да подкрепяме националния отбор и винаги съм го правил,но това със селяндурите и комплексарите въобще не ти прави чест.Явно имаш някакъв проблем с БЕрое или ЧЕрно морЕ,но двете ти изказвания в темата не са в много градски стил...Можеше да го кажеш по друг начин,ама...Иначе си прав,че хейтърството не води до нищо добро.Не се проявявай и ти като такъв ;)

E добре бе айде обясни ми точнo Иво Иванов на чие място да го пуснеме в национала. Айде слушам те. На мястото на Пелето (дето сигурно има 100 мача в Бундеслигата), на мястото на Иван Иванов (който има опит в Европа, играе в момента в първеснтво в пъти по силно от Българското), на чие място??? Той Мъри Валентин Илиев не вика дето е 3 години титуляр в Русия ама Иво Иванов АМА НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА ГО ИЗВИКА! Айде по сериозно моля те. Бъдете си фенове на клубните отбори нищо лошо, ама като излезе националния го подкрепяйте. Кво е тва постоянно сране по форумите! Само идиотски мнения, заяждания и плюнки!

Не казвам да бъде титуляр,но просто заслужаваше да получи шанс.Иван Иванов не беше показал нищо повече до тези два мача,в които наистина игра доста добре.Колкото до Пелето,много добре знаеш,че имаме остра нужда от него в халфовата линия,където Чавдар е трагедия и дупката до Стилян не е никак малка.

Само че Иван Иванов има мачове в Европа. Иван Иванов игра срещу Динамо. Иван Иванов игра в групите на Лига Европа. Малко или много е доста по опитен от Иво Иванов. Не казвам че е най добрия на поста си но със сигурност е по добър избор от Иво. В момента защитата куца. На защитниците им трябва обиграване. И стига с тези експерименти, този да получи шанс, онзи да получи шанс. Явно Мъри иска да обиграва Иван Иванов за централен защитник и затова го налага. И в двата мача момчето се справи доста добре. Друг е въпроса че мястото на Пелето е в центъра до Стенли, защото Чак е ужасно слаб. Като се оправи Марто и в центъра играем със Стенли, Пелето, Благо и Марто халфовата линия въобще не изглежда зле. Отзаде Манолев е бетон, Иван Иванов и той. Живко Миланов се справя що годе на фланга (има и алтернатива поне). Проблема е още един централен до Иван Иванов. Ама по опитен да вдъхва кураж и доверие. Това ако намери Мъри не виждам да сме чак в такова лошо състояние. А за нападението там спор няма - Божо и Попето!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 00:56

football.total , щом критерия е , че Пелето имал над сто мача в Бундеслигата , тогава да викнат и Христо Стоичков и Любо Пенев ... И двамата имат по над сто мача в Испания. Да викнат и Данчо Лечков и Краси Балъков и те имат по над сто мача в Бундеслигата ... :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 00:59

football.total , един съвсем сериозен въпрос към теб , ако разбира се благоволиш да отговориш ... От Станислав Ангелов и Вальо Илиев кой е по - добър според теб за поста централен защитник ? Съвсем сериозно искам да чуя мнението ти ... 8-)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 01:00

viroglav написа:football.total , щом критерия е , че Пелето имал над сто мача в Бундеслигата , тогава да викнат и Христо Стоичков и Любо Пенев ... И двамата имат по над сто мача в Испания. Да викнат и Данчо Лечков и Краси Балъков и те имат по над сто мача в Бундеслигата ... :lol:

Абе помияр омитай се от тука бе. Отивай да пишеш във някой форум за тийн проблеми или за Листопад бе. В спортен форум място нямаш! Стига си бръщолевил глупости без край!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 01:00

Контузията на Тунчев,за съжаление,ще ни засилва проблемите втори пореден цикъл.Според мен той ни е най-добрият централен защитник.Колкото до Иван Иванов-истина е,че игра в Лига Европа,но лично на мен не ми направи добро впечатление в нито един мач.Иначе Иво Иванов също ще се сблъска с реалността в Европа след 2 месеца,грешки неминуемо ще има,но в действителност тогава ще си проличи реалната му класа.Гледам го вече няколко години всеки мач и определено има качества-стабилен в защита,умее да изнася топката,вкарва голове,подвижен е.Моите любимци от Милан и без това нямат стабилен човек до Тиаго в защита,може Иво да е решението на проблема 8-) :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 01:04

viroglav написа:football.total , един съвсем сериозен въпрос към теб , ако разбира се благоволиш да отговориш ... От Станислав Ангелов и Вальо Илиев кой е по - добър според теб за поста централен защитник ? Съвсем сериозно искам да чуя мнението ти ... 8-)

