Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !

Мнениеот bigbonusprize » 10 фев 2010 10:22

Една справка показва, че Пената за около 25 години треньорска дейност има следните постижения:
3 пъти шампион
4 пъти носител на купата
1 път купата на "Свещените седем джамии"
1 път 4ти на световно

:) Като футболист определено има повече успехи.

Кога за последно национала беше много добре? Даже и 2002 като се класирахме беше плод на късмета. Успявахме да реализираме малкото положения. Не мисля, че е толкова зле Мъри като треньор, колкото се плюе по него чисто на личностна основа и това, че написа златни страници в историята на Левски. Това ми е мнението.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 фев 2010 10:43

Забрави че има две суперкупи на България.1989Г. и 2008г.И се класирахме за Евро 2004.И тогава пак имахме късмет,но и малко по-добър тим от сегашния.Това че написа златни страници в историята на Левски,евала.Да го видим в национала,това е най-важното сега.А на въпроса ти,мисля,че именно отборът който ни класира за Евро 2004,бе най-добрия.След това,започнахме да се плъзгаме надолу и най-лошото е,че не виждам Мъри как ще спре това плъзгане надолу.
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 фев 2010 10:53

garfild8 написа:Забрави че има две суперкупи на България.1989Г. и 2008г.И се класирахме за Евро 2004.И тогава пак имахме късмет,но и малко по-добър тим от сегашния.Това че написа златни страници в историята на Левски,евала.Да го видим в национала,това е най-важното сега.А на въпроса ти,мисля,че именно отборът който ни класира за Евро 2004,бе най-добрия.След това,започнахме да се плъзгаме надолу и най-лошото е,че не виждам Мъри как ще спре това плъзгане надолу.

:) Да. Имах предвид 2004. Ами като гледам какво поколение се задава... Трудно ще има спирка. Дано започнем да продаваме повечко в чужбина. Само така можем да се надяваме на силен национален отбор. Дано и нивото на А група се вдигне, но като гледам няма да е в близките години.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 фев 2010 10:58

bigbonusprize написа:
garfild8 написа:Забрави че има две суперкупи на България.1989Г. и 2008г.И се класирахме за Евро 2004.И тогава пак имахме късмет,но и малко по-добър тим от сегашния.Това че написа златни страници в историята на Левски,евала.Да го видим в национала,това е най-важното сега.А на въпроса ти,мисля,че именно отборът който ни класира за Евро 2004,бе най-добрия.След това,започнахме да се плъзгаме надолу и най-лошото е,че не виждам Мъри как ще спре това плъзгане надолу.

:) Да. Имах предвид 2004. Ами като гледам какво поколение се задава... Трудно ще има спирка. Дано започнем да продаваме повечко в чужбина. Само така можем да се надяваме на силен национален отбор. Дано и нивото на А група се вдигне, но като гледам няма да е в близките години.

Аз затова не съм оптимист.И като гледам Мъри как работи досега,изобщо не съм очарован.Но...ако успее да ни класира,добре.Ама засега не му вярвам.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 фев 2010 11:16

[offtopic]Гарфийлд, много си умерен днес :lol: :lol:[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 10 фев 2010 11:49