Валентин Илиев е обигран централен защитник. Пелето е универсален играч. Пелето и на вратата сигурно да го сложиш пак ще се справи добре. Кой вика Мъри си е негова работа. Щом е преценил така, тва е отбора. Аз си слушам химна и си подкрепям отбора ако ще не Пелето да е централен защитник ами Божинов. И после не седя да плюя по разните форуми като нахапана въшка, особено след мач в който националите заслужават едно голямо БРАВО за борбеността и себераздаването. Ама аз от 10 години не живея в България приятелю и май оттам идва разликата. И колкото по бързо изкорените злобарщината и простотиите от самите себе си и започнете да си подкрепяте нацията, толкова по добре ще започнете и да живeeте. Иначе тънете в собствените си плюнки.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 01:10

acmilan написа:Контузията на Тунчев,за съжаление,ще ни засилва проблемите втори пореден цикъл.Според мен той ни е най-добрият централен защитник.Колкото до Иван Иванов-истина е,че игра в Лига Европа,но лично на мен не ми направи добро впечатление в нито един мач.Иначе Иво Иванов също ще се сблъска с реалността в Европа след 2 месеца,грешки неминуемо ще има,но в действителност тогава ще си проличи реалната му класа.Гледам го вече няколко години всеки мач и определено има качества-стабилен в защита,умее да изнася топката,вкарва голове,подвижен е.Моите любимци от Милан и без това нямат стабилен човек до Тиаго в защита,може Иво да е решението на проблема 8-) :mrgreen:

Нивото в България просто е много ниско. Адски ниско е. Единствения играч от българското първенство който директно става за национала е Попето. Другите са се с въпросителни. Жиката Зетя и той милия издъхва. Но просто пак ти казвам нивото в БГ е ужасно лошо. Това че вкарваш на Миньор и Своге ОК. Звезда си в родния си отбор. Ама за Европа... Там вече е друга история. Те някой футболисти не могат да прескочат пропастта между слаб български отбор и "гранд" (справки колкото щеш - Саидходжа, Георги Христов итн.) та какво остава от средняшки български отбор като Берое до национален тим. Просто забрави. Футбола ни е много много слаб на национално ниво. И дано сам лош пророк но в Европа ще претърпите фиаско тази година. Дано поне се паднете със Юве или Ливърпул поне да гледат хората някой отбор по сносен. А не да ви бие Тимишоара примерно...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 01:11

football.total написа:
viroglav написа:football.total , един съвсем сериозен въпрос към теб , ако разбира се благоволиш да отговориш ... От Станислав Ангелов и Вальо Илиев кой е по - добър според теб за поста централен защитник ? Съвсем сериозно искам да чуя мнението ти ... 8-)

Валентин Илиев е обигран централен защитник. Пелето е универсален играч. Пелето и на вратата сигурно да го сложиш пак ще се справи добре. Кой вика Мъри си е негова работа. Щом е преценил така, тва е отбора. Аз си слушам химна и си подкрепям отбора ако ще не Пелето да е централен защитник ами Божинов. И после не седя да плюя по разните форуми като нахапана въшка, особено след мач в който националите заслужават едно голямо БРАВО за борбеността и себераздаването. Ама аз от 10 години не живея в България приятелю и май оттам идва разликата. И колкото по бързо изкорените злобарщината и простотиите от самите себе си и започнете да си подкрепяте нацията, толкова по добре ще започнете и да живeeте. Иначе тънете в собствените си плюнки.

Е , добре де ... Кажи си мнението все пак. Кой от Станислав Ангелов и Вальо Илиев ( който не се е отказал от националния отбор засега ) , кой от двамата според теб е по - добър за поста централен защитник ? И друго , след като си гледал мача - хареса ли ти представянето на Веселин Минев ? И продължение на това за В . Минев - в кой мач ти е харесал как играе ?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 01:14

football.total , и още нещо - сещаш ли се за някой треньор , който някога , някъде , без значение къде и кога е правил смени в приятелски мач на национален отбор в 91 ва и 92 ра минута емигранте ... ;)
Последна промяна от viroglav на 25 май 2010 01:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Национален отбор”