Краставичарят Ганчо написа:Дойде ли време да направим втория си голям удар след световното в САЩ 1994 год.?!? Аз мисля, че да! В отбора на България ще се срещнат две талантливи поколения - на опитните, родени през периода 1979-1981год. с представители Бербатов, Стилиян и Мартин Петрови и на младото и талантливо поколение на родените през периода 1986-1988 год., с представители Валери Божинов, Станислав Манолев, Николай Михайлов, Ивелин Попов, Валери Домовчийски, Иван Иванов и др.. Имаме и отличен и можещ мениджър в лицето на Станимир Стоилов, който като истински магьосник успя да изведе Левски до четвъртфинал за купата на УЕФА, въпреки скромния бюджет на отбора.
Нека да направим анализ и да съпоставим отбора от САЩ94 и сегашния отбор, който до 2012 год. ще стане още по-силен, защото повечето момчета са млади.
Вратари - Б.Михайлов - Н.Михайлов - равностойни. Ники е най-скъпия вратар в историята ни и до 2012год. ще стане още по-добър, за това го слагам най-малко равностоен на баща си.
Десен бег - Кременлиев - Ст. Манолев - +2 за Манолев. Манолев играе в силен западен отбор и е доста по-добър от Кременлиев.
Ляв бег - Ц. Цветанов - В. Минев - равностойни.
Центр. защитник - Тр. Иванов - Ив.Иванов - +1 за Трифон. Иван Иванов е млад и талантлив и се очаква да напредне още, но все пак слагам предимство за Трифон.
Центр. защитник - Хубчев - Тунчев - +1 за Хубчев. Хубчев беше малко по-добър.
Опорен халф - Зл. Янков - Ст. Ангелов - равностойни.
Халф - Лечков - Ст.Петров - равностойни. Стилиян е по-постоянен, но специално в САЩ Лечков беше в суперформа, за това ги слагам равностойни.
Халф - Балъков - Бл. Георгиев - +2 за Балъков. Балъков беше доста по-добър отколкото Благойчо.
Крило - Костадинов - М.Петров - равностойни.
Нападател - Н. Сираков - В. Божинов - +1 за Божинов. Давам леко предимство на Божинов, който е суперталант и досега най-вече контузиите му пречеха да разгърне таланта си напълно.
Нападател - Стоичков - Бербатов - равностойни. Бербатов е по-скъп и с по-висока заплата. Вкара и повече голове за националния, но "камата" имаше способността да бележи в най-важните мачове. За това го слагам равностоен на Бербатов.
Треньор - Д. Пенев - Ст. Стоилов - +1 за Стоилов. Мъри е доста по-интелигентен от "стратега от Мировяне", чието основно оръжие в кариерата беше късмета.
Като пресметнем плюсовете и минусите излиза, че двата отбора са равностойни. Имаме играчи, имаме и треньор! Остава да им пожелаем късмет и да ги подкрепяме мощно от трибуните. И дано успеем да повторим славните успехи от преди 16 години. Смятам, че отбора ни има потенциал за полуфинал за Евро 2012, а защо не и за нещо повече. :)

Гадно ми е от това което ще напиша, защото обичам футбола и националния отбор, а и уважавам твоя оптимизъм, но единственното което манекените от сегашното поколение могат да повторят от 94-та е да се нанижат на средния пръст на Кирячето.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 фев 2010 12:42

[quote="crap"][offtopic]Гарфийлд, много си умерен днес :lol: :lol:[/offtopic]Taka e.Умерен съм,да не се конфронтирам с колегите,застъпници на Мъри. :lol: Но пак си мисля,че със Синоптика сме обречени.
Само Черно море.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 10 фев 2010 14:10

Димитър Пенев не е чак толкова добър треньор, както Ицо каза - играчите го направиха треньор ! Той допринесе само с това, че беше привърженик на свободния режим. Нека не забравяме защо го уволниха - заради слаби резултати ! Но не мисля, че Мъри превъзхожда Пената с нещо. Истината е че нямаме кой знае какви треньори и трябва да разчитаме на футболистите, а в случая това не е най-добрия вариант :evil:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 фев 2010 14:14

bigbonusprize написа:

Като искаш да продаваме всичко качествено в чужбина как смяташ че ще се вдигне нивото на първенството
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 фев 2010 14:15

Защо може и да не се класираме......Б.Михайлов-Н.Михайлов -3 Никой вратар който играе в момента не може да достигне класата на Боби.Кременлиев-Манолев-равностойни.....Цветанов-Няма заместник...Трифон-Иван Иванов просто смехотворно е да ги сравняваме.....Хубчев-Тунчев -3 Няма интелекта на Професора.....Златко Янков-Станислав Ангелов -2 Само един факт Златко имаше повече мачове от всеки от златното поколение....Лечков-Стилиян Петров -1 Стенли няма техниката и паса на Данчо.....Балъков-Б.Георгиев-10 Тук говорим за най-добрия плеймеикър в историята на БГ футбола.....Костадинов-М.Петров Равностойни.....Сираков-Божинов -3 Наско беше голям голмайстор,а Божинов не е такав тип футболист...Стоичков-Бербатов -5 Само един факт Ицо е носител на златната топка нещо за което Бербо може само да си мечтае...
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Национален отбор”